090826

Kom precis hem från jobbet, vilket var förbannat skönt. Idag har Mari nämligen varit sjukt trött, och på dåligt humör.  Humöret berodde nog på lite sömn i natt, men jag försökte hålla humöret uppe. Sitter och tar igen mig i soffan lite, medan jag inväntar regnet som med all säkerhet börjar ösa ner snart. Jag som trodde det härliga vädret vi hade i morse skulle hålla i sig... men icke....!!!!

Allt känns bättre idag i alla fall, men jag går fortfarande runt och tänker och är orolig. Just nu kan jag inte göra så mycket mer än att finnas till hands, visa att jag bryr mig och lyssna om pappa vill prata. Men jag ska inte sticka under stolen med att det känns skitjobbigt att se honom ligga där och beklaga sig, jag menar, det är absolut inte likt honom. Men jag finns för alltid vid hans sida !!!! ♥


En av mina kära läsare (en anonym person) frågade mig hur jag lyckades komma så nära fjärilen jag fotade igår. Det var inte så svårt alls faktiskt, han/hon satt så stilla där på husväggen, och jag tassade försiktigt dit med mobilen i högsta hugg..Antar att jag hade lite tur också...men på den vägen är det, heter man Mari så lyckas man med allt ;).


Nu blir det till att dammsuga lite, jag återkommer senare....

Kommentarer
Postat av: Paula

Älskling. du är bäst. Ring när du vill. Finns här för dig. Kram

2009-08-26 @ 17:16:43
URL: http://paulagoesapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0