Stockholm.

Fullt upp men hur trevligt som hellst var bara förnamnet för vad vi hade igår, och detta resulterade i uteblivna blogginlägg. Men håll i er, nu ska jag berätta :).

Lördag !
Igår vaknade vi upp vid 10-tiden, skönt med en liten sovmorgon. Medan vi tjejer gjorde oss iordning fixade Ricard fram en stor och mycket god frukost, Vilken kille =).   Klockan var väl ca: 13.00 när vi anlände till Stockholm City och vi han knappt blinka innan shoppingen var igång. ( Mari; Pumps, strumpbyxor och ett halsband. Caroline; Sidenklänning, strumpbyxor och läppglans.Josefine; Läppstift.)  När vi köpt det vi var ute efter satte vi oss ned på Tures och fikade lite, Latté och en Lussebulle fick det bli dagen till ära ;).     Efter ett antal besök i olika butiker, en fika och lite skvaller var det dax att åka hem, Fest !! stod härnäst på schemat och ni vet ju hur låång tid det kan ta för tre tjejer att göra sig iordning, så det var bara att gasa hem ;)  Fest innebär inte bara gott om tid för styling utan också, bra musik, snygg outfit, glatt humör, trevligt sällskap och självklart något gott att dricka =) Allt detta var ordnat, och jag kan såhär i efterhand säga att kvällen var GRYM !!!  Vi förfestade här hemma hos Ricard. Anna O och två arbetskamrater till henne kom också på besök, Trevligt =).  Förfesten var inget annat än väääldigt trevlig.  Kvällen fortsatte vi senare inne i centrala stockholm, på Village.
Goda drinkar, massa trevliga människor, en praktvurpa, dans och grym musik var bara några få grejer som roade oss under lördagskvällen =).   Josefine och Ricard avslutade kvällen lite tidigare, ingen aning där dock men jag och Caroline fortsatte vår kväll på dansgolvet iallafall. Vid sisådär vet inget exakt klockslag 06.00 avslutade vi vår kväll, lagomt till första pendeltåget ;).   Klockan 07.00 dök jag ned i sängen..... Skål på er !!!!!   Som ni kanske redan förstår hade vi en GRYM kväll !!!


Söndag !!
Ca 11.00 slog jag upp mina trötta ögon, möttes direkt av en dunkande huvudvärk som lyckligtvis försvann efter lite cola.(men den återvände efter några timmar)  När alla i huset vaknat till liv gick vi med sega steg till närmaste pizzeria. mums !!!  (var dock svårt att få i sig maten,lämnade hälften)  Men håll med mig, efter en sådan grym kväll står man nästan ut med att må lite dåligt, men shit, såhär illa var det länge sedan jag mådde. haha.   Vid 16.00-tiden åkte vi in till city för att vinka adjö till Caroline som skulle åka hem till Göteborg igen.   Nu har jag precis diskat och plockat undan lite efter gårdagens fest,  Josefine och Ricard klampade nyss in genom dörren med en stooooor godispåse och en cola, så nu ska vi mysa lite =).  


........När jag kommer hem efter min vistelse i Lund lovar jag er massa bilder.


Kommentarer
Postat av: Jill

Hoho vars e sthlmsbilderna?! =P

2008-12-02 @ 19:58:59
URL: http://jivi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0