Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!





I vanliga fall skulle jag bara klampa in på en sportaffär och prova ett par skor som såg snygga ut och verkade vara bekväma. Om så var fallet så skulle jag ha spatserat till kassan och köpt dom direkt, men för att sedan efter några veckor inse att det egentligen inte var något bra köp. På grund utav att dom kanske satt fel på foten eller att dom egentligen var väldigt obekväma ändå. Men detta misstag gör jag aldrig om igen. Därför får dessa skor bli "Dagens ägodel/ägodelar", dom har jag provat med omsorg kan jag säga. Jag testsprang dom till och med på affären, vilket expediten rådde mig till att göra. Bara för att jag skulle få rätt skor, som passade just min fot. Och ja, dessa skor är fan som gjutna för mig. Jag har inte en enda gång klagat på värk i fötterna, och stötdämpningen är bättre än någonsin. Ja en perfekt sko för Mari helt enkelt :).


Så jag råder er till att fråga en som verkligen kan allt inom detta område, annars kommer du med all säkerhet springa runt med helt fel skor där ute i spåret...


Nu ska jag duscha efter att ha varit ute på intervallträning, mellan lyktstolparna :).


/ M A R I







Vilken otroligt fin torsdag !!!

Jag vaknade med ett leende på läpparna i morse och jag måste säga att leendet bara blev större, när jag några minuter senare tittade ut igenom fönstret. Där ute strålande solen så vackert, och dimman som blivit under natten låg som ett täcke på Årstafältet. Lovely..som i en saga nästan ♥.


Jag har ju som ni vet sovmorgon på torsdagar egentligen, men dagen till ära blev jag tvungen att börja 08.30 på grund utav Fritidsplaneringen som vi hade planerat in på schemat. Så jag har med andra ord suttit på planerning hela förmiddagen.....rätt nice ändå :).


Nu ska jag ta en kopp kaffe innan nästa möte börjar, torsdagar innebär möten nästan hela dagen för min del.. Som sagt, kaffe var det :)....




Underbara morgon.



/ M A R I



Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!

I detta fall vet jag inte om jag kan säga att det är en ägodel eller inte, men kanske.... Jag skulle nog i sådana fall kunna säga att vi ALLA äger denna grej. Utan denna ägodel skulle ingen av oss leva..... Jag blir i alla fall väldigt glad och energin sprudlar när jag får massa D-vitamin på mig. Så, nu vet ni vad "Dagens bästa ägodel" är....Just precis SOLEN !!!!!!!!!! Idag har varit en helt fantastisk dag, en vacker höstdag med massa sol.


Åh vad jag känner mig glad....








Nu blir det besök hos grannarna.


/ M A R I




En väldigt aktiv dag !!

Ja, onsdagar är och kommer nog vara det ett bra tag framöver. Det är inte en lugn stund alls, det kan tyckas vara lite jobbigt. Men det beror ju på hur man ser på det hela, eftersom jag älskar att vara ute i naturen så är ju förmiddagarna på onsdagarna verkligen min tid. Då har jag och en kollega Natur och Friluftsliv med barnen. Idag var det extra härligt, vi satt i en skogsdunge med solen strålande på oss igenom trädgrenarna. Helt fantastiskt !!! Eftermiddagarna innebär simning för ettorna, så jag är med dom på lektionerna. Vilket jag också gillar :). Jag själv åker för det mesta alltid hem efter jobbet och byter om för en löprunda på onsdagar också.... Så ja, onsdagar är riktigt aktiva dagar. Idag har jag fått massa frisk luft också, så jag är piggare en någonsin :). Gött !!!



Som sagt, när jag kom blev det en löprunda. Idag flöt det på så där bra igen, jag hade kunnat sprungit riktigt långt. Men jag lyckas då alltid bli kissnödig när jag är ute, så jag får löpa hemåt i stället..Undra vad det kan bero på ??? . Men skönt var det i alla fall. Nu ska jag bara duscha en snabbis, sedan ska jag publicera "Dagens bästa ägodel/ägodelar", innan jag ger mig över till grannarna för att se Idol......


/ M A R I




onsdag 29 september !!!!

Hej och hå vad fint det är ute :). Har precis kommit in efter en hel förmiddag ute i skogen med barnen, åååh så härligt. Dom rödblommiga kinderna tittade också fint fram idag. Underbart :).

Jag ska alldeles strax sätta mig och läka lite lunch, idag bjuder jag på tomatsoppa. En riktigt varm soppa är precis vad jag behöver idag. Mums !!!!

Ikväll ska köket få sig en rond, nya golv ska läggas men medan det fixas ska jag passa på att ta en rejäl löprunda. Känner mig riktigt sugen på det :).

Nej, lunch var det.


/ M A R I



Nyfärgad och Ray Ban !!

Så, då hade jag fixat en till dag. Bra jobbat Mari :). Den har varit underbar faktiskt, en riktigt vacker höstdag med andra ord. Mina Ray Ban´s fick åka på idag också faktiskt,  jag måste passa på innan vintern och mörkret infinner sig för ja, typ alltid. Önskar att jag hade haft med mig kameran, då hade jag kunnat bjudit er på massa fina höstbilder....jag får ta det en annan dag :).


Efter jobbet åkte jag som ni redan vet till frisören, och därifrån gick jag lika nöjd som jag alltid blir :). Tack Jenny !!!! (bilder längre ner). Sedan har jag fixat lite hemma och nu kollar jag slutet på Idol.....Vad gör ni ??  Morgondagen bjuder på jobb och kvällen bjuder på golvläggning, äntligen ska det sista bli klart. En löprunda ska jag klämma in också....


Nu ska jag läsa Friskis & Svettis-tidningen...





Det blev en nyans mörkare denna gång. Me Like :).



/ M A R I











Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!

Här kommer den, jag vet att ni har längtat :). Idag blir det en väldigt nödvändig grej, en väldigt nödvändig grej för mig i alla fall. Utan denna hade jag varit förlorad för länge sedan, min hjärna hade nog sprängts i småbitar. Eller något liknande :)....Så här kommer den, min KALENDER...





Jag tror nog att ni ser att den är full, oj oj...Det är så att jag knappt hinner med allt ibland. Men det är tur att jag har med mig denna varje dag.:).


/ M A R I





Tisdag 28:e september !!!

Brrrrr vad kallt det var idag då, blåser storm gör det också. Men solen strålar, så lite positiv ska jag nog vara :). Idag blir en bra dag, jag känner på mig det. Visst är det härligt när man har en sådan känsla ???

Efter jobbet blir det raka vägen till MM Larsson, färgning är på agendan. Håret ska färgas alltså, för er som inte visste att MM Larsson är en frisörsalong!!!!!

Tänkte bara kika in och skriva några rader, nu måste jag återgå till jobbet. Lektionen börjar alldeles strax....


Ha en bra dag allihop...


/ M A R I



Måndag 27:e September !!

Jag är nytränad och det är lönedag idag, vilken underbar känsla hurrni :). Jympapasset jag och grannen var på idag var sjukt bra, väldigt peppande musik och en väldigt rutinerad instruktör. Detta gör jag gärna om igen.......Nu väntar en avokado och en härlig dusch. Bra blandning va ?? ;).


Dagen annars har faktiskt varit riktigt bra, jobbet flöt på bra och jag har varit på strålande humör. Som det ska vara helt enkelt :).


Morgondagen bjuder på jobb och ett besök hos frisören, nu ska Mari gå och bli lite mörkare. Håll utkik efter bild i morgon ;).




Jag tidigare idag...




Måste duscha nu.....



/ M A R I



Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!

Jag klämmer in detta innan jag skyndar mig iväg till Friskis. Killar, kolla bort !!!! Detta är kanske inte något för er, eller jo, det finns faktiskt killar där ute som sminkar sig till vardags. Så hurrni, kolla hit igen :).




Cover All Mix - Make Up Store.

Denna ägodel är min själsfrände ibland, hockus pockus så är alla röda prickar, finnar osv borta. Jag använder den dagligen faktiskt, för att få bort mörka ringar runt ögonen och som sagt, trolla bort blämmor. Denna är köpt på Make Up Store.....  



Nu blir det träning, åter om någon timme.


/ M A R I






Nytränad och snart är söndagen över !!

Så då var jag nytränad och nyäten....eller ja, jympapasset slutade 16.00. Men efter det har jag pysslat med annat, lagat mat, duschat och hängt tvätt :). Det fick bli tonfisksallad idag....Riktigt gott !!!


Veckan bjuder på ett besök hos frisören (Jenny), jobb och träning. En bra vecka ska det bli :)





Idag, innan jag åkte och tränade.


Nu blir det en lugn kväll i soffan med lite tv...


/ M A R I



Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!



Dessa ägodelar får bli utnämnda idag;
Ipod
Mobil
Dator
Högtalare


Ipoden
är min bästa vän när jag är på väg till och från jobbet, men den funkar även lika bra under mina löparrundor. En måste-ha-grej helt enkelt. Mobilen är också lite utav en måste-ha-grej, med den når jag mina nära och kära och den letar rätt på ställen som jag inte hittar till med hjälp utav gps:en. Detta börjar kanske bli lite tjatigt, men datorn är nog också lite uav en måste-ha-grej, kanske inte egentligen men i dagens läge är en dator nästan ett måste i varje hem. Högtalarna är sjukt bra, dom festar jag med och dom hjälper mig att städa osv....Kameran har jag ingen bild på, men den är nog min allra bästa vän. Med den sparar jag massa underbara minnen plus att den stimulerar mitt stora intresse, fotografering.


Rätt ytliga grejer, men på något konstigt sätt ändå väldigt viktiga.

Nu ska jag åka och träna, hej svejs.


/ M A R I



Den nya hallen !!








Vad svårt det är att få till helheten på ett fotografi, allt ser oftast så mycket bättre ut i verkligheten. Men såhär blev hallen i alla fall, nytt golv och nya lister...allt är klart sånär som på några lister och nytt golv i köket. Känns skönt att ha en ny hall :)...


Nu ska jag fota för "Dagens bästa ägodel/ägodelar", så kolla bloggen om en stund :).


/ M A R I







 


Söndag 26:e september !!

Då var jag vaken och alert igen, efter en god natts sömn :). Vad skönt det är att få sova ostört och sedan få vakna av sig själv...Gött mos som Göteborgarna skulle ha sagt !!!!!


Nu ett par timmar framöver är det städning på schemat här hemma, badrummet måste saneras (jäklar vad man skitar ner ett badrum snabbt), dom nya golven i hallen måste dammsugas och torkas av, möblerna ska ut i hallen igen, sedan måste jag dammtorka och torka golven på vissa andra ställen också. Så lite har jag att stå i, men det är roligt :).. Ni får se bilder på den nya hallen lite senare..


Iväg och träna vid 15-tiden ska jag hinna också, men innan dess skiner nog både hemmet och jag :).






/ M A R I



Mc Donalds !!


En bild tagen för någon månad sedan...


Vi avslutade dagen med Mc Donalds.


Jag och Lars Winnerbäck ska forstätta kvällen tillsammans.


/ M A R I



Dagens känsla !!!



Idag är det två slappa fötter som håller mig kvar på jorden.


Hallen är snart klar.


/ M A R I





Dagens bästa ägodel/ägodelar !!!



Skor från Crispin, 1499:-


Dessa får bli utnämnda till Dagens bästa ägodel/ägodelar, jag bara älskar dom. Dock lite svåra att "gå in" men dom är sjukt snygga. Dom passar mig helt enkelt :P.


/ M A R I



Jag börjar med något nytt !!!

Godmorgon på er !!!


Här blev det faktiskt en härlig sovmorgon, det var på tiden kan jag säga. Jag lyckas då alltid vakna före klockan 09, men idag slog jag rekord....09.15 vaknade jag...ha ha...det ni ;). Men jag är utvilad i alla fall...


Idag blir det inte så mycket faktiskt, nya golv är på ingång här hemma så jag sitter och underhåller golvläggaren för tillfället....med lite skönsång och ordbajseri :). Riktigt underhållande måste jag säga...haha...


Jag tänkte börja med något nytt här i bloggen, något som jag så fint ska kalla "Dagens bästa ägodel/ägodelar". Varje dag kommer jag fota och visar er en ägodel(ar) som jag gillar skarpt...Det kan väl vara något ?? Alla kör ju med dagens outfits, men jag kör min egna lilla grej....Så håll utkik ;). Jag börjar idag.......



/ M A R I





Paj och en god sallad till !!!

Gött, nu är jag mätt och belåten :).






Nu blir det Idol och godis :)


/ M A R I




Ibland önskar jag att jag var en kille....

....då hade jag gått klädd såhär hela dagarna...fast och andra sidan är det rätt nice att vara tjej ändå, då har jag ju möjlighet att ha detta som ögongodis..(det hade jag om jag hade varit kille också i och för sig).. Ha ha, nu har Mari tråkigt här borta. Men ja, kostym.....!!!!!!!! 







/ M A R I






Ego och lakrits !!

Med en lättnad suck lämnade jag jobbet vid 16-tiden, nu är helgen kommen hurrni :). Sköööönt !!!! Jag har redan lagt mig i soffan, med en godispås vid min sida. Fredagar är dagen då jag får unna mig något, sooom jag har sett fram emot denna dag :P. Löprundan får också utebli, det där med löprundor på fredagar klingar inte så fint i mina öron faktiskt.... Den får bli av i morgon i stället......Nu är det Mari som ska slappa restan av kvällen, jaaaaaaaaaaaa vad skönt.


Lakrits i mängder har jag köpt, favoriten helt klart. (förutom mina älskade punchpraliner). Svarta döskallar med salt på....oj oj vad gott....haha...


Jag kanske återkommer med något trevligare inlägg lite senare.. Nu måste jag ta en nap !!






Jag idag...


/ M A R I







Jag jublar över att det är fredag !!

Som sagt, det är mycket som händer denna vecka så tiden räcker inte riktigt till för att sätta mig ner och blogga. Men nu fick jag några minuter över, så jag måste ju passa på :). Sitter för närvarande och väntar på att barnen ska smyga in och sätta sig, det är pedagogiska spel på gång igen. Vilket vi alltid börjar fredagsmorgonen med!!!


Igår efter jobbet åkte jag in till söder för lite after work med min vän Jörgen, det blev Högbergs och Mest Kök & BarGötgatan. En väldigt trevlig kväll helt enkelt !!!! Den blev inte alltför sen dock, eftersom jag skulle upp 05 i morse. Men kära återseenden är alltid trevliga....


Ikväll däremot ska jag raka vägen hem, för att slappa i soffan. En löprunda ska jag hinna med först i och för sig, men sedan är jag värd en kväll i soffan. Jag vill ha popcorn också....


Är det någon som lyckats med att bli utbjuden på middag 06.45 en morgon någongång??? Det lyckades jag bli imorse, men jag tackade fint nej faktiskt.  Jag har nog handlat av samma kille på Pressbyrån fööör många gånger helt enkelt...eller så är jag bara så förbannat charmig :P


Så ja, ha en bra dag allihop. Det hade jag tänkt att ha :)


/ M A R I


Torsdag 23:e september !!

Jusses, snart är det oktober och därefter november och slutligen december. Allt går ruskigt snabbt måste jag säga, men men...denna årstid är ju väldigt mysig också, så det gör mig inte så mycket !!!!


Jag har precis gjort mig iordning för att åka till jobbet, men jag han sätta mig ner och knappa på datorn en stund. Det är inte så att jag ligger och sover halva dagen bara för att jag har sovmorgon förstår ni, Mari har gått och blivit en pensionär. Jag kliver upp, äter en god frukost i lugn och ro, plockar undan lite, bäddar sängen, går och drar fötterna efter mig en stund för att sedan göra mig iordning i ett lugnt tempo....Det kallar jag sovmorgon, annars är det bara att göra det man ska och sedan gå ut till bussen. Så min morgon har varit lugn och harmonisk :) (urp) 


Ikväll väntas det som sagt en eller kanske två öl på någon pub på Söder, det blir trevligt :). 

Nu ska jag kila, ha en bra dag !! 


/ M A R I 





 

Onsdag mitt i veckan !!!

Jag hinner med en hel del på dagarna har jag märkt, det klarar man bara man vill :). Dom senaste dagarna har jag varit mer effektiv än jag någonsin varit tror jag....nästan i alla fall.... Jag har egentligen inte gjort något storslaget, men jag har hunnit med allt och lite där till som jag hade skrivit upp på att-göra-listan. Känner mig faktiskt riktigt nöjd :). Nu har jag inte så många måsten kvar i veckan faktiskt, så jag tänkte bara göra sådant som faller mig in nu ett par dagar...Eller ja, det får bli på kvällarna för på dagarna jobbar jag ju...:)


Idag blev det en lång och härlig löprunda när jag kom hem, jag han stanna i Liljeholmen och köpa ett par strumpbyxor också. Varma sådana, det behövs nu när det börjar bli lite kallare :). Annars har jag inte gjort så mycket idag......Jobbat har jag såklart gjort och det har varit en riktigt bra dag, vi har haft friluftsdag. Gjort massa skoj i skogen hela dagen. Perfekt väder har det varit också, sjuuukt mysigt höstväder.


I morgon blir sovmorgon, jobb och sedan några öl med en kompis på Söder.. Det ser jag fram emot !!!!


Nu IDOL !!!!!




Hösten 2009, nästan exakt ett år sedan faktiskt.



/ M A R I



Bytt mobilnummer!!!

En sak till innan jag lägger mig, jag har bytt MOBILNUMMER. Vilket säkert några av er redan har märkt, eftersom jag inte har varit anträffbar på några dagar. Mitt nya nummer är likt det gamla, det är bara dom två sista siffrorna som är utbytta. Det nummer som jag nu framöver kommer använda ser ut som följer; ***-*****50  !!!!!!!! Nu vet alla det, detta gäller ju bara er som har blivit anförtrodd att ha mitt nummer i och för sig :)


Sov gott !!


/ M A R I



Im back....Friskis och Svettis !!!

Det blev en dag (igår) utan blogginlägg hurrni, men så är det ibland....men nu är jag tillbaka :). Gårdagen behöver jag inte ens nämna, det var bara jobb. Ingenting annat !!!! Jag räknade ut att under mina 17 vakna timmar spenderade jag 15 på jobbet....Roligt värre....

Idag däremot har det varit både jobb och lite annat, eller ja, det har bara varit jobb och träning. Något annat har jag inte hunnit med......men nu sitter jag för en gång skull i soffan och känner att jag kan pusta ut en stund, innan John Blund ropar på mig..

Morgondagen blir en utedag, så jag hoppas för allt på denna jord att det inte regnar lika mycket som det har gjort idag. Då blir det inge vidare, varken för barnen eller för oss vuxna. Så håll tummarna hurrni :). Kvällen får vi se hur vi planerar, ett träningspass skulle vara på sin plats. Löpning eller jympapass??? Vi får se, beroende på vädret :). Intensivpasset som jag och Rickard (grannens kille) var på idag är något jag varmt rekommenderar, för er som bor i Stockholm vill säga :). Instruktören är väldigt duktig, han spelar bra musik, använder väldigt bra övningar plus att han är sjukt peppande och kör hela passet igenom med ett leende på läpparna.. Gottfrid Linge är namnet på grabben !!!!!



Innan jag avrundar och spatserar mot sängen måste jag GRATULERA mitt äldsta syskonbarn Elise, som fyller 8 år idag :). Moster önskar att hon hade kunnat vara med och fira dig....men jag fick i alla fall rå om dig i helgen. Hoppas din dag har varit fin !!! ♥






Nu blir det en avokado och sedan bums i säng.....











/ M A R I







Jacka från MQ och mössa från Geggamoja Collection !!


Mössa från Geggamoja Collektion. 199:-




Dunjacka från MQ. 1499:-



Jackan fick jag ingen bra bild på, så ni får bara ett liiiitet smakprov. Mysig är den i alla fall och den sitter som en smäck :). Nu är jag redo för vintern...


/ M A R I




Min dag !!!!!!!!!!

Så nu har jag satt mig ner för att vila en liten stund, jag ska snart hoppa in i duschen men jag hinner skriva ett inlägg först.  I morse blev det en sovmorgon för oss alla, tror nämligen att det inte bara var jag som var trött igår. När vi alla klivit upp blev det frukost och lite fix, sedan begav vi oss iväg till Sickla Köpkvarter där vi nästan spenderade hela dagen. Jag blev en dunjacka och en mössa rikare, det gillas :). (ni får bilder på grejerna sedan). När vi kände oss nöjda tog jag en sväng in på Willys och storhandlade, sedan bar det av hemåt. Väl hemma slängde vi i oss lite käk och sedan iväg igen, jag och Madelene var tvungen att åka till Liljeholmen och rösta. När vi kom hem igen packade gänget ihop alla sina grejer och tackade för sig, sedan började dom sin resa hem mot Sundsvall. Tack för besöket mina kära... ♥ (jag saknade sju personer dock).


När dom gett sig iväg bytte jag om och gav mig ut på en löprunda, en runda som blev riktigt lång. Virrade bort mig lite fint i Årsta nämligen....men hem kom jag tillslut...Sjukt härligt, så nu kan jag med gott samvete sätta mig i soffan och glo på tv resten av kvällen. För städat och plockat undan har jag redan gjort. Effektiva klubben har anlänt hurrni...... :P



I morgon är det måndag igen, hej och hå med farbror frej vad veckorna går snabbt. Morgondagen kommer bli galet lång också, jag öppnar nämligen plus att tre möten väntar mig efter jobbet. KUL, JÄTTE KUL !!!!!!!!!!!!!!! Men men..... Eriksson är på hugget, så detta klarar hon :). Nu ska jag ge upp detta inlägg, annars kommer det sluta med bara massa ordbajs....


Som sagt, bilder på grejerna kommer liite senare.


/ M A R I





Min dag, men jag återkommer !!!!

Just precis....jag återkommer med "Min Dag" lite senare...Nu måste jag plocka/städa undan lite här, det dras fram en hel del när man har gäster ;). Hej på en stund...


/ M A R I



Olearys. Modo - Djurgården !!!!






Hemkommen från en kväll på Olearys, är det hockey på tv så är Olearys ett säkert kort :). God mat har dom också, så jag är nöjd. Nu är jag sjukt trött dock.....tror inte det blir så långvarigt. Men nu ska jag vara social....Vi hörs i morgon...


/ M A R I




Utmanad!!

Jag blev utmanad av Elin :)

1. Kärleken i mitt liv... En dag hoppas jag att jag kan svara "mina barn" men idag får svaret bli mina underbara syskonbarn. ♥

2. Min favoritfärg... Röd

3. Jag är fantastiskt glad... Näääästan varje dag, men ett leende på mina läppar kan ni nog se varenda dag :).

4. Jag vet fortfarande inte... Den lämnar jag tom !!!!

5. Min dröm.. Är att få vara frisk och kry hela mitt liv, omringas av massa kärlek och glädje av både nära och kära. Jag drömmer om två barn och en fantastisk man också :)

6. Jag tror på... Mig själv ;).

7. Jag kommer förmodligen aldrig... Massera någons fötter !!!!!


Nu får väl jag göra som dom andra, utmana några av mina vänner:
Märtha.
Cicci.
Christine.

Kör hårt nu :)


/ M A R I



Jag har oooooont i fötterna !!!!

Att jag aldrig lär mig att ta på mig bekväma skor när jag vet att jag kommer gå länge och mycket, dessvärre har det gått 24 år nu och jag har ännu inte lärt mig. Jag tror inte att jag kommer göra det heller !!!! Så mitt problem idag är att jag har sjuuuukt ont i fötterna. Vi har spenderat vår dag i Forum Nacka, tror närmare bestämt att vi gjort alla butiker faktiskt. Sjukt mycket folk var det också... Men vi har haft trevligt !

Nu är vi hemma i alla fall och jag har ramlat ner i soffan och kommer med all säkerhet inte att ta mig upp härifrån på ett tag.....tur att dom andra också är lika trötta :). Senare blir det middag ute på någon restaurang, vilken och vart har vi inte riktigt besämt ännu....men det blir säkert alla tiders !!!

Vad gör ni idag ??




Dessa rekommenderar jag inte att gå länge och mycket med....fy vad ont jag har....


/ M A R I



Mys med familjen..delar av den i alla fall :)

Hej på er. !!!


Här är det full fart, vilket det har varit sedan klockan 07.00. Morgonpigga familjen har anlänt..haha... Så frukost och annat har hunnits med, jag har dock inte gjort mig i ordning så jag får nog snart göra ett ryck. Dom andra sitter och är redo för en dag i Stockholm nämligen...... Snabba ryck hurrni :).


Vi funderar på att ta en tur till Gamla Stan och spatsera runt lite, sedan får vi se om vi hamnar i Forum Nacka också. Det finns önskemål om det och ni vet ju vad jag tycker om Forum Nacka :)..


Nej nu måste jag kila iväg...

Ha en bra dag !!!!

/ M A R I













Godis = Fredagsmys !!

Jag tänker inte ens tänka tanken på att göra något ansträngande ikväll, jag är nämligen helt slut. Jag tror till och med att jag får lov att ta en siesta om jag ens ska orka hålla mig vaken till familjen kommer. Denna dag har inneburit kaos på hög nivå, av många olika anledningar. Så den har varit sjukt påfrestande !!!!  Det var inte bara jag som tyckte det efter dagens slut... Två chokladaskar och några väl valda ord från en förälder till oss personal gjorde nog oss alla på liite bättre humör.... Tack, det behövdes !!!!!! 


Så jag tänker faktiskt sitta i soffan till mamma, pappa, Madelene och Elise kommer. Käka godis har jag också tänkt göra :)...


www.jogg.se, där kan ni mäta distansen på era promenader/löprundor. Tack Christine :).


Nu måste jag vila en stund..


Återkommer !





/ M A R I



Freeeeedagsmys !!!!!!

Just precis vad jag ska ha ikväll, med delar av familjen :). Jag tror att jag ska unna mig en fet godispåse också, det var länge sedan nu.....

Sitter för tillfället och inväntar att barnen ska komma in till mig på lektion, det blir lite pedagogiska spel till en början. Eftermiddagen bjuder på massa andra viktiga saker..... (vi gör allt i tre-gruppp-system). 


Hoppas ni alla får en superbra dag :)


Glöm för sjutton inte Timrås match på tv:n ikväll...21.00..


/ M A R I



Tips på någon sida där man kan mäta distans ????

Ja, det har jag kommit fram till. Sovmorgon och det är sjukt skönt faktiskt, tror jag nämnde det i förra inlägget också. Men det är värt att upprepas..... Jag kom inte från jobbet förrän väldigt sent idag dock, men dagen har varit riktigt bra i alla fall.


När jag kom hem blev det tre varv runt Årstafältet, det blev en löprunda med andra ord. Är det någon som kan tipsa om någon sida där jag kan mäta upp en sträcka, så jag kan se hur långt jag springer ???? 


I morgonkväll väntas det besök, av mamma, pappa, Madelene och Elise. Det tillkom två personer, det var trevligt :). Åååh vad jag läääängtar...synd att inte hela familjen kunde komma bara.. Saknar er !!!! 


Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan gasa mot sängen. Vi hörs i morgon =) 

/ M A R I 





 

Torsdag 16:e september !!

Godmorgon på er !!!!

Jag anar att några redan har jobbat/pluggat någon timme och du/ni sitter kanske med förmiddagskaffet i handen, men inte jag, jag har ju sovmorgon...Jag ville bara poängtera det ;). Grymt skönt med en sovmorgon i slutet av veckan, jag hinner liksom ta igen lite förlorad sömn plus att jag då inte är så förbannat trött på fredagarna....som jag brukade vara... Nice !!!!!


Efter jobbet ska jag åka in och träffa Caroline och hennes lillasyster över en fika, dom är nämligen här nere i Stockholm på en shoppingweekend :). Inte illa tjejer...... Jag ska försöka hinna med en löprunda också, får se hur sent allt blir dock..


Nej, nu ska jag göra lite annat.


Ha en bra dag !! / M A R I









Lampa från IKEA !!!

Jag var på IKEA ikväll och fördrev lite tid :). Denna fick jag med mig hem;








Den hamnade i vardagsrumsfönstret Märtha, bara så du vet. Den passar utmärkt där :). (det är lite annat på gång också).


I helgen kommer mamma och pappa och hälsar på, det har jag ju glömt att berätta. Åååh så jag längtar !!!! Veckorna/månaderna går ju så fort, så nu tyckte vi att det var dags och denna gången var det deras tur att komma ner....Vi kör på varannan-gång-tekniken :). Jag vet redan nu att min helg kommer bli underbar...♥


Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite. Har ju sovmorgon i morgon, så jag behöver inte riktigt sova ännu.



/ M A R I


Vilka är ni ???

Det är fler och fler som läser min blogg märker jag, vilket jag tycker är jätteroligt :). Frågan är ju bara vilka ni alla är, några har jag fullständig koll på. Men fler än så är det som läser min blogg... Så hurrni, Vilka är ni?? Vart bor ni?? Hur hittade ni till min blogg?? Jag tycker att det skulle vara jätteroligt att få veta vilka ni är, så kom igen att kommentera nu....


Här har ni mig i alla fall :)







/ M A R I






Oboy vilken dag !!!!

Haha ja, jag får nog säga att jag är glad över att jag lever efter den här dagen. Dagen började på avigan och fortsatte så, hela dagen....skratta åt det är nog det ända jag kan göra faktiskt !!!!!!! HA HA


Jag vaknade, klev upp och gjorde mina morgonsysslor...det var när jag skulle klä mig som allt började, det visste jag inte från en början dock. Jag hade klätt på mig ytterkläderna då jag kände att något var konstigt, jodå...det stämde, tröjan var bak och fram. Så jag var tvungen att gå in och vända på tröjan med andra ord, detta resulterade i att jag missade bussen samt att jag åkte ifrån lunchen som jag så fint stod och fixade ihop igår kväll. Jag hade heller inte uppmärksammat att det spöregnade ute, så jag missade att ta med paraplyet. Gissa vem som var genomvåt när hon med nöd och näppe hann till första lektionen, som HON skulle hålla??? . Ni behöver inte ens fråga hur den lektionen slutade.............. *peppar peppar* men sedan har dagen varit fri från katastrofer. Eller nej, jag glömde ju att slå på plattan när jag skulle koka ägg förut också. Tyckte det var lite konstigt att det aldrig började koka........



Ja, som sagt....skratta är bara det jag kan göra !!!!!







Kvällen har jag spenderat på IKEA....



/ M A R I



Mördarpass !!

Egentligen ska jag inte klaga eller något annat liknande, för träningspasset jag var på ikväll var sjuuuukt roligt. Men ja, som rubriken lyder - Det var ett mördarpass !!!!!!!! Ett fyspass helt enkelt, så nu har alla mina muskler jobbat ikväll kan jag lova. Jag vill nog inte ens veta vilken träningsvärk jag väntar i morgon, men det var det värt =).


Arbetsdagen har annars varit bra, full fart kan jag ju säga. Men dagarna går ju snabbt i alla fall :). Morgondagen blir en barnen-får-röra-på-sig-i-massor-dag, hela förmiddagen bjuder nämligen på Natur och Fritid och eftermiddagen bjuder på simning. Kul !!!!

Nu måste tjejen sova faktiskt, jag är helt slut.


Sov gott hurrni !!






/ M A R I





Xperia X10 mini pro!!

Just precis, den mobilen blev min igår :). Det känns som det är ett hav av grejer man kan göra på den, så jag får nog ta mig en kurs någon kväll. Men den är niiice.....


Denna veckan kommer vara fulltäcknad så jag kommer inte bjuda på alltför många inlägg, det hoppas jag att ni har förståelse för .. Jag får samtidigt välkomna alla nya läsare hit....:). Ikväll blir det träning vid 19-tiden för att sedan åka hem och fixa lite......


Jag återkommer senare, måste ut med barnen på fritids nu.








/ M A R I



Mååååååndag !!

Sorry hurrni. Jag har varit upptagen med annat :). Jag kom nyss hem med andra ord..... Jag har varit hos min tremänning (syssling) Magdalena hela kvällen, vilket var såååå trevligt. Vi har väldigt mycket gemensamt, likaså våra andra familjemedlemmar. Jag har haft en trevlig kväll i alla fall, jag ska fatta mig kort för jag måste duscha och soooova. Är aptrött !!!!!


Jag blev med ny mobil idag också....men jag visar i morgon =)


/ M A R I



Jag är sjukt effektiv !!!

Av någon konstig anledning blir jag väldigt effektiv när jag får pyssla på i min egna takt och när jag känner att jag vill vara effektiv....det är såhär jag vill ha det... (inget illa mot dig Märtha)... Idag har jag nämligen storstädat och allt vad det innebär, tvättat, hängt tvätt, pantat burkar/flaskor, handlat, rensat bland smink och kroppsprodukter och sist men inte minst tränat. En riktigt bra söndag med andra ord :). Träningen gick sjukt bra idag också, hängde med på allt och konstigt nog tyckte jag det inte var speciellt ansträngande....har konditionen förbättras kanske ??... Nu är jag åter hemma och ska strax hoppa in i duschen, ska bara slå min svåger Fredrik en signal.


I morgon blir det jobb som sagt, sedan ska jag träffa Magdalena (min tremänning). Får se om jag hinner med en löprunda när jag kommer hem också. Annars är det ju bra att vila ibland också :).


Har man tråkigt eller ????






Sista bilden är fräsch...jag bjuder på massa svett ;)


/ M A R I




Sverige - Nya Zeeland !!

Hej på er.

Fy FAN vad jag är duktig, jag klev upp vid 08-tiden och började storstäda. Gissa om lägenheten skiner och luktar mumma nu ?????. Detta tog ett par timmar så nu pustar jag ut i soffan, efter att också ha hunnit med en Skypedate med Marie (som har flyttat till Nya Zeeland). Åååh vad roligt det var att se henne och dessutom prata med henne samtidigt.... Saknar min Pärla sjukt mycket. Men jag vet att hon har det toppen där borta, så jag får klara mig ett par månader till. Sedan ska jag krama om henne som en tooook, min fina vän. :). ♥ Hon hälsade till alla hon känner också.....


Vid 15-tiden blir det jympa/medel på Friskis och sedan hem och ladda för en ny arbetsvecka. Får se om jag hinner med en liten handlingsrunda mellan allt detta också....


Söndag : Storstädning. Handling. Träna.
Måndag : Jobb. Fika hos min tremänning (syssling).
Tisdag : Jobb. Träning.
Onsdag : Jobb. Fika/middag med Caroline och hennes lillasyster (detta kanske blir på torsdag också).
Torsdag: Jobb. Träning om jag inte träffar Caroline.
Fredag: Jobb. Sedan har jag inga planer, träna skulle jag tro att jag gör.


Känns skönt att ha massa skoj planerat :).


Nu ska jag fixa lite, sedan blir det en snabbis till Liljeholmen innan jag åker och tränar.


Blåbär, mango, banan och yoghurt blev....

....min frukost...+ kaffe, en smörgås och ett ägg. Gott :)




Innan var det ett bombnedslag, nu är det rensat och städat. Jag insåg att nästan alla grejer i lådan är mina...ooooppps ;).


Ha en bra dag..



/ M A R I




Skorna är hittade men en cykel får det bli en annan gång !!!

Skorna är hittade, jag visste ju i och för sig vart dom fanns (tack Fredde) så det var ingen match men jag köpte dom inte. Jag lade undan dom till i morgon i stället, jag blev nämligen sjukt velig när jag stod och provade dom. Men ja, jag vet inte, dom var sjukt snygga, både foten och på hyllan. Jag får sova på saken helt enkelt :)
Cykeljakten gick sådär faktiskt, jag hittade en jag blev sugen att köpa. Men när dom anställda i butiken vägrar hjälpa till blir jag tjurig och vägrar sponsra dom med pengar. Så jag sa HEJDÅ med en bestämd ton och traskade ut därifrån. Så nej, en cykel blev det inte idag. Kanske en annan dag.......men från en annan butik...!!!!

Ett träningslinne och ett par löparstrumpor blev det dock, från Intersport. Så i morgon kommer jag vara fräsigaste på Friskis & Svettis :P

Josefine och Rikard fick sig ett besök av mig och Jenny också, det får inte glömmas :). Där blev det kaffe i massor, jag och Rikard fick i oss lite käk också. När vi surrat och druckit kaffe i några timmar begav jag mig hem och nu sitter jag här svettig och fräschare än någonsin :). Det blev en löprunda när jag kom hem nämligen....hade det inte varit för att jag blev akut kissnödig så hade jag kunnat sprungit hur länge som helst idag.. Älskar den känslan :)


Nu blir det en dusch.






Jag behöver aldrig vara rädd att jag sätter strumporna på fel fot i alla fall, det står nämligen R och L på dom. Nööödvändigt !!! I morgon inviger jag linnet och strumporna...




/ M A R I



Cykel och skojakt !!

Känner mig sjukt peppad för saker och ting.... Om jag ändå visste om jag fick vara kvar på jobbet så skulle allt vara underbart. Något undermedvetet säger mig att det kommer ordna sig dock, så jag hoppas på det. Mina kollegor göra allt i sin makt för att få ha mig kvar, det känns fantastiskt. Så nu får vi alla hålla tummarna. Nu var det ju i och för sig inte detta jag skulle ta upp, utan istället vad rubriken säger. Jag ska på cykel och skojakt....ni vet vad jag har tjatat om nu i ett par inlägg, - Palladiumskorna. Sedan ska jag provcykla och kolla på en cykel, så jag kan bestämma mig vilken det blir och när jag ska köpa en.










Detta vore något..:)



Oj, glömde att publicera detta innan jag stack förut.


/ M A R I


Halvmarathon i Stockholm....

....går av stapeln idag lördag den 11:e september. Vi får hoppas att dagen har något tursamt med sig, för ni vet ju vad 11:e september är för någon dag. Jag blev lite sugen på att vara med faktiskt, men jag får komma igen nästa år. Så det är bara att börja ladda nu..Någon som hakar på ??? :).  Jag åker däremot in och kollar på starten tror jag, sådant är alltid skoj att se.


Innan starten (som går vid 16.00) ska jag hälsa på Josefine en sväng :). Det blir trevligt !!! Förresten, skorna (palladium) måste jag leta reda på först. Så jag måste nog göra mig i ordning och ge mig iväg snart...


Annars har jag inga planer förutom att jag ska unna mig själv ett hemma-spa när jag kommer hem i eftermiddag, det var länge sedan. Sådant gör ju bara kroppen och själen en förtjänst :).


Nej, nu blir det annat...


/ M A R I




Jag dog i soffan !!

Just precis, jag pallar inte att gå ut och springa idag. Det får vänta till en annan dag, på söndag kanske :). Det blir en kväll i soffan i stället och det känns faktiskt som att jag är värd det. Idol och någon film blir bra, sedan ska ni se att jag somnar innan jag ens hinner blinka. Är aptrött idag.....men helgen är här, så nu är det bara till att vila upp sig :). Vad gör ni ikväll ???




Trötthetsministern, rösta på henne vetja :)


/ M A R I






Fredag 10:e september !!

Pust och fräääääääääääs. Jag vill gå HEM !!!!!! Sitter som ni kanske förstår fortfarande på jobbet, vilket jag säkert kommer göra i 45 minuter till. Suck !!! Fredag och alla vill hem snabbt, detta gäller också mig. Ja, jag börjar bli lagomt less. Men vår härliga dag får väl väga upp det helt enkelt, vi har haft fadderdag hela dagen. Då alla barnen gjort saker tillsammans med sina faddrar. En bra dag helt enkelt !!

När jag kommer hem ska jag ut på en kortare löprunda, sedan ska jag unna mig ett glas vin och sedan gotta ner mig i soffan och se någon film. Allt i ensamhet, rätt skönt måste jag säga :)... I morgon får vi se vad planerna blir, det blir kanske en sväng på stan för ovanlighetens skull. Måste in och kika efter Palladiumskorna...

Nu ska jag låsa och plocka undan lite, fördriva tiden medan dom kvarvarande barnen leker så bra är alltid ett tips.

/ M A R I



Palladium skor !!!

Sådär ja, då var man svettig och nöjd efter en härlig dag. :). Avslutade dagen med ett jympapassa på Friskis & Svettis. Oj oj vad skoj det är att hoppa runt, MEN förbannat jobbigt.. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha till mig innan sängen ropar, men jag måste först slå ett slag för dom snygga Palladiumskorna. Såg en tjej spatsera runt i sådana på stan idag, sedan tittade dom fram på aftonbladet också. Så jag var tvungen att kolla närmre på dom :). Sjuukt snygga om man bär dom rätta kläderna till..... Ska man slå till ???? :)







Svarta eller beiga????


I morgon är det stängning på jobbet som gäller igen, sedan får vi se vad jag hittar på. Om jag hinner blir det bio med Mahsa och Rickard, annars kollar jag nog på någon film här hemma. Det ordnar sig !!!! Nu blir det en dusch..


/ M A R I




Torsdag 9:e september !!

Godmorgon på er !! Här strålar solen och det är ett riktigt skönt höstväder idag. Lika mycket strålar jag idag faktiskt, vet inte vad det är men jag vaknar på ett toppenhumör varje dag :). (undra om det har att göra med att jag börjat träna igen??). En skön känsla är det i alla fall !!

Jag är strax redo att bege mig till jobbet, ska fila på mitt CV lite hade jag tänkt. Jag börjar ju som bekant inte förrän 11.30 på torsdagar, men jag känner för att göra lite nytta innan jobbet. Duktigt Mari :).

När jag slutat ikväll blir det raka vägen till Friskis & Svettis för att möta upp Mahsa och Rickard för ett jympapass. Det ser jag fram emot :). Gött !!!!

Idag fyller världens bästa mamma år också, det hade jag önskat jag kunde vara med och fira. Men nu går inte det, tyvärr !! Men jag hoppas att du får en underbar dag ändå, utan mitt sällskap :). Älskar dig mamma !!! ♥


Nu måste jag kila.

/ M A R I






Inomhusskor och spinningskor !!





Om någon helt plötsligt skulle vilja ge bort något, till mig exempelvis så är detta något jag skulle vilja ha :). Spinningskor så jag får ut det mesta av spinningen och inomhusskor så jag kan hoppa runt så bra som möjligt på alla träningspass.... Nå, vem är sugen på att göra mig glad ??? :)


/ M A R I



Waka Waka, Skor från Zara och en härlig soluppgång !!

Har ju glömt att visa mina grymt snygga skor från Zara, jag kunde inte förmå mig att ställa tillbaka dom och gå ut från Zara (utan skor).. Dom tog nämligen ett stadigt grepp i mina händer och följde med mig ut, jag kunde inte lämna dom där helt enkelt :). ha ha.. Försöka kan jag ju ;). Men dom var bara för snygga för att inte köpa....



799:- från Zara. Observera mina nya sängkläder också, dom ska bli trevliga att sova i inatt :)




Det är trevligt att nästan varje dag vakna till detta måste jag säga;







Dagens låt;



Denna fick upp mitt humör på topp, nu är jag på gång :)


/ M A R I



8:e september 2010 !!!

Idag är jag också hemma, men jag är egentligen fit for fight igen. Jag tar bara en vilodag för att försäkra mig om att jag är frisk. Morgondagen bjuder på jobb igen, det ska bli skönt att komma tillbaka. Fast och andra sidan är det riktigt skönt att vara hemma också. Jag vänjer mig rätt snabbt att vara ledig men det kändes faktiskt som att jag behövde detta, med tanke på att jag har sovit som aldrig förr.

Kvällen igår spenderades i soffan framför Idol, måste ju säga att Stockholm bjöd på många skönsjungande personer. Får se hur det blir ikväll... Jag hjälpte Märtha att räkna lite matte också, från en början gick det ju åt pipsvängen men tillslut så fixade vi diagnoserna utan problem. Riktigt roligt faktiskt !!! ( Ja det var jag som skrev det där).

Nu ska dammtrasan och dammsugaren åka fram, sedan ska jag ta en kort promenad i solen och andas in lite frisk luft. När jag kommer in igen ska jag sjunka ner i soffan och läsa psykologiboken jag har lånat av Märtha, detta är sjukt intressant om man frågar mig. (funderar på att läsa en psykologikurs faktiskt).


Eftermiddagen bjuder inte på så mycket, jag ska träffa Christine vid 17-tiden för att inhandla ett kort på Friskis & Svettis. Nu ska det börja tränas på allvar här.....


Hej sålänge

/ M A R I









August Rush !!







Musiken från filmen August Rush är helt fantastisk. Lyssna !!! Detta är bara tre av alla underbara låtar som spelades i filmen, så se filmen och njut.



/ M A R I



Filmer: Avatar och August Rush !!

Som jag berättade igår skulle jag ju recensera två filmer jag såg i helgen. Filmerna var Avatar och August Rush. Två filmer som man inte kan jämföra med varandra, men det var två väldigt bra filmer. Helt fantastiska, enligt mig !!!




Den här filmen kan jag inte berätta så mycket om faktiskt, då skulle jag nog vara tvungen att berätta hela historien. Men jag ska försöka fatta mig kort.....Filmen handlar om en pojke vars mor tror att hennes son avlidit i magen på henne efter en bilolycka. I sjävla verket har pojkens farfar ordnat med en adoption, för att få pojken ur världen.  Det pojkens mor inte vet är att hon en dag ska få reda på att han lever och är en av landets mest musikaliska pojkar........DEN MÅSTE SES !!!!!!!!!!!!!






Avatar har nog alla sett vid det här laget, men jag är sen som vanligt med att se populära filmer. Men NU har jag sett den :). Jag skulle kunna tänka mig att se den varje dag resten av mitt liv faktiskt, så bra var den. Väldigt olik filmen August Rush men också denna film var fantastisk bra och vacker. Jag lämnar historien om filmen till er fantasi, ni får helt enkelt se den själva. Om ni nu inte redan har gjort det :). SE DEN !!!!!!!!!!!



/ M A R I








Sjukt snygga skor från Zara.

Hej på er. Här är det en sjukling som talar, men jag mår mycket bättre idag dock. Skönt !!! Kvällen igår var inge vidare, fulla näsan med snor, feber och en kropp som skrek efter sömn. Så det jag gjorde igår var att ligga i sängen hela kvällen. Rörde mig inte många meter. Men så får det vara ibland, speciellt när man är sjuk.. Ja jag skriker om uppmärksamhet och jag vill att ni ska tycka synd om mig....lite i alla fall :P.


Dagen har spenderats hemma, vid köksbordet skulle jag faktiskt vilja påstå. Vaknade vid 10.30 då mamma ringde och frågade hur jag mådde. Sedan blev det en långfrukost med Märtha, tror vi kom från bordet vid 13.30-tiden. Hm, ibland har man mycket att surra om :).  Sedan blev det lite andra saker....


Ska strax slå mig ned vid köksbordet och försöka hjälpa Märtha med matten, men ja, hon har ju verkligen frågat rätta en för en sådan sak. Men försöka kan jag ju :). (jag är värdelös på matte nämligen).


Ska visa er en sak senare, kanske.


Glöm ej att IDOL börjar ikväll..20.00 !!!







/ M A R I









Bilder från Hönö, Eriksberg och Ramberget. Göteborg =)














Dessa bilder är tagna på Hönö, utanför Hönö, Eriksberg och uppe på Ramberget. Som jag sa, massa underbara ställen. Bilderna får tala för sig själva..

Jag har några fler bilder, på mobilen men dom får komma upp lite senare.



/  M A R I




Göteborg !!

Sorry mina små, men jag orkade inte blogga i går när jag kom hem. Helgens bloggning uteblev också, eftersom jag har varit i Göteborg i helgen. Sicken trevlig stad det är :). Denna helgen kommer jag leva länge på...

Fredagen bjöd på en tågresa, lite handling, färska räkor och en promenad/cykeltur i Torslanda. Sicket trevligt ställe det också var :). Jag hittade mitt drömhus där, hade jag haft tillräckligt med pengar i helgen hade jag knackat på och erbjudit dom en kalassumma. Fick tyvärr ingen bild på huset, men oj oj säger jag bara.

Lördagen bjöd på Liseberg för hela slanten, oj så skoj det var och vilket väder Göteborg har bjudit på i helgen. Sommarkänslorna kom faktiskt tillbaka... Kvällen spenderades i Torslanda, då vi var väldigt trötta efter en heldag på Liseberg.

Söndagen bjöd på massa sol, underbara utsikter, mer sol, klippor, hav, ännu mer sol, mer underbara platser och slutligen lite shopping och fika/middag inne i stan med Caroline. Som sagt, denna helgen kommer jag leva länge på..

Bilder kommer lite senare och då kommer ni förstå vad jag menar med "underbara platser". Jag måste ta en vila innan jag slänger upp bilderna, damen ligger nämligen nedbäddad med feber och en otrevlig förkylning. Det sa pang på tåget igår, helt plötsligt var jag tokförkyld. Hm....förkylningen kom som man brukar säga, - "Som ett brev på posten" .  Jag ska recensera två filmer jag sett i helgen också, Avatar och August Rush. Helt fantastiska filmer !!!!


Hej så länge... Håll utkik efter bilderna !!

/ M A R I







Fredag och jag är ledig :)

Just precis, jag har annat skoj för mig idag så jag tog en dag ledigt. Oj vad det där lät oproffsigt !!!!!!! Men jag är ledig i alla fall, så är det.....


Har precis duschat och ska väl torka håret snart, sedan blir det frukost och lite annat fix innan jag beger mig. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att göra något annat en helg, än att bara hänga i Stockholm.  Sådant behöver man ibland !!!!


Har inget vettigt att säga för tillfället, så jag ordbajsar lite bara. Det är väl okej ? =).


Hurrni, vet ni. Jag pratade ju om att jag skulle köpa ett träningskort, och nej, det planerna är inte ändrade. Jag måste bara berätta vilket trevligt erbjudande Christine nämnde att Friskis och Svettis hade, 150kr kostar månadskortet i september. Så ja, vi tränar nästintill gratis hela månaden. Hur bra är inte det ?? :). Nu jäklar !!!!


Nej, nu ska jag torka skallen och sedan sminka mig lite. Vi hörs !!!

/ M A R I



CRAFT !!

Hej och hå med farbro frej, nu ska vi se vad farbror frej tar fram...osv.... Ja humorn är alltid på top hurrni :). Dagen har flygit förbi, jag gillar torsdagar mer och mer faktiskt. Jag börjar som sagt inte förrän 11.30, vilket innebär att jag slipper hela förmiddagen på jobbet och det kan betyda sjukt mycket. Jag stänger ju bygget iofs, men det får jag ta. Riktigt skönt faktiskt, och torsdagarna bara flyger förbi....

Tänkte gå ut och springa nu när jag kom hem, men regnet ställer till med massa problem. Jag orkar inte komma hem som en blöt hund plus att jag dessutom varken har tid eller lust att bli sjuk. Så jag vilar idag, men jag har bytt om till mina nya träningsbyxor ändå. Var bara tvungen att vara lite sportig, en liten stund :).

Ska snart kila över till Mahsa och Rickard på ett litet besök....jag blir nog inte där så länge, måste packa och duscha innan sängen väntar också. Ni vet väl att jag är ledig i morgon :). Skööööööönt...





Dagens inköp, träningsbyxor från CRAFT  (550kr) 


 



/ M A R I





Träning !!

Känner mig sjukt motiverad, så nu är det gasen i botten. Ella ja, lyssna på kroppen måste man ju också göra. Men jag har kommit igång på riktigt igen, vilket känns förbannat skönt.  Skoj är det i alla fall, sedan är ju anledningarna till att träna många.....just nu är rensa tankarna efter jobbet, komma i form, andas in frisk luft och få mer energi på dagarna dom faktorerna som står högst upp på listan. Om någon månad blir det dock inte lika roligt att springa utomhus (pga vädret) så därför tänkte jag skaffa ett träningskort, vilket faktiskt kommer ske nästa vecka. Har fint raggat med mig två vänner också, det är alltid trevligt att träna med någon. Mahsa och Christine är mina offer :). Så ja, snart kommer det kännas som på Lillsved igen... Gött !!!! (jag pluggade med Christine och Mahsa på Lillsved nämligen).....


Dagen som varit har varit mer än hektisk, vet inte riktigt hur jag orkat men jag fixade det. Satt mig ner för första gången på hela dagen vid 15.15-tiden, jag mer eller mindre slängde mig ner på en stol då.. Fullt upp?? - Ja visst !! När jag kom hem blev det löpning och sedan städning... Nu ska jag läsa igenom lite papper från jobbet, Likabehandlingsplan och Kvalitetsredovisning. Faktiskt riktigt intressant läsning !!!!


Sov gott med er !!!



För någon dag sedan..


/ M A R I



Onsdag 1:a september!!

Hua, nu börjar det bli höst på allvar. Men jag måste säga att mornarna är underbara :). Sådär lagomt kallt (om man klär sig efter vädret vill säga), solen värmer fortfarande litegrann och luften är väldigt frisk. Ja, en riktigt höstmorgon är det idag. Me like :). 

Jag kom precis till jobbet, men slog mig ner här en stund först. Ska svara på ett mail och få iväg några papper till en förälder, sedan ska jag gå in och kolla läget på fritids :). Idag blir det mycket aktiva lektioner, i alla fall för barnen. NOF (natur och fritid) och simning. Skoj skoj :).


Nej, nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag !!

/ M A R I



RSS 2.0