Torsdag.

Natten på jobbet gick bra,  känns sådär lagomt att jobba mellan 18.00-06.30.   Jag släckte lampan sista gången vid 02.30, sedan blev det en liiiten vila där innan jag steg upp vid 05.45. shit, hur orkar man egentligen..!?!.
Nu har jag sovit någon timme här hemma och jag känner mig riktigt utvilad faktiskt, skööönt :).

Usch, jag haaatar verkligen småkryp. Det går löss på jobbet, och jag kan säga att jag inte gjorde annat än att klia mig i håret igår kväll.. Så fort jag hör ordet så kryper det i kroppen på mig, jag vet att det är psykiskt..  Men usch och fy för småkryp, jag ska låta mamma kamma igenom mitt hår sedan. Håll tummarna för att jag slipper dom små äckliga sakerna. 





Åh, det var så mysigt när jag steg upp i morse och kollade ut genom fönstret. Stora snöflingor dalade ned mot marken och det bästa av allt är, snön verkar ligga kvar =). Mysigt hurrni, jag börjar ana en vit jul i år ändå :). (jag ska kanske inte säga för mycket).

Förresten, apprå på jul. Jag kikade i en inredningskatalog igår och blev riktigt inspirerad faktiskt, dom  hade inrett lägenheten i bara vita och silvriga julsaker, nog fanns det någon enstaka röd pryl, Men visst låter det riktigt fint?!  Tänk er en jul utan massa röda saker,  vore riktigt fint och nytänkande tycker jag så jag ska faktiskt ta saken i egna händer och inhandla lite vita och silvriga julsaker.     Inredningsbutikerna här istan har nog också tagit efter denna trend, för numer glittrar det mesta julsakerna i vitt och silver, istället för rött.  Eller, ni kanske föredrar en röd jul ?! :)  







Idag är en sväng på IKEA med mamma inplanerad,  jag behöver och jag  tror även mamma behöver inhandla lite mer ljus. Dom brinner ju upp så fort, jäkla ljus :).   Vid 16-tiden ska jag hämta upp Elsa och Edvin på dagis, får se vad vi hittar på. Men lite mys och bus finns det alltid tid för ;).    Vid 19.00 drar Timrå igång igen efter elitserie-uppehållet, så om jag har tur blir jag bjuden på middag och hockeykväll hos syster.. Weeeii :)


Shit, idag blev det ett långt inlägg.. Hoppas ni behagar läsa allt ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0