29 Mars 2010 och massa annat !!!!

Måndag var det ja, och hej vad det har gått. Bara att veta att jag slutar tidigt på måndagar får mig att må toppen :). 15.30 kanske inte är så tidigt egentligen, men det är skönt att komma hem i tid. Idag åkte jag och Märtha till Forum Nacka efter jobbet i och för sig, men det var banne mig lika trevligt som att åka raka vägen hem måste jag säga. Jag har bojkottat vintern som vissa av er redan vet, så nu har vinterjackan och stövlarna åkt puts väck. Röda Converse är inhandlade idag, så nu är det VÅR. Det har jag bestämt..Punkt slut.!!!! Men dagen var det ja, timmarna har sprungit förbi men allt har gått i slowmotion.(hur nu detta är möjligt??) Jag är nog fortfarande lite sliten sedan i lördags måste jag erkänna, usch. Men i morgon är jag tillbaka på banan igen. Jag lovar !!

Min shopping i Forum Nacka idag gjordes på grund utav vårkänslor och nödvändiga ont. Converse som sagt, sedan köpte jag en svart skinnväska och lite produkter från Body Shop. (bilder kommer). Efter shoppingen åkte vi hem och serverade oss lite käk, och det var fan i mig det godaste jag ätit på evigheter. Potatisgratäng, oxrullader och sallad. En jäkla fin måndagsmiddag !! Nu sitter jag och slappar i soffan efter en härlig dusch, Body Shop prylarna är invigda så det luktar mumma här kan jag säga er. ♥ 

I morgon vankas det jobb igen och sedan raka vägen till ansiktsbehandlingen som väntar mig, det ska bli otroligt skönt. Perfekt nu innan solen börjar värma och ge färg. 

Angående middagen, den kommer jag aldrig glömma. Förbannat gott helt enkelt!! Märtha var kocken, och hon får av mig sex förkläden.ha ha ha..Humorn är på topp här hemma :).


 



Shopping:


Body Gel - Jasmin Neroli. Body Lotion - Jasmine Neroli. Läppglans - i en aprikos färg.

 

Äntligen är dom mina !!!!



Ny väska var det också på tiden att köpa, så jag är nöjd :).


En sak till, när jag placerade flaskorna i badrummet började jag skratta för mig själv. Ja ni får själva se:


Är detta normalt ??? Använder man allt detta egentligen, - Ja tydligen !!!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0