En fallande ängel !!

Förlåt mina kära, jag är verkligen sämst på att uppdatera. Förhoppningsvis ska jag inhandla mig en dator den här månaden, vet bara inte vilken !!!!!! Någon som är haj på datorer som kan hjälpa mig ???? Dom senaste veckorna har inte ens lusten till att blogga funnits, jag har helt enkelt haft mycket annat att tänka på. Men nu när tiden finns så passar jag på, det är rätt skönt att skriva av sig lite då och då. Tycker inte ni det ?!

Helgen som var blev lugn, men den också mycket trevlig. Som dom senaste helgerna med andra ord :). På lördag bestämde jag och Märtha oss för att åka till Södertälje, vi ville se något annat helt enkelt. Inte för att Södertälje har så jättemycket att erbjuda kanske, men för att fördriva lite tid helt enkelt. Helt klart en jättetrevlig dag ! På söndag hade jag bokat in en fika med Jenny och Josefine, och det var som alltid annars - Mycket trevligt !!! Det var helgen det, nu är det tisdag och en ny vecka har anlänt. Veckans planer ser ut som följer

Måndag. Jobb
Tisdag. Jobb + Öppet hus på skolan. Det blir en lång dag idag med andra ord.
Onsdag. Jobb, sedan hem till Jens.
Torsdag. Jobb och sedan i raketfart till frisören. Det är kris nu :).
Fredag. Jobb, sedan bär det iväg till Uppsala. Ska hälsa på Marie i helgen, vilket jag verkligen ser fram emot.


Annars händer det ena och det andra här, inget jag för tillfället orkar prata om. Men att jag är sysselsatt dom närmaste dagarna/helgerna känns riktigt skönt, sådant behövs just nu. Mamma och pappa kommer ner om två veckor, så ännu nästa helg är också fullbokad. Trevligt !! Nu ska jag fortsätta jobba, ville bara skriva lite..







Favoritrummet :)

 


Kommentarer
Postat av: Ingvar E

Du verkar trivas rätt bra va?

2010-01-27 @ 15:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0