Vad skulle ni göra om ni hittade en plånbok?!

Oj vilken mysig dag jag har haft :). Dagen började tidigt i morse, nämligen redan vid 05-tiden. Eftersom jag öppnade skolan idag, men det var inga problem. Morgonpigg som jag är !! Eftersom vi skulle ha Alla ♥ Dag Disco idag så var alla barn spännda av förväntan när dom kom till skolan. Så det var mycket glada miner i morse, och det klagar jag inte på. Dagen börjar så bra då. Skoldagen gick som på en dans och discot detsamma. Oj vad underbara barnen är :). Vi laddade discokulorna och dukade fram popocorn, chips, salta pinnar, ostbågar osv..som barnen själva tagit med. Sedan var allt i gång !!! Gissa om barnen var mätta och belåtna efter discot.. =).

När jag slutat begav jag mig till Söder, närmare bestämt till Götgatan. Där jag mötte upp Jenny, Emma och Josefine, vi hade som sagt bokat in en fika tillsammans. Bruno blev destinationen, och ja, dit går jag gärna igen. Mycket trevligt ställe !! När jag kom hem vid 18.30-tiden blev det middag, men nu sitter jag och Märtha och kollar på Let´s Dance. Vilken är er favorit??


En sak till, angående rubriken. Om ni skulle hitta en plånbok, skulle ni ta den och behålla innehållet eller skulle ni leta reda på ägarens telefonnummer och ringa upp och berätta att du hittat den ?!. Vad jag vet så finns det många oärliga människor där ute, som utan tvekan skulle behålla den. Men jag själv skulle vilja att personen som hittat min plånbok (har i detta fall inte tappat min plånbok) skulle ringa och berätta att hon/han hittat den. Men ja, det är jag det. Idag hittade jag nämligen en plånbok på bussen, och ärlig som jag är letade jag reda på telefonnumret till ägaren. Ella ja, till ägarens mamma, och gissa om hon blev glad. Tror hon tackade mig 10 gånger under det korta samtalet vi hade. Så nu har jag gjort dagens hjärning, känner mig mycket stolt :).

Nej hurrni, nu blir det Let´s Dance. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0