Pigga upp dig med ett hemma-spa :)

Just precis vad jag och syster gjorde igår,  var tänkt att hon endast skulle färga håret på mig men efter en stund drog hon fram massa prylar. Weeei, då blev jag glad :). Exakt vad jag behövde, tror det är fler än jag som känner sig deprimerad eller ja något i den stilen vädret rent ut sagt suger och hösten närmar sig med stormsteg.. * Undra var sommaren tog vägen*.    Som sagt Jennie drog fram massa prylar sedan var det igång, pricken över i:et var ju när min söta svåger kom ner med vindruvor, kex, ost och ramlösa.  Vilken LYX !!!!!! :). * mår gott *.







Inte behöver man boka en tid på ett SPA när man oftast brukar ha perfekta produkter hemma, billigt blir det också och det gillar vi :).          Shampoo och Balsam från märket Label.m, återfuktar och skyddar håret från att bli frissit och dom har en doft utav citrus. Mumma :). Till kroppen blev det Body Shops  body polish med en doft av satsumas därtill även skrubbhandsken som är köpt på Åhlens.  Efter badet blev det Body Shops body butter (mango), den är fet och passar perfekt efter en varm dusch och även den luktar mums :) hihi.  Till ansiktet blev det en ansiktsmask från Belle Visage som riktigt gick in på djupet, fräsch doft av ja jag vet inte vad.haha.  Sedan en mjuk ansiktskräm från Garnier.
Jennie skippade Body butter och siktade in sig på att få lite färg, så hon tog ACO´s  Brun utan sol i stället. Till fötterna tog vi apotekets egna fotsalva.  På slutklämmen blev det ett ljusrosa nagellack på både händer och fötter.
Gissa vem som sov som en prinsessa inatt !?!?! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0