Lördag den 100206, en riktigt bra dag !!!

Det är väl typiskt, när man sett fram emot en sovmorgon i ett par dagar vaknar man pigg och alert vid 07-tiden i stället...Bläää...Jag hade inte mage att kliva upp och börja stöka runt heller, ville ju inte väcka föräldrarna som snusade och sov i rummet intill. Så jag fick fint ligga och filura i någon timme, vid 09-tiden fick jag nog och klev upp. Strax därefter tassade pappa upp, hihi. Jag väckte honom inte alls :P. När mamma också tagit sig i kragen och klivit upp blev det en brakfrukost, för att sedan börja göra oss i ordning.

Vi började dagen med en fika hos min faster och farbror, och oj vad trevligt det var att träffa dom igen. Faster snålade inte med godsakerna på brödfatet heller kan jag säga, oj oj oj. Jag nästan rullade ut därifrån, men vilken tur att vi skulle åka till Forum Nacka och spatsera i lite butiker. En väldigt sen lunch på Nacka Forum hann vi med också, så middag ute på någon restaurang ikväll uteblir faktiskt. Vi är fortfarande proppmätta !! Annars fick jag med mig ett par svarta jeans, en svart lite rockigare väst (i kostymtyg) och en ljusgrön baströja därifrån, så jag är mer än nöjd :). (Bilder kommer) Mamma köpte två koftor, ett brödskrin och ett baslinne. Pappa däremot gick på Claes Ohlson och inhandlade plugg, skruv, ståltråd och en hammare. haha.. Kul !!! Han har nämligen fått i uppdrag att sätta upp hatthyllan vi köpte samt en spegel..men vi hade tyvärr inte alla tillbehör hemma.. Sorry pappa !!!!


Vi sprang på Paolo Roberto och Gry Forsell idag också, inte tillsammans dock.. Gry kände jag knappt igen faktiskt, hon gick runt i sportkläder, håret i en knut på huvudet och osminkad. Jag menar, man är ju van att se henne uppklädd till tänderna. Men men, hon är bara en människa.. !!!! (onödigt vetande, jag vet..haha) Paolo däremot såg riktigt fräsch ut, riktigt snygg faktiskt :P.


Just nu sitter vi och väntar på att Melodifestivalen ska börja, ett måste på lördagar nu framöver. Jag hoppas att ni vet varför ?! En ledtråd: Programledaren !!!! :)





Man får stoltsera lite med att Dolph Lundgren är uppvuxen i mina hemtrakter..:) Men det var inte den programledaren jag menade...Carro vet mer än väl vem jag menar :P.

Kommentarer
Postat av: emmalindell.'

hej, allt bra med dig? :)

kram

2010-02-06 @ 23:09:23
URL: http://emmaliindell.blogg.se/
Postat av: Christine

Haha. Måns, Måns, Måns! Jag håller helt med dig, det höjer värdet på Melodifestivalen med lots and lots.. ;)

Hörde Thank you med Amy Diamond igår, haha, och kom såklart att tänka på dig. Hoppas du mår bra vännen! Kramar

Postat av: Carro västerås

Haha om det var mig du menade så vet jag mycket väl vem du menade;) så jävla snygg han är, å han har man kramat;)

2010-02-07 @ 17:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0