Bygglov...

Soffläge var det ja, och tro inte att jag har svikit soffan ikväll. Utan tvärtom, jag har varit den kääär hela kvällen.  Har legat och bläddrat i några inredningstidningar, och vad passar då inte bättre än att kolla på Bygglov. Helt klart enligt mig, det bästa inredningsprogrammet som visas just nu. Dem vet vad dem gör, och dem lyckas alltid bemästra sig själva med grymma resultat. Efter varje avsnitt. imponerande. Kvällen till ära så var avsnittet inspelat i Sundsvall, hur coolt som hellst ju :). Och dem misslyckades inte med resultatet denna gången heller, det blev verkligen suuupersnyggt. pappan i familjen var inte heller så pjåkig :P   Gå in på http://www.tv4.se/hem_och_fritid/bygglov  och checka kvällens renoveringsobjekt. Någon från sundsvall som kollade, kan ni då berätta för mig VART i stan huset ligger ?!

Bygglov-teamet befinner sig just nu, hemma hos mig. Weeeeiii :) Ha ha, ne skämt och sido, men det skulle ju faktiskt kunna vara sant. Renovering är nämligen ett hett ämne i detta hus, och just nu är det mitt rum som fallit offer för renoveringen. Mamma styr och ställer, så att allt blir gjort och påbörjas i rättan tid. Pappa utför arbetet, och gör det med bravur vill jag lova. Jag pekar, berättar, fixar och donar så att inredningen och allt annat ska bli lysande :). (rummet börjar ta form, och jag lovar er bilder senare)

Nu ska här kvällsfikas lite, och sedan blir det en dusch och därefter ett skutt ned i sängen. Börjar jobba klockan 07.00 i morgonbitti, och det är då mig ingen höjdartid. Men vad att göra (?) Jag ska på möte i morgoneftermiddag också, så dagen kommer med andra ord inte sluta klockan 14.00, då jag egentligen hade hoppats att den skulle sluta. Men jag får istället se fram emot helgen :)  SovGott !!!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag börjar oxå kl 7 imon.. Så det är nog dags att gå till sängs ;)

Natti

Kram

2009-02-17 @ 21:49:50
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: cicci

skulle va kul o se både före- o efterbilder :)

2009-02-18 @ 09:19:38
URL: http://lookatmy.blogg.se/
Postat av: Christine

Ja, snacka om helg att se fram emot.. :O Din lilla buse!

2009-02-18 @ 12:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0