Spårlöst !!!!

Sådär då har jag gråtit en skvätt, jag är bara fööör blödig. Men att hålla sig borta från tårar är svårt, när man kollar på Spårlöst. Det måste vara de absolut seriösaste och mest eftertänksamma program som någonsin gjort. Jag bara älskar det !!!!! Kollade ni ?!

Eftersom Spårlöst visades ikväll åkte jag och mamma hem innan hockeymatchen mellan Timrå och HV 71 var slut, så resultatet vet jag inte ännu (kan iofs gå in och kolla på någon sida på nätet, men jag orkar inte)  !!!!  Men en långpromenad i snöyran hann vi i alla fall med, plus maaaassa bus med Elsa och Edvin. Angående snön, nu i två dagar har det snöat, igen. Och ja, ni tror rätt, jag börjar bli riktigt less nu !!! Snart är det mitten på Mars och snödjupet är mer än en meter.  Snödriverna går inte ens att beskriva hur stora/höga dem är. Det är helt sjukt !!!!!!   Som ni kanske förstår, efter att ni har läst detta, är att jag lääängtar efter våren. Vad har ni för väder ?!

Nu ska jag hänga tvätt och sedan lägga mig, en ny dag inväntar och den ska jag som alla andra dagar, ta med storm :). Sov gott !!!

Uppdatering angående Hockeyn; Timrå vann med 5-4 (efter förlängning)

Kommentarer
Postat av: mariana DG

spårlöst är för bra, grät genom hela programmet, de kändes som man va med dom på resan alltså. (:

2009-03-10 @ 11:40:54
URL: http://andresbabiie.blogg.se/
Postat av: cicci

totalbölade, och då följde jag det inte helt utan växlade mellan CSI och spårlöst....

2009-03-10 @ 11:59:07
URL: http://lookatmy.blogg.se/
Postat av: mariana DG

verkligen (:, ganska seg men okej din då ?

2009-03-10 @ 16:53:32
URL: http://andresbabiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0