Mer än 12 timmar på jobbet..

Hejsan hopp gott folk, hur mår ni ?! Jag mår faktiskt riktigt bra,  för att ha varit på jobbet i mer än 12 timmar menar jag. gäsp.  Men dagen har gått relativt snabbt ändå tycker jag,  om man har ett fullspäckat schema från att man anländer till att man tackar för dagen, så brukar timmarna bara flyga förbi. Och ett fullspäckat schema är bara förnamnet för vad jag/vi har haft idag. Förmiddagen; Aktivitetsdag utomhus (bandy, skidor och skulpturering), Heter det så?. Aktivitetsdag utomhus kanske inte låter så ansträngande, men om det är fyra personal (några var inne på möte) som ska sätta ca trettio barn i "arbete" så lovar jag er att det blir ansträngande.  Eftermiddagen; jag slutade klockan 13.00, sedan begav jag mig upp till mitt andra jobb, där jag hann med ett egentligen icke viktigt möte samt några timmars arbete. Nu är jag hemma, och jag har inte hunnit med så mycket mer än en dusch och käkat middag, duschen var värd allt smör i småland och middagen var den godaste på väääldigt länge. (Åt inget speciellt), men efter att ha strejkat mot den serverade LEVERBIFFEN (får man ens servera sådant??????)  på lunchen så fick jag fint invänta middagen. den satt där den skulle vill jag lova.  De resterande timmarna som är kvar av denna onsdag ska jag spendera i soffan,  för morgondagen blir också lång.suck. Men det blir klirr i kassan ;)

Tack för alla Paris-tips :)

Måndag
Tisdag
Onsdag

Torsdag -
Jobb, 07.00-17.30. (på två olika ställen.) Tvätta, packa och göra klart allt för resan.
Fredag - Jobb, 07.30-16.00. Skyndar mig därefter ner till Hudik, där vi åker vidare till Skavsta.
Lördag - Flyget går 06:30 (bläää). Så med andra ord måste vi upp vid 03-tiden, för att hinna med allt. Det låter väl trevligt ?! :)

Det ser ut att bli väldigt tidiga och dessutom väldigt lååånga dagar, men det är bara att bita ihop. Jag menar, sova får jag väl göra en annan gång. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0