Tror jag har fattat grejen

... Försökt ignorerat grejen men nu går det banne mig inte, ja Mari det ÄR höst !!!!!  Det är nu man måste ta tag i garderobsdelen med andra ord,  sommarkläderna åker ut och in med nya grejer. Men jag måste shoppa först isf :).  Kom på igår att jag måste ha en jacka fortast möjligt, men var hittar man en sådan. Var nog in på alla butiker i stan som säljer jackor, men fanns det någon som föll mig i smaken. Nepp nepp !!!! Någon som vet var det finns snygga jackor, för jag mååååste ha en NU ????? Sedan måste ju mysiga hösttröjor inhandlas, nya skor/stövlar, jeans ja hela rubbet :). Men sundsvalls utbud är inte det bästa måste jag säga, men men det får la gå ändå.   Ska springa in i duschen nu, för sedan blir det en shoppingtur på stan med Märtha. Tjing Tjing !!!   





19:30. 
Blev hämtat av Märtha för en tur på stan vid 12-tiden,  pallrade oss igenom ett par affärer innan två sega tjejer stannade på Coffe House för en lunch det blev en god Kycklingsallad för mig. Mums. 
Sedan fortsatte vi får shoppingrunda, som inte blev någon shoppingrunda för min del. Hittade INGENTING !!!! Märtha shoppade lös på två par Jeans iaf,  tack vare mig ;).
Får fortsätta min långa vandring efter höstkläder en annan dag. Nu är det dax att gosa upp sig i soffan för att se Säsongstarten på IDOL. Kommer bli kul :).


                                                                                                 















Kommentarer
Postat av: Robban

Jahaaa du bloggar också du!! Håller nyfiket koll på dig så att du sköter dig och att allt går bra.

Ska du lämna stan? eller bor du ens i Sundsvall!!?

2008-09-03 @ 13:54:12
Postat av: Mari

Hallå :). Tur att du håller kolla på mig, mig vet man aldrig med :).

Jag är hemma, men lämnar nog stan snart igen.

Vad håller du hus, länge sedan jag såg dig ju ?!

Kram

2008-09-03 @ 16:14:02
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: cicci

Just nu läser ja 'midvinterblod' av Mons Kallentoft. Egentligen inte jättefängslande, men jag kan bara inte sluta med en bok, jag måste läsa klart den :)

2008-09-03 @ 23:05:51
URL: http://lookatmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0