Sköna helg !!

Tårta till kaffet efter lunchen och pannkakor till mellanmål. Vilken början på en helg som jag verkligen ser fram emot. Jag har inga speciella planer egentligen, lite vin och middag ikväll bara men annars lugnt. Vilket jag har saknat. Det har varit mycket nu. Ända sedan jag kom hem från Kreta, men visst. Jag har haft så kul. Men ibland måste kroppen vila. Min kropp skriker nämligen efter det nu. Så en hemmakväll imorgon låter inte dumt. Kanske godis och film skulle passa. Hit med massa bra filmtips nu !!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag byta om och kila iväg.

Jag önskar er nu en bra kväll. ♥




Hur fantastisk egentligen ????


/ M A R I


Inspiration - Frisyr !!



När jag ser detta så blir jag ju sjukt sugen på att klippa mig.
Ska jag ???

/ M A R I


Åre !!!!! Men jag då?????

Jaha. Dagen har jag traskat igenom i alla fall, men huvudet har vägt bly. Eftermiddagen kändes bättre än förmiddagen kan jag lugnt säga men trögt har det gått. Nu är jag hemma och har blivit beordrad av mina kära och omtänksamma kollegor att släppa allt och bara ta det lugnt ikväll. Ja dom kanske har rätt. Sushi med kollegan Helena blev det bara. Men nu blir det ingenting fram till att John Blund ropar. Vad gör ni ikväll?

Inte blev jag avundsjuk när mamma och pappa berättade att dom var på väg till Åre. Närmare bestämt till Åre för att njuta av den friska höstluften och flanera runt på den mysiga höstmarknaden. Jag är absolut inge avundsjuk alls. Sedan om ni väljer att tro mig är upp till er själva.  




JAG VILL OCKSÅ TILL ÅRE !!!!!!!

/ M A R I



Inspiration - Kläder !!


(google)

Inspiration från min outfit idag. Kör lite mörkare färger dock.

/ M A R I



Idag är det torsdag !!

Vid 21.30 om inte tidigare sov jag som ett barn. Med en huvudvärk som inte var lik någon annan. Helt sjukt ont gjorde det. Ja, tyck lite synd om mig hörrni. (hihi). Det blev inte mycket mer än träning igårkväll, jag släppte allt när jag kom hem. Försökte förmå mig att läsa lite papper från jobbet, men läsa var inte ens möjligt. Godnatt sa jag....

06.45 ringde alarmet imorse. Ner till tvättstugan och upp igen. Snabbt gick det. Ned i sängen, med en alvedon på väg ned i kroppen. Somnade om på två sekunder. Sådär höll jag på fram till att klockan var 09.30. Nu är jag vaken men kroppen hänger inte riktigt med. Blir till att ta det lugnt idag. Men om en stund ska jag traska iväg till jobbet, eller nej. Idag tar jag bussen. Anstränga sig i onödan tänker jag inte göra. Någon som har en mirakelkur mot huvudvärk/migrän??? Jag tar gärna emot en sådan..... Tack på förhand !!! / Mari


Vi hörs sen.




En bild från Kreta.
Tänk så underbart vi hade det.

/ M A R I


Migrän ????



Jag återkommer imorgon. Har dragit på mig en vidrig huvudvärk. Kan det vara migrän ??
Hur vet man det ?? Godnatt

/ M A R I



Inspiration - Filippa K !!



Snyggt. Snyggt. Snyggt. 

/ M A R I


Begär inget mer !!

Hallojsan alla. Ja, ni undrar säkert. !?! Svaret är att jag faktiskt haft en bra dag idag. Massa sol och en urusel kurs imorse. Gott och blandat liksom. Mer begär jag väl inte antar jag. Imorgon är det mitten på veckan och jag tänkte blanda dagen med jobb och träning. Kul. Vad ska ni göra ?!




Luta sig tillbaka och ta en nap kanske vore något..

/ M A R I





Inspiration - Skor från Zara !!



Ha-begäret börjar stiga mig över huvudet snart. 1149:- från Zara.
Är det någon som vet om dom finns i butik ??
Tänk om en osynlig ande fanns.

/ M A R I


Inspiration - Crossfit !!




Vet ni hur taggad jag blir egentligen. Helt galet. Jag vill också träna crossfit.

/ M A R I



Bitterfittan !!

"Ny dag med nya möjligheter..Nu kör vi!!!" var min status på Facebook imorse, jag kunde och har tyvärr inte levt upp till dem orden idag. FY farao vilken dag jag har haft. Allt har varit upp och ned vänt. Ibland önskar jag att jag var en stålkvinna som kunde stå emot allt, allt ont liksom skulle bara studsa ifrån en. Men jag antar och har väl insett att jag bara är en helt vanlig människa. Som har haft en sjukt dålig dag. Inte kan jag skylla på pms heller. Sjukt dåligt. Förbannat dåligt om ni frågar mig. Vad ska jag skylla på liksom????.

Den som lyckas få mig på bra humör igen ska få något av mig. Jag lovar ♥

En powernap för att få denna dagen att försvinna låter som en bra idé. Hej på er....




Igår var jag på bättre humör.


/ M A R I


Inspiration - Leggings från H&M !!



Hittade ett par snygga leggings på H&M igår.

/ M A R I


Min helg !!

Massa ljus, mysiga mornar, Lidingöloppet och lite annat har förgyllt min helg. Jag känner mig utvilad och laddad för att ta mig ann denna veckan. Den har precis börjat. På bästa tänkbara sätt. Jag önskar er en bra dag och framför allt en bra start på denna veckan. Vad hittar ni på i veckan ?. Jag har möten, träning, jobb och kanske lite annat planerat. Det kommer bli bra. Full fart framåt. Kram på er.



/ M A R I


Dagen efter Lidingöloppet !!

Statusen såhär dagen efter är stabil. Benen hänger inte riktigt med i samma tempo som andra delar av kroppen vill dock, men jag är pigg och utvilad. 12 timmars sömn bjöd jag mig själv på inatt. Innan 21.30-tiden igår sov jag, någon som var trött eller ?????????? Helt galet ju. Men förmodligen behövligt. Annars spenderade jag, Carolina och Anna hela eftermiddagen här hemma hos mig. Jag i olika delar av lägenheten och tjejerna i soffan. Min kropp visste inte riktigt vart den ville vara. Högt, lågt eller ingenstans alls. Jäklar i min låda vad benen värkte. Men sängen och golvet var dom bästa platserna. Det måste ha sett himla roligt ut och allt var väldigt roligt igår. Vi skrattade åt allt. Trött som vi var. Men summering, Lidingöloppet springer jag nästa år igen. Det är ett som är säkert.. Jag är sjukt nöjd över min insats.

- Premiärmilen
- Blodomloppet
- Tjejmilen
- Lidingöloppet
- Tjurruset

Nästa års utmaningar. Någon som ska med ???







/ M A R I





Lidingöloppet here we come !!

Statusen såhär på morgonen är mycket positiv. Kaffet är på ingång och frukosten likaså, ja ni vet. Maten måste ju smälta innan man ger sig iväg. Annars kan otrevliga saker bli till följd. Jag hoppas ni alla håller tummarna och hejar en extra gång om ni sitter och funderar/läser om Lidingöloppet. Hej på er.




Såhär såg det ut när Willysloppet gick av stapeln hemma hos mig och Märtha.
Bara massa tok.


/ M A R I





Lidingöloppet !!

Det pirrar nästan i magen på mig. Hade inte den känslan förrän jag traskade in på Lidingöloppets område här i närheten, shit. Det var folk överallt. Vissa hade gått stavgången idag och vissa var bara där för att som jag, hämta ut sina nummerlappar. Köerna slingrade sig långa, men det gick relativt snabbt ändå. Jag fick fin hjälp och ett lyckoönskande. Undra hur många gånger dom sagt Lycka till idag ?!. Att folk från hela sverige/världen (tror jag) kommit hit för att springa Lidingöloppet visar ju bara på vilken stor tävling det egentligen är. Imorgon klockan 10.00 går starten och jag har då 1,5 mil framför mig. 1,5 mil som jag hoppas ska gå bra.

Jag hoppas ni håller tummarna för mig imorgon.




Lite suddig bild...men den får duga...






/ M A R I


Inspiration - Schwarzkopf !!



Köpte denna igår. Hur kan den funka tro ?? Jag har aldrig testat den nämligen, men det är alltid kul att testa något nytt. Någon av er läsare som använd denna hårlotion??

/ M A R I






Alla måsten görs ikväll !!

I vanliga fall har jag sovmorgon en dag som denna. Men möten på jobbet kallade, så jag var tvungen att stiga upp i ottan ändå. Ja, det kändes idag. Shit vad inrutat man lever ändå, hur kan kroppen känna att jag egentligen brukar ha sovmorgon.?!? Måste ta reda på hur detta kan komma sig. Känner ni något liknande ibland ?! Jag har varit trött hela dagen med andra ord, kanske inte direkt trött så att jag skulle ha somnat på plats men ja, sådär konstigt har det känns. Men jag är fortfarande vaken och nu ska alla måsten göras. Jättekul. Handla blir det att börja med, är sugen på blodpudding idag. Så hej på er. Vi hörs senare.

Vad gör ni idag?




Hösten 2010
Foto: Jag.
Snart måste jag ta ut kameran och leka lite.

/ M A R I



Inspiration - Fjäder extension !!



Hatten, fjädrarna, skärpet, hårfärgen....ja, inget är fel. Så sjukt snyggt.

 / M A R I


112 På Liv Och Död !!

Men suck vilken dag. Men den avslutades bra, tur är väl det. Dagen började med att brandlarmet började tjuta på jobbet, vilket vi snabbt fick vetskapen om var ett falskt alarm. Men larmet hakade upp sig och gick inte att stänga av. Så där stod vi, i ösregnet med barnen klockan 07.45 imorse. Rolig början på dagen. Efter 45 minuter kunde vi traska in. TACK för att jag hade paraply med mig. Dom andra såg ut som blöta hundar. ha ha. En konflikt uppstod direkt när vi kom in också, så ja, det var bara att sätta sig ned med dom vederbörande och reda ut saken. Hej och hå. Svetten lackade banne mig. Men nu är jag hemma och har faktiskt ett leende på läpparna, tack vare ett grymt bra intensivpass.......


- Jag har sett dom vackraste ögonen idag.

112 På Liv Och Död är mitt favoritprogram. Sådant borde alla kolla på.  






/ M A R I



Första syskonbarnet fyller 9 år !!




För 9 år sedan. Ja ni hörde rätt, för 9 år sedan föddes denna underbara tjej. Första syskonbarnet av nu fem var det. Elise fick hon heta och jag är en stolt moster kan jag lova er. Moster önskar dig en fin dag med många fina presenter. GRATTIS !!!!  Älskar dig gumman ♥

/ M A R I


Inspiration - Skor från Monki !!



Allt som finns på Monki är jag kär i, till exempel dessa skor.
/ M A R I


Höstmörker !!

Hösten närmar sig med stormsteg. Jag kände det idag. Kanske för sådär en timme sedan, när jag bytte om och inte längre kunde ta på mig bara ett linne när jag skulle ut och springa. Idag fick långbyxor, underställströja och väst åka på. Den friska luften som strömmade igenom min kropp bidrog nog med lite sådana där härliga höstkänslor också. Rätt mysigt faktiskt. Fick lov att tända lite ljus nu när jag kom hem. Jag myser nu.

Dagen på jobbet då ?? Den har rullat på som vanligt. Har dock varit lite bitter idag. Men det gick över när jag fick varm choklad till mellanmål. Kände mig som ett barn. Gott var det. Vad gjorde ni idag? Nu kollar jag på Idol. Så hejdå......





Jag innan jag gick ut och sprang..


/ M A R I


Inspiration - H&M och Gina Tricot !!



Min shopping från helgen.
En tubhalsduk med höstiga färger från Gina Tricot och en galet färgglad klänning från H&M


/ M A R I




En helg med Sundsvall !!








En härlig helg med Elin och Caroline. Vi ses snart igen ♥

/ M A R I


Inspiration - Monki !!



Supersnygg tröja från Monki.

Vill HA !!!!


Vänner och en bra helg !!

Mitt besök har åkt hem. För kanske en timme sedan. Det känns tomt. Men jag har ännu en hel helg med bra minnen att lägga i bagaget. Vi har haft så roligt. Att bara få träffa Elin och Caroline var ren lycka. Sådana möten är inte så vanliga när man inte bor i samma stad. Men nu har dom åkt hem, till stället på jorden som alltid kommer stå mig närmast. Hejdå. Kör försiktigt.

Jag har städat undan, dammtorkat, dammsugit och torkat golven. Allt för att inte bakfyllan ska fräta sönder min näsa. Nu luktar det mums. En dusch och lite mat vore på sin plats också. Jag har haft en rolig helg i alla fall.

Igår shoppade vi hela dagen, jag fick en sjal och en klänning med mig hem. Jag ska visa sedan. Sedan hem igen, för en powernap och laddning för kvällen. Tacos och en god drink blev starten på en väldigt bra kväll. Vi satt här hemma, skrattade och lyssnade på musik. Drack några drinkar till och sedan dansade vi vidare på Solidaritet. En bra kväll.

Tack tjejer för en otroligt bra helg. Älskar er !!! ♥




In i dimman liksom.

/ M A R I


Sundsvall på besök !!

Pizza, godis, trocadera och pepsi blev det igår. Jäklar i min låda vad vi svullade. Men gott var det :). Mysigt att ha Elin och Caroline på besök. Idag blir det stan och shopping. Kvällen bjuder på fest. Oj så kul vi ska ha.

Men nej, nu ska vi åka. Hej svejs.




Elin, Caroline och jag.

/ M A R I


Slappar VM !!


Jag igår..

Men vet ni. Jag vann slappar VM igår. Jag kom hem, åt, duschade, satt mig i soffan och reste mig aldrig upp förrän jag skulle lägga mig. Det var skönt hörrni. Men nu är jag uppe på benen igen, eller ja, det har jag ju varit sedan klockan 08 imorse. Jag stänger idag igen. Kul på en fredag, jättekul. Men Elin och Caroline kommer ikväll, så något roligt finns det med denna dagen också. Vilken tur. Vad ska ni göra ihelgen ?


/ M A R I


Inspiration - Pippihalsduk !!


www.stayhard.se

VILL HA !!!

/ M A R I


En bra dag. En riktigt bra dag.

06.45 ringde alarmet och påminnde mig om att jag hade tvättid klockan 07.00. Fast jag hade sovmorgon. Hur duktig är jag inte ??? Men jag ångrar mig inte. Gud vilken bra dag jag har haft. Känns sjukt bra. Tror knappast att det har med min tvättid att göra, men kanske att jag steg upp och fick så mycket annat gjort. Effektivt ja visst. En härlig frukost i solen som strålade in genom fönstret gjorde nog susen också. Men nu är jag på jobbet och sliter, slutar om någon timme. Då ska jag hem och bara ta det lugnt, ändrade faktiskt kvällens planer bara för att få vara själv en stund. Sådant är skönt. Mycket skönt.

I helgen kommer Elin och Caroline (två vänner från Sundsvall) ner och hälsar på. Gissa om jag tycker att det ska bli roligt. Shopping och fest är på önskelistan, så jag ska se vad jag kan ordna :). Någon som är festsugen ?!?. Men mysigt ska det bli i alla fall. Ni är varmt välkomna. ♥




Njutbart. Jag vill resa mer.

/ M A R I


Blue Village - Caldera Beach !!



Jag längtar inte alls tillbaka. Jag lovar.
Klämmer in denna video innan jag sticker tillbaka till jobbet, vi har föräldramöte med klassen. Hej och hå.

(JAG VILL TILLBAKA)

/ M A R I


Inspiration - Monki !!



En grymt snygg väska från Monki. Den får gärna bli min.

/ M A R I


Kreta i bilder !!
















Det finns så otroligt många fina bilder jag skulle vilja visa, men då skulle jag få hålla på tills imorgon. Så jag valde bara ut några. Men alla betyder lika mycket. Jag glömmer aldrig denna resan.

Älskar min familj ♥

/ M A R I



Inspiration - Drömfångare !!




Är det någon som vet vart man kan klicka hem en fin drömfångare, eller varför inte någon butik som säljer sådana ?! Jag vill ha en. Dom är så fina.

/ M A R I


LOVE !!!




När jag kommer hem ikväll ska jag lägga upp bilder och svara på era frågor. Jag lovar. Hittar inte riktigt på något skoj att blogga om just nu så inläggen kanske blir färre ett tag. Om ni inte har någon spännande idé åt mig??


/ M A R I


Jag kallar dagen för ett enda stort Möte !!

Jag har faktiskt inte gjort något annat än suttit på möten idag, förutom 1,5 timme då jag var ute med barnen på fritids. En rätt soft första dag efter semestern. Men sitta i möten hela dagarna är inget jag strävar efter direkt. Men hörrni, det var roligt att träffa alla barn och kollegor igen i alla fall. Bra det :).

Nu ska jag åka och möte upp Christine på Friskis, ett intensivpass väntar. Skönt ska det bli.

Jag återkommer när jag är hemma igen. Lovade ju massa bilder också. Hm, dom får komma imorgon. Okej??


Att en bild kan säga så himla mycket. Jag längtar tillbaka.

/ M A R I


Sov som en prinsessa !!

Oj som jag har sovit inatt. Somnade likt ett barn vid 22-tiden. Men idag är jag utvilad och laddad för att gå till jobbet :). Känns ruskigt bra faktiskt. Kul att vara tillbaka. Dagen innebär jobb och träning. Måste börja få upp flåset igen, Lidingöloppet står ju snart för dörren. Herregud. Carolina kom hit och spring med mig :).

Ha nu en bra dag allihop. En promenad till jobbet blir det nu.




Stenar på stranden.

Jag svarar på era kommentarer senare idag.

/ M A R I


En ledig dag !!

Sömnbehovet skriker efter mig. Lite mer än fyra timmars sömn passar inte riktigt in i mitt liv. Så det blir en tidig kväll idag, efter barnprogrammen typ. Men men. Jag får säga att det är värt det =).

Idag har inte mycket hänt, jag har packat upp, druckit alldeles för mycket kaffe och lyssnat på alldeles för hög musik. Allt för att hålla mig vaken eller ???? Tror en film får blir eftermiddagen/kvällens syssla, det är ungefär det jag orkar idag. 

Imorgon börjar mitt sunda liv också. Ni vet, resan innebar sjuuukt mycket ätbart/drickbart. Träna och få till matvanorna igen vore på sin plats. Japp, så får det bli.

Jag passar på att tacka Carolina för dom fina blommorna som stod och väntade på mig när jag kom hem också, tack.  ♥ Fick ett kort där det stod att jag skulle börja ladda inför Lidingöloppet också. YEAH. Bra att du peppar mig tjejen :). (bortse från godiset, det får bli en belöning efter loppet hehe).






/ M A R I


Kreta - Caldera Beach !!

Jag är tillbaka. Efter en vecka jag aldrig kommer glömma. Vi har haft det helt fantastiskt. Jag och min familj. Kreta - Caldera Beach var destinationen och jag skulle inte säga nej om någon gav mig en flygbiljett tillbaka. Jag vet att familjen tycker detsamma. När jag nu sitter på Lidingö igen får jag nästan nypa mig själv i armen för att förstå att jag verkligen har varit iväg. Så sagolikt bra har det varit. Jag skulle kunna spy ur mig hur många postiva ord som helst, men jag tror ni redan nu förstår hur bra vi har haft det. Kärlek till allt.

Veckan har bjudit på runt 30-37 grader och klarblå himmel. All Inclusive innebär också alldeles för många drinkar, alldeles för mycket mat, alldeles för mycket (sjukt goda) efterrätter, alldeles för mycket snacks och mycket därtill. Men vi har njutit. Vi spenderade en kväll i Chania stad också, där vi åt en god middag och kollade lite butiker. Mysigt var ordet. Men annars har sol, bad, Superkids och Bamseklubben (för barnen) varit huvudämnet på dagarna. På kvällarna har högklassig underhållning roat oss. Underbart.

Som sagt, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men ni skulle för länge sedan slutat att läsa. Jag tycker ni istället ska klicka in er på Fritidsresors hemsida och kolla in stället. Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera detta.

Idag innebär vila eftersom jag klev in innanför dörren vid 06-tiden här hemma. Men imorgon är det jobb igen. Jag längtar lite faktiskt. Aja, nu ska jag handla lite. Bilder kommer....jag lovar.




Inte ens ett stenkast var det till vattnet där vi på kvällarna satt och njöt av god mat och fantastiskt bra underhållning. Jag vill tillbaka. NU.


P.S Har ni barn så ska ni definitivt åka hit D.S


/ M A R I




En veckas frågestund när jag är på Kreta !!


Caldera Beach


När ni läser detta sitter jag med all säkerhet på en flygbuss mot Arlanda, där jag ska möta upp familjen. 19.00 går flyget mot Kreta ikväll. Som jag längtar !! Jag har bestämt att jag ska slappa och bara njuta av semestern utan internet och mobil, ja sådant behöver man ibland så jag återkommer om en vecka med massa bilder och färska detaljer från resan. Ni kan väl hålla er va ?? :)

Men ni ska få ett uppdrag i veckan. Jag kör en veckas lång FRÅGESTUND !!! Så fråga vad som ni helst vill så svarar jag när jag är tillbaka i Sverige. Kom igen nu :).

Sköt om er ♥

/ M A R I


Längst Strandvägen !!

Vilken bra dag det blev igår. Promenad från Karlaplan ner till Strandvägen för att kika på när alla tjejer sprang Tjejmilen. Heja heja :). Sedan blev det in och ut i massa butiker, för att till sist inse att en hissgardin blev det enda köpet. Kul. YEAH hehe !!! God middag och lite vin blev avslutet på dagen..... Trevligt Trevligt !!

Här och nu sitter jag med en kopp kaffe i handen, på sängkanten med Nyhetsmorgon på tv:n. Vilken härlig morgon. Men en dusch står för dörren, för att sedan packa det sista och bege mig till Arlanda. Weeeeiii vad roligt det ska bli :). Vad gör ni idag ?






Jag igår...


/ M A R I


Musik - Jack Sparrow feat. Michael Bolton !!




Bjuder på den här idag. Har gått och sjungit på denna låten hela dagen. Varför vet jag inte =)

/ M A R I


En lördagsmorgon hos Mari !!

07.22 väcks jag av ett sms. Att jag ALDRIG lär mig att sätta mobilen på ljudlös........Samtidigt tackar jag personen som väckte mig, för nu har jag hunnit med allt som skulle hinnas med idag. To do listan är nästan avverkad och jag känner mig sjukt nöjd. Nu kan jag faktiskt bara glida runt hela dagen, med ett leende på läpparna och längta lite mer till morgondagen :). Vad gör ni en så fin morgon som idag ?!  Förutom att jag har packat, skrubbat bort den gamla solbrännan, diskat, gjort mig iordning har jag med jämna mellanrum kikat på Nyhetsmorgon också. Ni minns väl hur mysigt jag tyckte det var !?!?! Jesper (som jag förövrigt faktiskt träffar varje dag) sköter sig bra måste jag säga.. Kollar ni ??

Carolina och Anna är på ingång strax, nyckeln ska överlämnas och lite strunt ska snackas. Sedan bär det av till stan (för att möta upp Tomas). Solen strålar så jag slänger på mina Ray Ban´s idag. Måste passa på :).

Berätta, vad gör ni idag ?? :)




En underbar bild jag hittade på Aftonbladet..


/ M A R I


Inspiration - Monki och H&M !!



Blev så sjukt inspirerad av min ena kollegas tights för några dagar sedan, så jag var faktiskt tvungen att köpa ett par egna. Sååååå snygga !!!!! 180:- från Monki. Till det blir en svart over size tröja perfekt, den är från H&M och kostade 99:-. Känner mig galet nöjd :)


Helgen är här gott folk. Det innebär också en veckas semester för mig. Kreta gästas av mig och familjen från och med på söndag. Det kommer bli såå bra. Jag längtar. Men innan dess är det lite saker som ska fixas, men jag är på god väg att kryssa i to do listan. Städa (det måste ju var fint när Carolina kommer och ska bo här), diska, tvätta, packa och mycket mer.....så både ikväll och imorgon kommer bli fulltecknade. Imorgon ska jag hinna med ett beösk på stan med Tomas också. Ja, hörrni...det är bäst jag sätter igång. Ha en fortsatt trevlig fredag ♥



Älskar att kunna kryssa för saker på listan, man känner sig sjukt duktig. Håller ni inte med mig ??

/ M A R I





Kändisspaning !!


Linda (Isacsson innan giftemål) och Jacob Lindorff.

Familjen var och handlade på Superstore nedanför mig igår...Att dom storhandlade gick inte att undvika. Tur att jag fick gå före dom i kön (tack), jag som bara skulle köpa en tandkräm hehe :).



När jag traskade hemåt från affären stötte jag ihop med Simon och Tomas, med hunden i kopplet..





/  M A R I




Inspiration - Lindex och H&M !!


Peacehalsband från Lindex. Ögonbrynspenna, mascare och solpuder från (H&M).



Fyndade ett par beiga shorts från Lindex för 99:-. Perfekt till resan.

/ M A R I




Sail away with me !!




Idag blev det övertid på jobbet vilket alltid är lika segt när man har stängning. Men vad att göra liksom. Dagen har annars bjudit på lite allt möjligt. Hagel, åska, regn och solsken...Lite gott och blandat liksom =). Kvällen blev en lugn kväll, med lite godis, te och tända ljus. Kvalitetstid...

/ M A R I


1:a september 2011 !!

Gårdagen var fullspäckad från morgon till kväll. Jobbet rullade på som vanligt, sedan handlade jag, besökte frisören för att klippa luggen, diskade, tränade och kollade över lite sommarprylar som kan vara bra att ha på resan. Först vid 22-tiden satt jag mig ned och pustade ut. Effektivt och bra. Nu kan jag slappa och göra vad tusan jag vill resten av veckan :) 


1:a september idag och det innebär höst för mig. För er med ??? Men än har inte några höstkänslor infunnit sig, kanske dom kryper sig på när jag kommer hem från utlandet. Frysa lär jag ju göra. Men tända ljus, krypa in under en filt och dricka en varm kopp te en kylig höstkväll är inte så dumt det heller...Eller ?? Men i alla fall, idag är det stängning på jobbet och sedan får jag se vad jag hittar på. Kolla kläder eller träna...Ja det är frågan (?). Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan traska iväg på ett möte........ Hörs =)


Edvin (detta var på hans 5-årsdag) får pryda detta inlägget idag... ♥

/ M A R I


Inspiration - Sunsilk !!



Halkade in på www.tyras.se blogg (vilken jag läser varje dag i och för sig), men jag såg att hon testat dessa produkterna. Så ja, jag tog saken i mina egna händer och gjorde detsamma. Kul när folk tipsar ju. Efter första tvätten så är jag än så länge väldigt nöjd, gott luktar det också... Någon fler som testat ??

/ M A R I


RSS 2.0