Tack för maten snälla staten, Ingvar Carlsson diskar faten !!

Ritch ratch filibom bom bom... filibom bom bom... Så roligt kan man ha det en kväll som denna :). Tror dock att jag är övertrött, likt ett litet barn. För trött är just precis vad jag har varit hela dagen, jag nickade till rejält på t-banan i morse också. Det är ju tur att jag ska kliva av på slutstationen, annars hade jag nog fortfarande suttit och sovit i en tunnelbanevagn någonstans här i Stockholm. Jag gjorde succé på bussen också, som förövrigt var fullproppad i morse. Jag klev på, gick och satt mig, men utan att visa upp SL-kortet. Busschauffören ropade tydligen på mig, men jag hade musik i öronen så jag hörde inte ett dugg. Killen jag satt mig bredvid knackade lite försynt på min axel och gestikulera att busschauffören ville något... Så jag klampade fint fram och frågade vad han ville..hm...Pinsamt..men men..Tror minnsann att det var någon som var trött !!!! :). Timmarna på jobbet har gått i snigelfart idag dessutom, men annars har dagen varit smärtfri. Skönt !!

När jag kom hem hade Gäfvert fixat tacos och efter middagen blev det gasen i botten till Nacka Forum, lite civilisation såhär på en torsdagskväll är aldrig fel. Men något av värde hittade jag inte, ögonen gick i kors och allt var utplockat. En Face Mist från Make Up Store fick i och för sig följa med hem. Fräscha upp ansiktet med något så underbart som denna, var exakt vad jag behövde idag.





195:- från Make Up Store


När jag var på väg hem från Nacka Forum fick jag ett sms, med en förfrågan om jag ville följa med ut i helgen.(på lördag). Tror ni jag bangade ??? - Svar Nej. Så på lördag ska Erikssonskan (som Märtha numer kallar mig) ut och slå klackarna i taket. Ja, det var på tiden.  :).

I morgon kväll är jag solokvist, så det blir en karrapåse och Lets Dance för mig. Alltid trevligt :)

/ M






Kommentarer
Postat av: Christine

Karra. Haha. Typiskt dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0