090506

Näst sista dagen på arbetsveckan, och jag måste säga att idag har varit den bästa dagen på hela veckan. Lagomt stor barnaskara, på sisådär 15 kids. Mys ute på förmiddagen, och sedan begav jag hemåt vid 14-tiden. En kort, men väldigt skön dag =). Me like !!!!

När jag kom hem hoppade jag ner under en filt, i soffan och kollade klart på filmen Twilight. Jag orkade nämligen inte se klart den igår, då jag fastnade vid en dokumentär på ettan fram till att klockan var 21.00. Men nu har jag satt klart den i alla fall, och shit vad jag älskar Twilight. Jag är så besatt att jag till och med såg extramatrialet på dvd-skivan :P. Helt klart en av dom bästa filmerna som gjorts. Har ni sett den !?. Robert Pattinson (Edward) är inte så dålig han heller, en redig karl om Mari själv får säga det :P.

Kvällen blir lugn, som alla andra vardagskvällar. Jag orkar inte med så mycket mer än att jobba, men det är rätt nice. Det blir säkert en film i soffan eller bara chill framför något dåligt tv-program. Vad ska ni göra ?! Tell me =).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0