Julklappar

Ska man börja köpa Julklappar snart kanske !?.  Mamma och pappa har börjat för några veckor sedan vet jag, för inne i deras sovrum står det redan två kassar med massa julklappar,;)   (jag lovar att jag inte har kollat om något paket var till mig. hi hi.)   Ja det gäller att vara ute i god tid. 

Då är frågan, ska Jag också börja snart kanske ?!
  Förra året var jag redan klar vid den här tiden, just då var det riktigt skönt men i efterhand saknade jag faktiskt hysterin som infaller Varje år innan jul...  Nu har jag dock ingen aning om vad folk önskar sig, jag har inte bestämt Vilka jag ska handla till eller hur Mycket jag ska handla för,  jag har ingen julkänsla,  det finns ingen snö och det är ingen julhysteri ännu.   
Jag börjar nog att ta reda på vad alla önskar sig, sedan får nog inhandlingen vänta några veckor till.  I år Vill jag trängas med alla människor.   Jag tycker liksom det hör till :)    Hur tänker ni göra, har ni redan börjat ?! :)  





Kommentarer
Postat av: Bea

Jag har börjat klura lite på olika saker till de tre stackarna jag har att köpa till. Mor, morbror och älsklingen Andreas. Vi har bestämt att vi ska köpa för 200 kr per person. (Jag och gubben för 600 kr till varandra.)

Det är faktiskt skitkul att FÅ julklappar... men dyrt att köpa.Och ibland lite onödigt.

Ska se om jag hittar någon julklapp på Island. Åker dit nästa vecka!!!

Lycka till med julhandeln av klapparna!!!

Kram Bea

2008-11-06 @ 18:53:33
Postat av: Mari

Ah vad duktig du är :). Jag har ju 5 syskonbarn och hela familjen att köpa till, känns redan nu som jag är ruinerad haha. Att FÅ klappar är riktigt kul :). Vad roligt, åker du och Andreas dit eller ?! Hoppas din julhandel också går bra.

Jag kommer ner till sthlm vid löning denna månad, bara så du vet :). Kramar

2008-11-06 @ 19:50:18
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0