090611

Jaha, då var torsdagen förbi. Och väldigt glad är jag för det, det innebär att det är fredag och HELG i morgon.. Idag har varit en helt okej dag, inga konstigheter förutom att jag var själv med 9 barn i två timmar i morse, över frukost osv. Kan tyckas och låta som en enkel match, men har man vissa barn som behöver extra tillsyn så blir det inte så enkelt. Men i alla fall, vid 09.00 kom en kär kollega och räddade mig =). Efter jobbet, vid 16-tiden traskade jag hem och satt mig till ro i soffan. Funderade ett slag och kom underfund med att det vore bäst om jag åkte ner på stan, och gjorde mina ärenden. Så jag slipper göra det i morgon.. Jag tog slag i saken, var nere på stan vid 17-tiden, och nu är jag hemma igen. Med värk i benen så det står härliga till om det, men men. Det känns att jag lever i alla fall =). Jag hittade allt jag skulle, plus lite därtill, så jag är nöjd !!!


Vad är det med män i uniform, speciellt poliser ?! =). När jag satt på busstationen och väntade på bussen stannade det till två polismän, som skulle checka läget med några kända profiler från stan (a-lagarna). Jag måste säga att det var svårt att slita blicken :P. Gjorde absolut inget att dom båda var riktigt snygga också, vilket avslut på kvällen. oj oj oj :P.


Nu sitter jag och väntar på att Elise ska ringa ( min äldsta systerdotter ), hon har nämligen sin första skolavslutning i morgon och ville att moster skulle göra lockar i håret på henne. Vad gulligt =).  Självklart ställer jag upp, så jag får se om hon dyker upp om en stund... Jag kan tyvärr inte medvärka på skolavslutningen, pga personalbrist på jobbet...=( Hade varit roligt eftersom det är hennes första.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0