Kvällens pepplåt !!



Rick Guard - I Like It.

Träningen väntar och den sätts igång med denna låten. Bokstavligt talat.

/ M A R I


Inspiration - Snygga grejer !!




Jag kom in på www.ninecitrus.com av en slump, och jag hade svårt att klicka mig därifrån kan jag lova.
Så otroligt fina grejer, till ett billigt pris. Kolla in ni också !!!

/ M A R I


En löptur räddade allt !!!

Usch. Idag har jag varit på mindre bra humör, nej, jag är inte alltid en solstråle som springer runt med ett leende på läpparna. Vilket många kanske tror, jag är också en människa. En människa som också har mindre bra dagar. Idag har varit en sådan dag. Så jag vill i princip bara stryka ett streck över den.

Jag hade dock med mig väskan med träningskläder till jobbet idag, det var tänkt att jag skulle träna alltså. Vilket jag faktiskt gjorde. Har jag bestämt mig så har jag. MEN, det var nära att jag hoppade av bussen när den åkte förbi här utanför. Jag blundade och åkte vidare hehe. Efter 55 minuter löpning på löpbandet ångrar jag inte en sekund att jag åkte och träna. Dagens räddades istället. Tänk så mycket träningen kan göra. ♥






Bilder från någon dag sedan.


/ M A R I


Smal och pigg med grapefrukt ??

En studie visar att de som åt en grapfrukt om dagen i två veckor både såg piggare ut och hade mer energi än tidigare. 80% av kvinnorna som var med i försöksgruppen hävdade att deras koncentrationsförmåga hade ökat, 67 % av männen uppgav att deras energinivå var betydligt högre och nästan alla som deltog i gruppen ansåg att deras hy hade fått en helt ny lyster. Den nyttiga citrusfrukten kan också sänka kolestrolet, skydda och och återuppbygga skadade celler samt underlätta viktnedgång, eftersom den sätter igång förbränningen.

- Tänk dock på att frukten kan påverka effekterna av vissa läkemedel, inklusive p-piller - rådfråga alltså med din läkare först. (vilket jag faktiskt redan gjort).

Informationskälla: Hälsa & Fitness.


Jag kommer ihåg att grapefrukt alltid serverades till frukosten på Lillsved, vilket också ledde till att det blev en ren vana att få i sig några klyftor varje dag. Hm, men jag kan dock inte komma ihåg om jag märkte någon skillnad på varken hyn eller energinivåerna. Men vet ni, jag tänkte ge frukten en chans till. Den är inhandlad och jag startar med några klyftor varje dag, från och med idag. Jag återkommer snarast möjligt om jag märker någon skillnad...

 



/ M A R I


Inspiration - En vit jul !!






Jag skulle vilja ha en riktigt VIT JUL !!!! Så fantastiskt vacker.

/ M A R I



Dagens träning !!

Idag blev det 55 minuter löpning på ett av de kära löpbanden på Friskis. Löpning på bandet är absolut inte samma sak som att springa utomhus, men jag tyckte det kändes som att jag var i rätt bra form ändå. Konditionsmässigt alltså. Jag menar, det var väldigt länge sedan jag sprang. Men eftersom utmaningen nu kräver variation av träningsformer, så måste jag lägga in löpning då och då också. Känns grymt bra. Men nu är det nedvarvning och sedan uppladdning för nya krafttag imorgon.




/ M A R I


Spring ifrån stressen !!

Alla lever vi under stressade situationer ibland. Dagens samhälle kräver oss på det, mer vissa gånger och mindre andra gånger. Men stress är något vi människor inte klarar av under längre perioder. Det är tyvärr något vi måste lära oss att leva med, men lika viktigt är det att hitta lösningar till att minska stressen. Jag som många andra (hoppas jag) vet att träning är en lösning, man brukar säga att "Kroppen vaccineras mot stress" när man rör på sig. Så jag tänkte faktiskt här och nu ge er några tips och samtidigt påvisa hur träningen faktiskt minskar stressen....


Träning som minskar stress.
Motion mot stress innebär inte nödvändigtvis att du måste TA I FÖR FULLT - det finns annnat som är lika viktigt.

-
Träna regelbundet.
Du bör träna minst tre gånger i veckan. Varje träningspass bör pågå i cirka 30 minuter. Om du är nybörjare och t.ex. bara orkar löpa i 10 min, kan du lägga extra energi på att göra styrkeövningar till du har tränat i en halvtimme.

- Pulsen ska upp - och ner.
När puslen ökar t.ex. under löpning, simning eller cykling, ökar produktionen av de olika kroppskemikalier som får stressnivåerna att sjunka. Men det finns också forskning som visar att när stora muskelgrupper omväxlande spänns och slappar av, ökar hjärnans produktion neurotransmittorer som får dig att slappna av och må bätre. Det kan därför vara bra att lägga in yoga eller pilates i ditt träningsprogram.

- Bygg upp formen gradvis.
Det är också viktigt att du tar dig tid att bygga upp formen. Många män gör ofta misstaget att springa en mil dagen efter de har köpt nya löparskor. Det kan leda till skador som hindrar dig från att utföra den fysiska aktivitet som kan minska din stress. Fokusera på att bygga upp formen gradvis, och kom ihåg att det är en halv seger bara att komma igång.

- Välj något roligt.
Det är otroligt viktigt att du hittar en motionsform som du gillar. För om du måste tvinga dig ut på löprundan eller cykelturen är det stor risk att du snabbt lägger av. Som tur är finns det många motionsformer att välja mellan, och du kan absolut kombinera löpträning med fotboll alt. med cykling eller simning.

- Kom iväg från jobbet.
För de flesta är dte bra att förflytta sig fysiskt från arbetsplatsen när de ska träna - om stressproblemen är jobbrelaterade. För till och med i den snygga gymlokalen i källaren kan det finnas personer som påminner dig om de saker som stressar dig mest.

- Träna på egen hand.
Om du är van att umgås med många människor på jobbet kan det vara bra att träna ensam. Jobbar du däremot mycket på egen hand kan det vara bra att träna tillsammans med andra - ensamhet kan nämligen också vara en stressfaktor.

Sådär, där har ni lite tips och saker ni ska/bör tänka på. Nedan kommer istället vad som egentligen händer med kroppen, hur snabbt motionen faktiskt ger effekt. Läs och njut.

- Efter första löprundan (kom ihåg att vilken motionsform som helst funkar).
* Fokus flyttas från de problem som annars hela tiden snurrar runt i huvudet.
* Du blir fysiskt trött - och sover bättre.

- Efter en månad
* Din kropp har redan blivit bättre på att hantera stress, bland annat tack vare att immunförsvaret blivit starkare.
* Din självkänsla har förbättrats, och det känns bra att vara aktiv eftersom du märker att du blivit starkare.

- Efter ett år.
* Din fysiska form är nu så bra att du löper betydligt mindre risk att drabbas av stress.
* Dina kostvanor har blivit sundare, och du har mycket mindre av stresshormonet kortisol i din kropp. Kortisol ökar t.ex. suget efter feta och söta matvanor.
* Den regelbundna motionen har förändrat sättet du lever. Du är gladare, sover bättre och fungerar på det hela taget bättre. Du har kommit in i en bra och självstärkande cirkel, och dina stressnivåer har sjunkit rejält.


-Mycket av detta, om inte allt faktiskt kan jag med egna ord säga att jag fullständigt håller med om. Ut och rör på er, jag lovar att ni redan efter några dagar mår mycket bättre. Inte konstigt att jag springer runt med ett leende på läpparna hela tiden :).

Informationskälla: Aktiv träning.





/ M A R I







Vad var det i påsarna efter shoppingen ??

Jag lovade att visa er vad jag shoppade i lördags ♥


Löparstrumpor (men jag använder dom till all träning), linne från Röhnisch och en vattenflaska från Casall.



Hårspray från Schwarzkopf, solpuder från IsdaDora och tre par hotpants från H&M. (förövrigt supersköna).



Blodröda ljus från Stockhome och en ljusslinga från Indiska (se resultat längre ned).



En grå oversize-tröja från H&M.



En bild på mig själv från i lördags.

/ M A R I






Första advent !!

Första advent, 12 plusgrader, storm och regn. Hallå, vad hände liksom??  En annorlunda advent, helt klart. Men i hopp om lite känslor så tänder jag min söta ljusslinga, spelar lite julmusik och njuter av lugnet som är.

Hur spenderar ni er första advent ??

Tidigare idag blev det träning och sedan hem och käka en god lunch. 

Glad första advent på er alla  ♥




Ljusslingan kostade dryga 50:- på Indiska.

/ M A R I


Ett stort barn ska åka och träna nu !!

Är det någon fler än jag som tycker barnprogram är rätt underhållande ?!. Om inte kanske jag inte ska säga detta högt, men jag brukar faktiskt kolla. Som exemplevis denna morgon. Finns det inget annat att se, så varför inte liksom?. Jag är lite bitter över att dem inte visat Fåret Shaun ännu. haha :).

Nu är jag nyäten och ombytt för träning. Känner mig pigg och fräsch, så detta kan nog bli bra ♥




Såhär kan det se ut när jag ger mig iväg.

/ M A R I


En lovely lördag med Anna !!

Jag dansade in till stan och mötte upp Anna vid 12-tiden. Vi har sedan dess kollat i butiker, shoppat, käkat lunch, skrattat, kollat i lite fler butiker och armbågat oss fram mellan alla andra som var på stan. Vi var iiiinte ensamma kan jag säga. Jag får lite smått panik när det är så galet mycket folk måste jag säga...Men vi har haft en urmysig dag i alla fall. När det var dags för Anna att åka hem stötte jag ihop med syster Jennie med man och två vänner, som är här nere i helgen och shoppar. Utan barn. Det är till att ha det bra :). Jag följde med dom en sväng, sedan kramade jag hejdå och begav mig hemåt....

Hemma har jag packat upp och fixat och donat med det jag shoppade idag.. Jag har också hunnit med lite käk. Nu blir det lugnt i soffan, tror nog att jag får blunda en stund också. Jag var faktiskt uppe vid 06.45 imorse.

Ha nu en trevlig lördag ♥


Vad som ligger i påsarna får ni se på måndag. Så håll utkik  :)


/ M A R I


Med solen i ögonen.

Med solen i ögonen och hårt piskande vindar mot kinderna njöt jag av min morgonrunda, 45 minuter i tystnad och med massa härliga känslor. Detta kommer bli en bra dag...♥

Efter den raska promenaden vek jag min tvätt som blev tvättad medan jag var ute, sedan satte jag mig ned i soffan och njöt av en god frukost. Kärlek.


Naturell yoghurt, cashewnötter, aprikoser, delade apelsinklyftor, kanel och till det en kopp kaffe. 

/ M A R I 


 


En bit mörk choklad !!

Jag välkomnar helgen med utsträckta armar ♥. 

Efter lite mat och en dusch kryper jag nu upp i soffan med en bit mörk choklad och ett glas med citronvatten, det är jag helt klart värd efter ett hårt träningspass på Friskis. Med en krasslig instruktör gick det strålande ändå. Han fick då chansen att peppa oss desto mer med andra ord. Svettan lackade. Nu är det helg !!!



/ M A R I


Laddar med "Let´s Get Loud" !!



Sådan här musik under ett träningspass göra mig bara ännu gladare.
Nu blir det mellanmål och lite peppande inför eftermiddagens träningspass.

Kärlek till er alla ♥

/ M A R I


Detta önskar jag mig av tomten !!




Jag håller tummarna för att jag varit snäll i år. För just detta skulle jag så gärna vilja ha av tomten. Dem behöver kanske inte se exakt likadana ut, men ett vätskebälte och ett par nya löparskor skulle göra mig väldigt glad :).

/ M A R I


En reflex måste jag köpa !!

Det blev en promenad hem från jobbet idag, uppfriskande och skönt men väldigt mörkt. Under promenaden kom jag på att jag inte har någon reflex. Fy skäms. Jag måste kila iväg och köpa en sådan i helgen. Ett måste om man ska vara ute och traska. Använder ni reflex?!.

När jag kom hem tog jag en vända med dammsugaren, för fy så mycket grus och elände jag drar in när det är sådant här grått och regnigt väder. (fick se solen i några timmar tidigare idag dock). Så nu är det fint på golven igen. En dusch och lite käk senare sitter jag nu uppkrupen i soffan med en kopp te och Melissa Horn i högtalarna.




Härlig utsikt kan man få avnjuta här på Lidingö.

/ M A R I







En morgonrunda !!

Eftersom jag aldrig utnyttjar min sovmorgon till att sova brukar jag passa på att göra en massa nytta istället. Imorse fanns ingen nytta att göra faktiskt, så jag hoppade upp ur sängen och tog en uppfriskande powerwalk istället. Jag älskar tystnaden och den friska luften som världen bjuder på på morgonen. ♥ Gör inte ni det? Så ja, nu är dagens motionspass faktiskt över. Jag kan alltså ägna hela kvällen åt att göra ingenting. Fantastiskt.

Men nu ska jag ta och göra annat, jag har ett jobb att sköta också =)





/ M A R I


Jag är bjuden på fest !!


Såhär såg kuvertet ut :)



Inne i kuvertet låg denna fina inbjudan..

Carolina hon kan hon. Festen går av stapeln i januari nästa år, men jag är redan övertygad om att det kommer bli nästa års bästa fest. Temat på festen är friluftsliv, huuur kul är inte det ?? Jag ska börja ladda redan nu =)

/ M A R I






Sätter mig ned och räknar till 10 !!

Jag har en ledig stund, en liten stund för att sätta mig ned och andas. Räkna till 10 och ladda inför en eftermiddag på fritids. Jag är också idag väldigt glad och pigg, vet inte riktigt vad som händer. Men det är en grymt skön känsla :).

Får nog lov att säga att jag är peppad till tusen inför kvällens träningspass också. Latjo ska det bli :)




Någon månad gammal, men jag ser typ likadan idag :)

/ M A R I


Jag antar en träningsutmaning !!

Jag slängde mig in på Christines blogg (kolla länkningen på höger sida) när jag fick se hennes kommenter till mig, angående en utmaning. Jag älskar utmaningar. Jag älskar att ha något att kämpa för, kämpa för att slutligen ta sig över mållinjen. En utmaning tror jag vi alla behöver ibland, just för att hitta den rätta glöden och bli bättre på det vi gör....


Utmaningen går ut på att köra 30 träningspass innan julafton, från och med nu på fredag. Om vi räknar lite snabbt på det så kommer vi fram till, att det kommer krävas ett träningspass om dagen. Ja, varför inte ?? Nu när jag som också Christine skriver, är taggad och har ramlat in i en härlig träningsperiod kan jag inte finna några hinder. Det är bara att tuta och köra..... 

Jag citerar Christines kloka ord: "Självklart ställer en utmaning som denna stora krav på att variera träningen, men även att planera den bra. Det är knappast optimalt ur ett friskvårdsperspektiv att träna 30 dagar i sträck, därför kommer det att bli en del dagar med dubbla pass och andra med total vila."  - Och ni kan nog inget annat än hålla med. Eller hur ?? Nu gäller det att styra upp detta så det blir så bra som möjligt.

Jag är taggad :)


Om någon fler är sugen på att anta denna utmaning med oss, hör gärna av er i kommentarsfältet.






Inta startpositionen. NU KÖR VI !!!!

/ M A R I



Jag ska kötta !!!!

Hemma. Men jag är här för att vända om en liten stund, ett hårt Intensivpass på Friskis väntar. Jag har varit riktigt pigg och glad idag, kände det redan när jag steg upp imorse. Ja, jag bara älskar sådana dagar. Så jag är faktiskt lika peppad inför kvällens pass som jag är glad och pigg idag. Inte så lite med andra ord :). YEAH....nu kör vi.

Hänger ni på ???







/ M A R I



Inspiration - Fröig !!



Köpte ett (för mig) nytt bröd igår när jag var och handlade. "Frisk och Fröig" heter brödet, från Polarkraft. Om jag så hade kunnat så skulle jag ha tryckt i mig alla brödskivorna på en gång. Detta var nämligen ett av dem godaste bröden jag smakat på. Me Like !!!

/ M A R I


Jag åt något knasigt !

Vet inte vad, men jag måste ha ätit något konstigt i helgen. För jag har gått runt med en molande magvärk hela dagen, vilket fick mig lite ur balans idag. Jag har inte riktigt varit på hugget med andra ord. Men jag har kämpat på ändå :). Efter jobbet blev det handling på Willys, sedan städning i trappuppgången och nu har också en härlig dusch hunnits med. Jag är redo för att slappa i soffan helt enkelt. Gött ♥ Vad gör ni ?





/ M A R I








Sexy and I know It !!!



Eftermiddagen bjuder på denna.

/ M A R I


Massage !!



Idag är det ÄNTLIGEN dags. Äntligen dags för massage.
Ni kan inte gissa hur skönt det ska bli ♥

/ M A R I



Gamla Söder !!

Gud så lustigt. Jag och två kollegor skulle som ni redan vet ut och äta igår, vi pratade först om att vara kvar på Lidingö och käka men i sista sekund bokade vi bord på en restaurang kring Mariatorget, Söderkisen heter stället. Just bara för att slippa att träffa på föräldrar till barn på skolan, ibland vill man bara bort från allt sådant där. Ja ni vet, lite privatliv vill man ha. Vi får in maten i alla fall, strax därefter slår en pappa till ett barn ned sin rumpa vid bordet bredvid. HA HA. Hur stor är chansen liksom ????????? Han var lika snopen som vi, att vi hamnade på samma ställe... Men aja, vi hade en mycket trevlig kväll i alla fall. Det blev ett glas vin på Morfar Ginko innan vi åkte hem också. Suuuuupermysigt ställe..bara enligt mig dock haha :).

Idag är en ny dag och den bjuder tyvärr inte på lika fint väder som igår. Men jag är vaken och redo att ta tag i det som ska göras  :). Har ni haft en bra helg ?!





Det har blivit mycket söder i helgen, så varför inte dricka ett gott söderte också :)

/ M A R I



Jag ger mig själv en klapp på axeln !!

O6.40 ringde alarmet imorse, då var det dags för att tvätta. Sedan har det varit fullt ös här hemma. Medan kläderna tvättades gjorde jag hemmet rent. Kan lova er att det luktar hur gott som helst här nu. Efter tvättningen, städningen och en stor och god frukost blev det en powerwalk. Stockholm bjuder nämligen på underbart väder idag, så jag passade på att fylla kroppen med massa D-vitamin och frisk luft. Hur bra som helst. När jag kom hem blev det lunch och sedan åkte hemmaspa-grejerna fram. Så nu är också jag ren och lika len som en barnrumpa :).

Nu väntar en lite powernap innan jag ska göra mig iordning för kvällens äventyr. Det blir middag ute med två kollegor, det slinker säkert ned något glas vin också. Vilken lördag hörrni :)









/ M A R I




Rihanna - We Found Love



Bjuder på en låt ikväll.
Njut nu av helgen gott folk



/ M A R I


Skidsug !!



Ja, det börjar rycka ordentligt i mina skidnerver faktiskt. Tur att Åre väntar första veckan i Januari.


Ska ni på någon skidsemester ?!

/ M A R I


Humorn har varit låg idag !!

Haha, som jag har hållit på idag. Eller jag var nog inte ensam, men jag startade nog allt. Kul var det i alla fall. Både kollegorna och barnen har fått se/höra hur galen jag egentligen kan vara, galen på ett bra sätt alltså. Glöm inte det :). En bra dag har jag haft med andra ord.....Jag avslutade den med en timmes rask promenad inne i stan med Anna. Helt klart supertrevligt och grymt skönt...

Hinner inte med så mycket mer nu, sova är det snart dags för.

Innan jag ger upp så skickar jag massa pussar och kramar till mitt lilla charmtroll som bröt benet idag :(




Söta Ida som får ha gips i fyra veckor :(

/ M A R I



Nyckelpigan flyger !!


Bara älskar denna bilden.

Idag är det sovmorgon, jobb och sedan en långpromenad runt Djurgården med Anna.
Det kan bli en riktigt bra dag.

Njut ♥

/ M A R I


Pedanten talar !!

Hemma. Äntligen !!!!! Nackdelen med att ha hela veckan (läs: kvällarna) fullbokad med massa saker, är att hemmet blir lidande. Disken blir till ett berg, saker ligger huller om buller, tvätten får vänta och handlingen blir sådär då orken till att handla sent på kvällarna inte finns. Men jag vet inte, jag borde kanske bara skärpa mig och inte bry mig helt enkelt, för om jag kollar mig runt omkring skulle nog ingen annan än jag kalla detta stökigt. Men ja, pedanten talar som sagt...

Jag har haft en bra kväll i alla fall. Bio och middag med två kollegor, gissa om jag LÄNGTAR till nästa år. Då part 2 av Breaking dawn släpps....Jag bara älskar detta !!! ♥ 





/ M A R I




 


Breaking Dawn (part 1) !!



Gissa vad jag och två kollegor ska se ikväll ?? :)

/ M A R I




Dålig nattsömn försämrar minnet !!

" Vaknar du ofta på natten? Det är i sådana fall dåliga nyheter för ditt minne. Forskare vid Stanford University i USA har nämligen upptäckt att förmågan att lagra information försämras om man sover dåligt. Alla intryck och all information som tas in under dagens lopp, behandlas och bränns på hjärnans hårddisk när man sover. Och för det arbetet kräver minnesförmågan flera timmars sammanhängande sömn om lagringen ska fungera optimalt. Om nattsömnen ofta blir avbruten av snarkningar, höga ljud från gatan eller barnskrik, kan ine ens en lång nattsömn rätta till problemet - många timmars sammanhängande sömn är ett måste...."

Detta är sjukt intressant och jag är nog faktiskt inte sen med att våga hålla med om att det stämmer.
Vad tror ni??







/ M A R I



Jag läser om träningen !!

Denna veckan går verkligen i temat "vara social". Inget mig emot, jag som älskar att vara bland människor. Igår var som sagt Erika här, idag har jag träffat Marie som var hos sin kusin på besök. Imorgon ska jag på bio med två kollegor och på torsdag blir det Djurgården runt med Anna. Allt på en gång. Varför inte liksom ?? :). Därför tar jag varje tillfälle som ges till att inte gör någonting....slappa hemma med andra ord. Träningen får tyvärr lida denna veckan också. Men det är det värt.....iaf denna gången.

Jag läser om träningen i alla fall :).


Ikväll ser det ut såhär.

/ M A R I


Ryan Adams - Lucky Now !!



Jag har hittat en ny favorit

/ M A R I


Sundsvall på besök över en natt !!

Det blev dålig uppdatering igår. Men så blir det ibland :). Igår var en dag fylld med massa trevligheter, både på jobbet och efter. Härligt väder och en relativt tidig dag för att sedan möta upp Erika och Robert på stan. Gissa om det var ett kärt återseende. Det var nog 2 år sedan vi sågs, helt sjukt ju. Väldigt trevligt var det i alla fall. Det blev middag på TGIF och sedan kramade vi Robert hejdå. Jag och Erika åkte hem till mig istället, kollade tv, uppdaterade varandra om allt som hänt sedan sist och självklart skrattade vi helt galet mycket åt massa minnen vi har tillsammans....Vi sa godnatt vid 22.30-tiden och sedan hejdå imorse, innan vi gick åt varsitt håll.

Detta måste vi göra snart igen tjejen  ♥ 


Hm...Jag får återkomma senare, måste iväg. Hej !!!



/ M A R I


Klockan kom i fredags !!



www.sportamore.se måste vara snabbast på leverans ever. Jag klickade hem klockan i torsdags och i fredags hämtade jag ut den. Jag är supernöjd med den. Den sitter som en smäck på armen :).

/ M A R I



Dancing The Whole Way Home !!

Statusen från träningen är krattnacke. Hur stört låter inte det ?!? Ha ha. Men min nacke gillade tydligen inte den två timmar långa krattningen igår. Detta innebar att styrkan på intensivpasset gick åt skogen, jag hade istället fullt upp med att inte få nacken att ömma. Synd. Tur att konditionsdelarna gick bra i alla fall. Något vill man ju ha ut av passet..

Jag gratulerar VÄRLDENS BÄSTA pappa på hans dag idag också. En dag som denna, då jag vet att hela familjen är samlad önskar jag starkt att jag också var där. ♥

En ny vecka landar imorgon och den börjar riktigt bra. Erika, en vän från Sundsvall ska nämligen ned hit och jobba så hon ska sova hos mig måndag-tisdag. Gissa om det ska bli roligt, vi har inte träffats på, ja säkert två år. Galet ju. Vi som spenderade nästan varje minut med varandra för några år sedan. Kul ska det bli i alla fall :).


Klämmde in allt möjligt i detta inlägget, men det får ni leva med :).





/ M A R I



Träning på söndag !!

Vet ni. Jag älskar dom här mornarna. Jag har varit vaken sedan 08.30, ätit frukost i lugn och ro, läst en tidning och packat träningsväskan. Nu sitter jag ned i soffan och dricker en kopp kaffe, medan jag också ser nyhetsmorgon. ♥ Börja söndagen eller vilken annan dag som helst med träning och massa mys, måste vara det skönaste som finns. Helt otroligt egentligen.

Ett intensivpass på Kungsholmen väntar klockan 11.00...





/ M A R I




Lördag 12/11 - 2011 !!

Så hörrni. Nu kan jag andas ut och faktiskt skriva några rader längre. Tre timmar utomhus med grannarna blev till en mycket trevlig förmiddag. Kul att heja och se på vilka man faktiskt bor granne med, man säger som oftast bara "hej" i förbi farten. Men nu byttes ett par meningar med dom flesta. Kul. Städning var ju huvudämnet i och för sig, men ändå. Krattning i 2 timmar och bära tunga stockar fick bli mitt mission. Så jag sätter check för dagens träningspass här och nu. CHECK !!!!! Tungt var det...men den friska luften och den härliga solen vägde upp allt.

Vad gör ni denna sköna lördag ?!




En bild från förra hösten

/ M A R I




Städdag !!

07.25 kollade jag på klockan. Tyckte nog att det var för tidigt att vakna då. Somnade om och sedan vaknade jag upp 09.45. Vilket jag sökert behövde, en sådan härlig sovmorgon var länge sedan jag hade. Men detta ger mig brottom också, det är städdag med alla i huset ute idag. Det börjar om 10 minuter. Så ja, hejdå. Vi hörs senare.






/ M A R I


Helgen är kommen !!

En kall men härlig dag på jobbet passerade precis. Vi hade bio med barnen på fritids idag, en uppskattad grej som händer en gång per termin. Grillad korv lyxade vi till det med på mellanmålet också. En mysfredag helt enkelt. Nu är jag hemma och jag tänkte fortsätta med det mysiga temat. Helt för mig själv, vilket jag ser fram emot. Mysbyxorna är på, sminket är borta, ljusen är tända, naturgodiset är i skålen och lime/citron-dricka är upphällt i glaset. Nu är jag redo att inta helgen. Sköt om er ♥



/ M A R I


Inspiration - Klocka beställd !!


(det blir en grön istället)
Tack vare www.fromdepptopepp.blogg.se så hittade jag klockan jag ville ha. Den är på väg hem till mig =).


/ M A R I


Imorgon är det 11/11 !!

Sovmorgon imorse och såhär på hösten/vintern tackar jag ödmjukast för den morgonen. Så synd att man ska bli trött den här tiden på året. Jag är som nästan känd för att vara den piggaste tjejen på morgonen. Men inte nu....

Hur funkar ni denna tiden på året ?

Jag började dagen med möte i 2 timmar. Sedan har det bara rullat på i vanlig ordning, en bra och underbart solig dag helt enkelt. Det gillar jag ♥ Ikväll är det tvättstugan som gäller.....




(bild lånad av vän). Såhär såg det ut på Lidingö i tisdags.

/ M A R I





Stockholmsmässan i helgen !!


"Nu har Stockholm fått en alldeles egen mässa för alla som älskar vinter. Vi startar årets vintersäsong den 11-13 november genom att slå på liftarna till Winter Show 2011. Den nya mötesplatsen för alla oss som längtar efter en AKTIV VINTER".





"Träning & motion. Kropp & själ. Kost & energi. Behandling & relax. Naturlig skönet."


Allt detta på Stockholmsmässan i helgen.
Hör av er om ni vill följa med.

/ M A R I


Inspiration - Matrix (Heat Shield) !!




Matrix Biolage Fortetherapie Thermo-Active Repair Cream

Denna underbara sak tipsade syster Jennie om. Jag sprang iväg och köpte den, använde den några gånger och nu ÄLSKAR jag den. Luktar förbaskat gott gör den också. ♥ Ett HETT tips med andra ord.

/ M A R I


Bad hela dagen !!

Usch, fy, ve och fasa.... Hur bra detta än är för barnen så gillar jag inte onsdagarnas simlektioner. Ett stressmoment som får mig att bli galen. Nu fick jag det sagt också. Nu kändes det bättre. Ha ha.

Hade en bra kväll igår plus att denna dagen faktiskt varit helt okej ändå. Den blir nog bättre ska ni se =). Ser fram emot kvällens träningspass i alla fall. Ska ni med?!




Denna stal jag från Carolines blogg. Grymt TUNG !!!

/ M A R I


Oooh ooh sång på sång !!

Jag blir helt till mig över att jag ska få se Veronica Maggio i Sundsvall i början av december. Att Elin fixar förfest gör ju saken ännu bättre. Jag älskar att ha saker att se fram emot...♥

Idag har jag mest dansat runt på rosa moln (nej jag är inte kär), men dagen har varit oförskämt bra. Jag och en kollega skrattade oss svettiga på lunchrasten idag. Oj så man behöver att skratta ibland. Underbart skönt. Hade en kalasbra eftermiddag ute med barnen också. Så jag klagar inte..

Vi hörs imorgon !!



Min nya härligt blåa fleecetröja fick åka på idag. Det börjar bli lite kyligt.

/ M A R I


Satan I Gatan !!



Den 9/12 blir det förhoppningsvis Veronica Maggio i Sundsvall.
GRYMT !!

/ M A R I


Män i tights på Friskis & Svettis !!

Efter gårdagens träningsgpass konstaterade jag ännu en gång, att män i tights är väldigt sexigt. Jag blir helt till mig haha :). För att jag inte ska haka upp mig helt på män i tights, så kan jag säga att passet jag var på var grymt. Klockrent faktiskt. Nora hon kan hon.

Idag tar jag en vilodag och laddar för morgondagens pass istället. Känns skönt att vara tillbaka efter sjukdom igen. Träning ger så mycket, och det är först när man är sjuk som man märker detta. Håller ni inte med ?!



Igår innan träningen.

/ M A R I


Ibland blir det bara inte som man tänkt sig..

Fick ett tråkigt besked idag. Ett besked som jag hur mycket jag än försöker inte kan ändra på, inte just nu i alla fall. Jag kanske får chansen igen nästa år. Vi får se. Jag är inte den som gräver ned mig och gråter i dagar för en sådan grej, men visst. Det var väldigt tråkigt. Jag hade ju liksom ställt in mig på detta. Men aja, detta stryker jag ett streck över nu. Jag går vidare helt enkelt. Som sagt, jag kanske får chansen nästa år. (ville bara babbla av mig).

Jag har haft en bra måndag i alla fall :). Skollov i all ära, men jösses vad skönt det är när skolan är igång igen. Jag älskar rutiner har jag kommit fram till. ♥ Nu ska jag byta om, ta en kort nap och sedan ladda för träning.


Igår.

/ M A R I


Johnossi - Man Must Dance !!





/ M A R I


Min helg i bilder !!


Elsa. Såhär glad blir man när man träffar moster...Eller ???? ;).



Edvin är lika glad som sin syster. Syster och svåger fixar käk. Man måste sätta gästerna i arbete ;).



Till en början skulle det sovas på golvet. Men madrassen var nog skönast i slutändan :)



Spelar massa spel på Heron City.



Air Hockey. Matchen slutade 3-3 :)



Undra om det var Markus eller Edvin som tyckte det var roligast ?? :)



En god lunch intogs också.



Vi avslutade vårat besök på Heron City med bowling.

En fantastiskt bra helg helt enkelt.

/ M A R I



Du kan gråta mitt på gatan..

Skumt pass men bra musik, men jag vek inte ned mig en minsta gång. Kändes helt enkelt väldigt bra, grymt bra. Underbart att börja söndagen med ett träningspass också. Det får nog bli en tradition.... Efter en härlig dusch och en nap i soffan är jag nu redo att käka sushi och gå på bio. Söndagen avslutas på bästa sättet...




Jag efter träningen.


/ M A R I


Söndagen den 6:e !!

Sömn likt en prinsessa. Det gillar jag. Men nu är jag på benen och ska snart bege mig till Kungsholmen för lite träning....Grymt skönt att börja en söndag på det viset ju. Sedan får vi se vad som händer, Paranormal Activity på bio med en kollega kanske. Vi får helt enkelt se. Vad gör ni ??


(Ida och Markus)
Det går inte en dag utan att jag koller igenom bilderna från Kreta. Jag vill TILLBAKA.

/ M A R I



Norrlandsbesök !!

Nu är det sådär obehagligt tyst igen. Ja, ni vet. Jag hatar att säga hejdå. Jennie, Markus, Elsa och Edvin tackade för sig för någon timme sedan och begav sig norrut igen. Vi har haft det jättemysigt tillsammans.

I torsdags hann vi inte göra så mycket, eftersom jag jobbade på dagen. Men gänget roade sig på Fjärilshuset. På kvällen blev det middag, vin och mys här hemma.

Igår fredag blev det en heldag ute på äventyr. Vi började på Heron City där vi bowlade, åt lunch och spelade spel. Dagen fortsatte med en fika hos faster och farbror och slutligen en supergod pizza och ett glas rött här hemma. Nöjda och belåtna slog vi oss ned och hade fredagsmys framför Idol efter en jättebra dag.

Vi tog en slapp morgon idag, myste med god frukost och barnprogram. Sedan begav vi oss in mot stan, där det blev lite shopping och lunch. Sedan har vi bara umgåtts här hemma och nu är det tyst igen......Tack för en mysig helg tillsammans med er. ♥ Vi ses snart igen




Efter städning och middag myser jag ned mig i soffan.

 / M A R I


3:e November !!

Jag måste verkligen ut med kameran och leka lite. Detta funkar inte. Ny dator innebär en rätt tom hårddisk, det ekar tomt i bildgalleriet med andra ord. Inte vet jag hur jag ska få över dom andra bilderna hit till den nya heller ?! Så ja, jag får fota nytt helt enkelt. Jag får ta tag i det nu när jag har besök av syster Jennie med familj.....

Halloweenfest på jobbet idag, vilket var en höjdare. Men jag var nog måltavlan, alla var ute efter att skrämma mig. Lättskrämd som jag är. Dom lyckades ett par gånger kan jag säga. Både barn som kollegor. Jag lever osäkert hör ni hehe :).

Imorgon då jag faktiskt är ledig blir det massa bus med gänget. Får se vad vi hittar på. Vad gör ni?








/ M A R I


Snow Patrol - Chasing Cars !!



Bjuder på en låt denna morgonen.

/ M A R I


Vart finns denna klocka ?!



Kan någon berätta vart man kan köpa denna klockan ??

/ M A R I


Vart finns denna klocka ?!



Kan någon berätta vart man kan köpa denna klockan ??

/ M A R I


Första November !!

Tiden och allt där omkring går väldigt snabbt tycker jag. 1:a November idag och snart är det Jul. Hm....känns inte det konstigt tycker ni ?!. Aja, än är det långt kvar och jag tänker fortsätta njuta som jag gör var dag. (kanske inte varje dag). Här hemma är ljusen tända och tvättstugan är min ikväll. Bara min. Så skönt att få undan sådant innan jag får finbesök. Syster Jennie m. familj kommer och hälsar på mellan torsdag-lördag. Lyxigt värre är att jag är ledig på fredag också. Så underbart och trevligt med ledighet och besök ska det bli. Gör ni något skoj under höstlovsveckan ?

Idag har vi varit på Skansen förresten. På något sätt bara älskar jag det stället. Det är som att gå in i en maskin och man bara försvinner. Tid och rum finns liksom inte. Konstigt, ja jag vet. Men det är fantastiskt. Likaså har dagen varit också. Fantastisk alltså ♥




Såhär nära har jag nog aldrig varit en erkorre...Sååå söt ju =)

/ M A R I



Inspiration - Peter Jöback !!



Medan jag är på Skansen och roar både mig och barnen så kan ni njuta av denna skapelse.
(Sveriges snyggaste kille om ni frågar mig)

/ M A R I


Inspiration - Höstshopping !!





En varm klänning och värmeljus är väl precis vad man behöver i höst/vinter.
Fyndade klänningen på Lindex och ljusen köpte jag på Åhlens. Dom luktar mums :)

/ M A R I


RSS 2.0