Trerätters och massa snö !!!

Jösses vad det snöade igår hörrni, tack och lov så kom jag smärtfritt fram till både jobbet och hemmet. Det gick som på en dans :). Igår fortsatte julpysslet, men nu har vi lagt det där bakom oss så idag kör vi en "vanlig" skoldag. Men med liiiite mys....kanske !!!!

Igår efter jobbet var det trerätters middag med kollegorna på tapeten, och det tackar jag ödmjukast för :). Åh vad trevligt vi hade !! Maten var bland det godaste jag ätit faktiskt ♥ Förrätt: Löjromstoast. Varmrätt: Sjötunga, sparris och dillslungad potatis. Efterrätt: Citroncorbet. Galet gott :). Trevligt att allt var gratis också, drycken bekostade vi själv dock...men jag lyckades komma undan den kostnaden också faktiskt. Jag fick leka bartender nämligen, hon i baren fick inte upp korkarna på flaskorna så jag ställde upp och öppnade dom..som tack fick jag min dryck gratis. Det lönar sig att ställa upp !!!

Idag däremot är det middag och glöggkväll hos Carolina (arbetskamrat) på schemat. Det blir med all säkerhet också väldigt trevligt. Vi har lite bus på gång :).

Nu ska jag styra upp lite saker....Hörs sen !!

/ M A R I









Kommentarer
Postat av: Anonym

så bra:D de är toppen här. vad gör du?

2010-12-17 @ 10:35:38
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Anonym

de låter supoer:D jag duschade nyss, ska snart äta lunch med en kompis:D

2010-12-17 @ 13:03:18
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Anonym

jajemän:D allt bra?

2010-12-18 @ 10:55:44
URL: http://eweman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0