April april, din dumma sill.....

...jag kan lura dig vart jag vill !!!! En fras jag har hört heeela dagen, ni vet, barn !!!!!! Ha ha.. Men men, jag har lyckats att inte bli lurad i alla fall. Fast och andra sidan, jag är inte så tacksam att lura heller. Varför luras man 1:a April, någon som vet ?!  Blev ni lurad ?

Dagen har inneburit massa sol, och massa vatten. Plusgrader och metervis med snö på gården innebär stoooora vattenpölar. Det innebär också, blöta barn !!!! Men men, så länge dem har roligt så är vi nöjda :). Vi har spenderat den största delen av dagen ute, och det är toppen. Jag älskar att vara ute :). Hur har ni haft det ?! Berätta !!!

När jag kom hem från jobbet ville mamma ut på Birsta en sväng, och det är ju inte ovanligt menar jag ;). Men jag var inte så svårflirtad.  Lite shopping (mascara, jeans, rakblad och ansiktskräm) senare bar det av hemåt. Och nu har jag precis tagit en låååång dusch :).

Igår uteblev inläggen pga av en trött Mari. Jag somnade i soffan vid 19-tiden och vaknade till liv vid 23-tiden.(och sedan raka vägen i säng ).  Så jag orkade helt enkelt inte. Hoppas ni överlevde :P.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0