Lördag kallas det för !!!

Klev upp vid 07.30, för att snällt ställa iordning frukost och säga hejdå till P, som skulle gasa ner till Stockholm för en kryssning till Åbo. (med några kunder). Kul !!!!! Men, vet ni ?! Jag lade mig i sängen igen, och somnade om. Det är de jag kallar helg :). Sköönt !!!!!  Nu är jag vaken igen, och har precis lusläst tidningarna som varje morgon kastas ner i brevlådan, dock var det inget skoj att läsa om. men men....  Vad ska jag hitta på nu då ?! Tror det blir en lugn dag, innan festligheterna sätter igång. Jag, Cicci och Nina ska nämligen ut och skaka rumporna ikväll :). Alla tre konstaterade att vi inte varit ut och festat sedan Juldagen, så vi tyckte med alla rätt att vi skulle festa idag :). Det kommer säkert blir skoj !!!!!!  Vad gör ni en dag som denna ?!

Igår blev det lite shopping på Birsta, och sedan Take Away mat.(kinamat). På kvällen sysselsatte vi oss med Så Ska Det Låta på 1:an (Måns Zelmerlöv säger jag bara :P.) och slutet på Let´s Dance. Tråkigt att Morgan åkte ut, jag hejade ju på honom :(. Vem håller ni på ?!  Kvällen blev inte alls sen,  för jag somnade i soffan vid 23-tiden. :)

Kommentarer
Postat av: Paula

jag älskar lördagar. morgonkaffe, tidningen och sen bara ta det hur lungt som helst. det är meditativt skönt!! puss söt, snart ses vi!!

2009-03-21 @ 11:11:16
Postat av: Mari

Såå skönt !! Det finns ingen som kan tvinga en till att göra massa saker.. Jag har till exempel legat i sängen tills nu, har dock varit vaken :).

Som sagt, snart ses vi och det ser jag verkligen fram emot :)

2009-03-21 @ 13:46:05
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0