Söndagens njutning!!

Vaknade upp hemma hos Josefine och Rikard i morse, efter frukosten och stek i solen begav jag mig inåt stan igen. Min ena svåger (Fredrik) fyller 35 år idag, så det vankades kalas...IGEN.. Tycker jag inte gör något annat än att uppdatera er om massa kalas jag har varit på. Men alla lyckas fylla år samtidigt i vår familj...Men men, kalas är mysigt :). Det blev fika när vi kom dit, lite presentöppning och sedan grillade hamburgare till middag. Dagen har bjudit på stråååålande sol, och det vet ni mycket väl vad jag tycker om :).  Måste dock meddela att det har börjat åska och regna här nu, tråkigt. Hur bra kan det egentligen vara att sitta vid datorn då, Mari ???????  Efter detta inlägg ska jag ta en dusch och sedan varva ner innan det är dags för mig att sova. I morgon börjar jag mitt "vanliga" schema igen, och det innebär att jag jobbar dagtid måndag-fredag hädanefter. Äntligen säger jag bara !!!!!









Lyckades få två underbara bilder på Ida och Edvin när vi gungade idag.
Visst är dom underbara ??

Apprå på foton, jag kanske borde ta mig i kragen och lämna in min digitalkamera på lagning snart. Det var ett tag sedan den gick sönder nu, men jag har helt enkelt inte orkat lämnat in den. Hur jobbigt det nu kan tyckas vara ?!?

Ha en fortsatt bra kväll, vi hörs i morgon !!
/ M

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv: okej, det låter bra. jag ska väl bara ta det lugnt och njuta av de två veckor som återstår av sommarlovet för mig :)

jag tycker verkligen inte att vi är lika, jag och min syster :o

2009-08-09 @ 23:39:23
URL: http://ewesgitarrkompis.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

sv; hehe :D

så söta barn :D

2009-08-09 @ 23:59:58
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Tess

det är ganska enkelt faktiskt, du skriver in min bloggadress längst upp i hörnet så kommer min blogg upp :) där är en liten sida med de nyaste inläggen, och så trycker du på följ bloggen bara! jag har lagt till dig nu. kram <3

2009-08-10 @ 01:32:20
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Har skrivit ett inlägg om "I taket lyser stjärnorna/Cancer" i min blogg. Skulle betyda ifall du kunde läsa det och svara på frågan jag ställer i inlägget.



Kram :) /lovisarosen.blogg.se

2009-08-10 @ 13:06:47
URL: http://lovisarosen.blogg.se/
Postat av: Paula

en karl till dig går på spinning med mig.. han är en MARI-kille.. vad ska jag ta mig till? kidnappa honom, lägga honom i en stulenbils baklucka.. plötsligt lära mig köra och lämna honom på din trapp?! jag kan göra det.. just say go.

åh nej. ipred.

LÄMNA MIG IPREEEED!!!

haha.. jag är tråkig. puss sötaste ha en fin måndag.

2009-08-10 @ 13:24:20
URL: http://paulagoesapocalypse.blogg.se/
Postat av: Sandra

Riktigt fina bilder :)

Allt bra idag?

2009-08-10 @ 14:09:27
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

härliga bilder :)

2009-08-10 @ 16:57:52
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0