Det luktar brandrök!!!!!

Det är så typiskt, igår kom ni väl ihåg att jag var så lyrisk över det underbara vädret som sundsvall bjöd på. Men jag ska ALDRIG någonsin mer kommentera vädret här på bloggen, för gissa ?! Idag har det varit svinkallt och det har flugit snö i luften... - Skit !!!!!!!!

Slutade vid 13-tiden idag, vilket var fantastiskt skönt !!! Lade mig i soffan och sov en timme när jag kom hem, vilket också var fantastiskt skönt :).   Men jag ska inte klaga över att ha haft tråkigt idag, vi har varit ute och lekt sedan klockan 09, åt lunch (wookade på vår stora stengrill vi har på gården) ute, Därav min rubrik idag, mina kläder stiiinker brandrök... bläää....Sedan när det var dags att gå in, var det för mig dags att gå hem. - Lämpligt :).

Ikväll blir jag och pappa uteskorterade hemifrån. Mamma ska nämligen bjuda hit några väninnor på fika, och skvallra som bara medelålders kvinnor kan. (medelålderskvinnor, ha ha. Nu var jag bra snäll.).  :).  Det blir nog så att vi åker till Madelene och Fredrik och hälsar på....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0