I morgon startar semestern :)

Det är lite fullt upp förstår ni, så jag hinner inte ens sätta ner rumpan innan det är dags att sova. Men i morgon lovar jag er ett långt och innehållsrikt inlägg, med massa bilder :). Nu ska jag sova.... i morgon smäller det.....SEMESTERN startar i morgon vid 15.30.....!!!!!!!!!!!!! :)



kottlasjön och massa sol !!

Men förtusan vad härligt, jag blir på så bra humör. Att vädret kan göra så mycket hurrni, idag har det varit cirka 26 grader i skuggan och klarblå himmel. Vi tog med barnen till Kottlasjön (en närliggande sjö på ön). Där blev det bad och massa lek, perfekt en dag som denna.  Innan mellanmålet promenerade vi hemåt, alla var på toppenhumör :). När vi kom tillbaka begav jag mig hemåt.... Skönt att sluta tidigt :).

När jag kom hem blev det middag med Märtha, en tidig sådan. Men vad gör det ? :). Jag ska snart sticka iväg igen, det är ett jäkla rännande på mig måste jag säga men ikväll sker det....det som jag nu ett par dagar väntat på.....Bye bye !!!!



/ M A R I




Midsommar i Sundsvall !!!

Nu har jag varit borta ett par dagar igen, men när andra roliga saker tar upp min tid brukar bloggandet och allt som har med teknikens värld utebli. Men nu när jag ändå kollar mail osv kan jag skriva några rader =). Rätt passande att skriva om min otroligt mysiga helg i Sundsvall då..


I torsdags efter jobbet blev jag hämtad av Jens, därefter gasade vi upp till Sundsvall. Det tog sin tid kan jag säga, att komma igenom Stockholm tog sisådär 1 timme. Sedan var det raka vägen upp.. Vid 21.30 var vi framme i stugan, det blev fika och lite umgänge med familjen innan jag tackade för mig...


På fredagen vaknade jag omänskligt tidigt..igen.. Så jag klev upp och kramade om mina kära syskonbarn (dom sov när vi kom fram kvällen innan). Det blev lite barnprogram och frisörlek på Elise. Hon ville nämligen ha lockar i håret, Midsommarafton till ära :). Senare blev det frukost ute på altanen för att sedan göra sig i ordning och vänta på att midsommarfirandet skulle sätta igång. Det blev dans runt midsommarstången, fika och godis till barnen. Eftermiddagen fortsatte utomhus, med rosé och massa lek med barnen. I runda slängar kan vi säga att hela dagen spenderades utomhus...åskvädret som drog förbi stoppade oss inte.... En underbar dag helt enkelt, men allt blir underbart bara man har underbara människor omkring sig :) ♥


När Ida vaknade på midsommaraftonen satt jag på altanen och läste tidningen, eftersom hon sov när jag kom hade hon inte hunnit få någon kram. När hon fick syn på mig nere på gäststugans altan brast hon ut i " Åh Mimmi, MIN Mimmi.."  Sedan sprang hon med öppna armar mot mig och skrek " Jag älskar dig Mimmi".  Ja vad säger man, tårarna var nära.. En underbar känsla !!!!


På lördag blev det en liten sovmorgon i alla fall, efter att jag slängt ut två småtroll vid 07.15 :). Jens åkte iväg på jobb så jag passade på att åka iväg och umgås lite med Marie. Det blev rosé och en drink på Bergafjärdens Camping. Nostalgi och trevligt sällskap i ett, lovely :). Efter några timmar väntade middagen hemma, så Jens plockade upp mig och vi begav oss hem. Det blev grillat och massa goda tillbehör...sommaren är underbar hurrni :). Senare åkte jag och Jens tillbaka till Berga, vi hade bestämt att möta upp Marie igen för lite mer rosé och andra trevligheter.... Kvällen blev inte lång, det var rent ut sagt svinkallt ute... Så med hackande tänder åkte vi hemåt.. Natten var lika kall, jäklar vad jag frös.. Men men !!!!!!


Idag vaknade jag vid 09.30, käkade en god frukost på altanen och sedan placerade jag mig i solstolen. Solen har nämligen strålat och det har varit cirka 24 grader..(i skuggan)...Jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, solat och suttit i en bil..... Men en underbar helg har jag att blicka tillbaka till i alla fall, det är huvudsaken :).


Vetskapen av att jag åker upp på torsdag igen gör mig på strålande humör, massa skoj väntar :).


Jag har flera underbara bilder från helgen, men dom får komma upp i ett annat inlägg. Jag orkar inte nu !!!!


/ M   A   R   I



26 grader i skuggan och Tessinparken !!!

JIPPI, äntligen är sommaren här. Jag hoppas att den är här för att stanna också, shit vad härligt det är med sol. Idag har det varit 26 grader i skuggan, nej jag skojar inte. Underbart !!!!!!!!! Vi käkade lunch på skolan sedan packade vi vagnen och åkte till Tessinparken. Ja det är vårat tillhåll i sommar, helt klart en fantastisk plats för barn. Den erbjuder allt !!!!! Där blev det bad och massa lek, plus att dom arrangerade ett midsommarfirande för alla barn. Dans runt stången och glass till barnen, gissa om dom blev glada :). Ja, jag har haft en underbar dag helt enkelt. Om vi ser till det jobbrelaterade i alla fall.........men sedan säger jag ingenting mer....!!!!!!!


När jag kom hem blev det middag och lite djupare snack med Märtha, jag behövde prata av mig lite nämligen. Efter middagen tog vi tag i städningen, ingen av oss vill komma hem på söndag och veta att vi måste börja med att städa. Så nu skiner hemmet :). Det är bara jag som ska putsa till mig lite, sedan är jag redo för sängen...det blir dock lite senare...Packningen är också så gott som klar, jag åker ju till Sundsvall i morgon efter jobbet.. Midsommarfirande i stugan med familjen väntar. Det ska bli såå mysigt !!!! På söndag blir det hemfärd igen, för att jobba i fyra dagar...Sedan är det SEMESTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sedan slappa och lyssna på lite musik.
Hej på ett tag !!!!


/ M  A  R  I






Bakfull i två dagar, är det okej ?? Eller börjar man bli gammal ???

Gissa vem som knappt kom ur sängen i morse, jag brukar inte ha några problem med att stiga upp. Men i morse var ingenting roligt, jag ville bara krypa ner i sängen igen. Men icke, det var bara att göra morgonens sysslor och ge sig iväg. Gäsp !!!!! Efter några timmar på jobbet försvann tröttheten, men en jäkla huvudvärk kom i stället. Nej, jag ska inte klaga. Jag får blicka tillbaka till en trevlig helg i stället, leva livet måste man ju :).

Barnen har någon form utav sockerchock på måndagar också, så dom har inte varit sammarbetsvilliga direkt. Alltid lika välkommet på en måndag, bläää..!!!!

När jag var på väg hem tog jag en sväng in på Kicks, i Liljeholmen. Lite smink och några måste-ha-grejer behövde inhandlas. Sedan raka vägen hem, fixa middag, käka middag, duscha, diska, packa en väska, dyka ner i soffan.. Där sitter jag nu, och jag tänker inte röra mig ur fläcken innan det är dags att sova. Punkt slut !!!!






Titta vilka underbara blommor vi fick i lördags, tack Jens :).

/ M A R I






En ny människa !!!

Ruskigt vad seg man blir nuför tiden när man har festat, nästan skrämmande. Har dock mått väldigt bra, men jag har varit så trött.. Jag har mest legat ute i solstolen på balkongen och sovit, i solen :). Sååå skönt !!! Duktig som vi är så blev det både en stadig och bra frukost och en god middag, kanske inte den nyttigaste men gott var det. (Pasta med tacoköttfärs). Efter middagen, som intogs för en timme sedan drygt blev det en härlig dusch. Jusses vad skönt, att jag inte tänkte på det tidagare. Nu är jag en ny människa, och känner mig redo för en ny arbetsvecka :). Arbetsveckan består bara av fyra dagar, sedan blir det Sundsvall i några dagar. Midsommarfirande i stugan med familjen väntar...


Klockan är strax över 20.00 och jag har lagt mig i sängen, ha ha. Bra Mari !!!! Men en nybäddad säng lockade...




Frukostbordet. Exakt vad men behöver såhär dagen efter....

/M A R I



Kanske årets utgång !!!!

Kvällen igår kvalar sig faktiskt in på listan om bästa festkvällen ever, allt var så klockrent !!! Vi började här hemma, jag, Märtha, Amalia, Jens, Emma och Magnus. Jag och Märtha serverade gästerna sangria och lite tilltugg, bra värdar som vi är :). Lite musik, prat, skratt, sangria, rosé, tilltugg senare skjutsade Jens in oss till stan. Närmare bestämt till Hotell Malmen, där vi tog varsinn drink innan vi gav oss vidare. Frågan var bara vart vi skulle????? Men det löste sig snabbt, men det blev inte vilket ställe som helst utan det blev ett paradis. För både tjejer som killar..ha ha.. För mig och Märtha var det dock se men inte röra, men det nöjde vi oss med. Oj oj oj oj säger jag bara !!!!!!!!!! Dit måste jag gå igen......Om vi säger såhär, Let´s Dance-Tobias och Tony Irving var där.. Då vet ni ungerfär vilket ställe vi var på :). När vi hade dansat klart och klockan började närma sig 03.30 bar det av hemåt... Tack för en grym kväll..!!!!!!


Jag har för inte så länge sedan slagit upp mina gröna, städat undan efter gårdagen, kört igång en tvättmaskin och sedan pladask ner i sängen igen :). Hej betongkeps...!!!! Nu ska jag sova någon timme till.....











/ M A R I



Dagens och Bröllop!!!




Klockan slår snart 18.00 och jag är redo för fest :).
Ha en bra kväll allihopa..


Är det någon mer än jag som har suttit bänkad under Kronprinsessans och Daniel´s bröllop???
Såå vackert !!!


/ M A R I



Bilder från Gröna Lund !!!!









Att fem så små personer kan ge än så mycket kärlek/glädje !!

Moster Älskar er ♥



/ M   A   R   I




Uppdatering, bättre sent än aldrig :) !!!

Nu var det ett tag sedan igen, och jag vet flera som har frågat vart jag har tagit vägen. Men här är jag, jag har bara varit lite upptagen :). Men här kommer en summering av dom senaste dagarna....som förövrigt har varit några helt underbara dagar !!!


Onsdagen spenderade jag först på jobbet i några timmar, vi begav oss till Tessinparken som sagt. Men det såg jag precis att jag hade skrivit i förra inlägget, så ja. Onsdagen var en riktigt bra dag !!!


På torsdag jobbade jag bara fram till 11.30, gissa om det var skönt att säga hejdå så tidigt :). Jag åkte därefter till Gröna Lund för att möta upp mina systrar. Madde med familj var på plats först, så vi betalade in oss och började latja runt där inne. Det blev en hel del barnkaruseller från början, men det skadar inte. Fegis som jag blivit när det kommer till sådana saker !!!!! Efter någon timme anlände Jennie med familj och Malin (en vän till Jennie) med familj. Sedan åktes det karuseller för hela slanten, jag var helt yr i huvudet när jag kom hem. Vi satt oss på en restaurant där inne och käkade en god buffé också, 199kr och du fick välja bland massa olika saker. Helt klart värt varenda öre. Gott !!! Vid 20.15 var det dags för mig att åka hem, efter sisådär 8 timmar på Gröna Lund. Kändes som att jag var rätt nöjd då, en arbetsdag väntade ju också. :). Men en sak ska ni veta, det var helt fantastiskt att få träffa en del av familjen igen. Barnen slängde sig i famnen på mig och dom ville inte släppa...Kärlek !!!! ♥

Efter att Ida granskat mig från topp till tå i några sekunder säger hon, " Mamma, mimmi söt". Sedan var hon som ett plåster på mig hela eftermiddagen/kvällen. Min lilla tösabit :).


Fredagen spenderade jag också på jobbet, i några timmar. Sedan bar det av hemåt, till ett dukat middagsbord. Maten blev snabbt intagen, sedan var det dags att åka in till stan igen. Jag och Märtha blev nämligen utbjuden av hennes pappa, för några glas rosé. Trevligt måste jag säga :). Det blev några timmar på båten Flyt, där vi satt och samtalade om det ena och det andra. Vid 21-tiden bar det av hemåt, för att sedan somna som ett litet barn i sängen. Tack för en trevlig kväll !!!!


Idag vaknade jag utvilad och på ett gott humör vid 09.15, började genast plocka undan och städa lite. Hemmet måste ju vara fint när det ska komma gäster :). Märtha ska ut och träffa en kompis och jag ska nog bara slappa och ladda inför kvällen.....Skönt !!!




Igårkväll, på väg ut..


/ M   A   R   I




Det var på ironi !!!

Humorn är verkligen låg den här tiden på dygnet, allt är barnsligt roligt. Kanske det är dags att lägga sig :).


Dagen har varit underbar..Strålande sol, cirka 24 grader, vindstilla, klarblå himmel och en heldag i Tessinparken. Barnen badade och myste på medan vi vuxna satt i solen/skuggan och njöt utav en fantastisk dag.  Det känns på axlarna att jag suttit i solen hela dagen, men ja ni vet ju hur jag är :).


I morgon ska jag latja runt på Gröna Lund med systrarna, svågrarna och barnen. Gissa om jag ska krama om mina fem underbara syskonbarn, som jag har saknat dom. ♥


Annars är planerna som sådana, på fredag blir det handling och lite fix inför lördagen. Det blir nämligen en utgång på lördag, så lite nytt måste inhandlas och någon dryck likaså. Det kan bli riiiktigt trevligt :).


Nu ska jag och min mycket ironiska John Blund gå och lägga sig, på återseende.


/ M   A   R   I


Dagens bloggning och på spaning med bridget jones. !!! :)

Hade som sagt sovmorgon i morse, ååh vad skönt det var. Det är inget som hör till vanligheterna kan jag säga, men mer sovmornar åt folket skulle jag vilja säga :). Däremot fick jag stänga ikväll, vilket innebär att jag inte har varit hemma så länge. Jag har hunnit att duscha och slängt i mig sushi. Gott var namnet :). Nu tänkte vi se en film, det blir På Spaning Med Bridget Jones !!!


Morgondagen bjuder på en utflykt till Tessinparken på Gärdet, annars inga planer. Inte på jobbet i alla fall !!!! Torsdagen blir kort som jag berättade igår, efter lunchen (på jobbet) ska jag möta upp mina kära systrar med familjer för att sedan åka och roa oss på Gröna Lund. Hoppas vädret är med oss också....


Nu blir det som sagt film.. På återseende..






/ M   A   R   I




Måndagen gick i racerfart !!

Men jusses, denna dag har gått så otroligt snabbt. När jag gick hem vid 15.30 kändes det som att jag nyss hade börjat, men det hade visst gått 8 timmar. Det kanske är för att jag ser ljuset i tunneln framför mig, semestern alltså :). Vi har varit ute hela dagen, barnen har lekt och vi personal har fixat och trixat så gott det gick med saker som ska bli klar inför höstterminen. Onsdag och torsdag innebär utflyktsdagar för oss, får se vart vi beger oss. Torsdagen kommer bli lite annorlunda för mig dock, jag har nämligen tagit komp halva dagen (eftermiddagen), av den anledningen att mina systrar med familjer kommer ner. Dom spenderar dock bara torsdagen i stora staden, då Gröna Lund hägrar. Så jag tänkte joina dom faktiskt, det kan bli skoj :). Skönt med en väldigt kort dag också...


Sitter för tillfället i soffan och vilar benen lite, en dusch och diskning har jag hunnit med också. Så nu blir det slapp och kanske lite pyssel här hemma. Måste poängtera att jag har sovmorgon i morgon  :). Sweeet !!!!


/ M   A   R   I



Ordning och reda, lärdom av min kära mor !!!!





Ordning och reda i linneskåpet ska det vara har jag fått lära mig, av mamma. Så varför inte följfölja dessa regler. Såhär blev det i alla fall, innan var det katastrof. Självklart har vi lagt in en doftpåse mellan sängkläderna, underbart !!!! Nu blir mamma stolt :).


/ M   A   R   I




Bilder från helgens fest och på dom nya möblerna !!!









Jenny, Emma, Josefine, Caroline, Matilda och Elin. Lördagskvällen till ära :).









Ett sidboard och en vit malmbyrå. Tack Magnus för hjälpen !!!







Det blev några bilder från det nystädade badrummet också :).



Storstädning, en god middag och montering av möbler har varit eftermiddagens sysselsättning. En riktigt aktiv dag, men nu är det med gott samvete jag sätter mig i soffan och slappar.


/ M   A   R   I


Möblerna från IKEA är snart monterade !!!

Tro nu inte att det är jag och Märtha som har monterat möblerna, så skickliga är vi inte.. Märthas släkting Magnus fick äran att skruva ihop allt, jippi vad roligt tyckte han...Hur sjutton kan det vara roligt ??? Men men, tur att det blir gjort i alla fall :). Tack för hjälpen !!! Bilder på resultatet kommer senare..Så håll utkik :).


Gårdagskvällen var i goda vänners lag väldigt trevlig, det blev en tidig kväll för mig dock. Vi började hos Jenny och Emma för lite förfest, sedan begav vi oss till "Josefinas" där vi hade bokat bort för middag. På min tallrik serverades det röding, men den var faktiskt under all kritik. Tyvärr !!!!! Den bestod bara utav ben, så jag åt inte ens upp hälften. Men men...Nu vet jag det, där käkar jag inte middag en gång till. Jag kan dock tänka mig att sätta mig på deras underbara uteservering och dricka rosé. Kort och gott, kvällen var trevlig i alla fall !!!!!


Idag vaknade jag upp och trodde jag skulle ha världens skallebang, men icke. Ha, där fick ni :). Sedan blev det lite fika här hemma med Jens och Märtha innan jag och M åkte till Forum Nacka för lite shopping. Det blev ett par byxor och en välkommenskylt till ytterdörren. Märtha fick med sig massa kläder och några doftpåsar.

Nu blir det middag, men som sagt det kommer bilder lite senare.. !!!!!


/ M   A   R   I



Möblerna sköt vi åt sidan, men inte festen =)

För att låta väldigt töntig, men fyyy faaan vad jag hatar när man inte vet vad man ska sätta på sig för kläder. Jag har vänt upp och ned på garderoben för att försöka hitta något, men ingenting var av värde. Inte idag i alla fall !!!!!!! Det slutade med att en svart fodralklänning fick åka på, jag ska sörja min tomma garderob ikväll med andra ord. ha ha. (ursäkta, men jag var bara tvungen).

Jag och Märtha var i alla fall på IKEA förut, vi hamnade inne på några andra butiker också. På IKEA köpte Märtha en byrå och ett sideboard, jättefina saker. Jag slog till på stort och köpte en lavendelblomma, oj oj :). Inne på SIA köpte Märtha tre underbart fina ljus (ett i guld och två gräddvita). Jag kontrade med att köpa en vagn till badrummet, flaskor och diverse andra saker börjar svämma över här hemma, så förvaring är just nu A och O i detta hem. När vi kom hem hade vi tänkt montera ihop ena möbeln från IKEA, men vi gav upp när vi såg hur många delar det var. Någon frivillig som vill hjälpa oss???? Vi kan alltid bjuda på middag som kompensation :).


Nu är jag strax färdig för fest, ska dock bara justera några saker. Sedan sticker jag iväg :).


/ M   A   R   I




IKEA och sedan fest !!

Lördagen tog jag med storm boktsavligt talat, fy sjutton vad det blåser. Frågan är bara när det börjar regna, det skulle vara pricken över i:et. Vaknade vid 08:30, en härlig sovmorgon med andra ord :). Frukosten är intagen och jag är redo att åka på IKEA med Märtha, en byrå till sovrummet och lite andra småsaker ska inhandlas. Det kan behövas, då kläderna börjar ta mer plats än något annat i detta hem. Frågan är bara vem som ska skruva ihop byrån, varken jag eller Märtha tänker ge oss in på den biten. Det skulle sluta med att vi slår ihjäl varandra och hivar ut byrån från balkongen. Och det vill vi inte !!!!! Nu ska jag byta om så vi kan ge oss iväg, vill komma hem i tid så jag kan vila lite innan jag börjar göra mig redo för kvällen..


So long..

/ M   A   R   I




Massa möten och chefen slutar !!!

Det är med ögonen i kors som jag skriver detta, jag kan inte beskriva hur trött jag är. Kroppen strejkar till och med, allt går i slowmotion. Men nu är det helg, så nu ska jag ladda batterierna och bara göra det jag känner för. I morgon ska jag ut med tjejerna, Josefine, Caroline, Emma och Jenny. Det kan bli skoj :). (var det inte jag som skulle ladda batterierna??). Men när Caroline är här på besök måste vi ut och slå klackarna i taket :). Söndagen får gå till att vila. Det blir en bra deal :).


Idag har fritids varit stängt, men all personal har varit på jobbet ändå. Planering och massa andra möten har avverkats, det är mycket som ska fixas inför höstterminen och för alla nya barn som kommer. Vi började med att tacka av skolledningschefen, med tårta och god dryck. Sedan blev det ett möte med arbetslaget osv. När lunchen stod för dörren passade vi på att tacka av en kollega som går i pension, med smörgåstårta och god dryck. När lunchen var avklarad ställde sig vår chef upp, skolans rektor med andra ord och framförde på ett känslomässigt sätt att hon skulle sluta. Hon hade tackat Ja till ett annat rektorsjobb på Lidingö. Tystnaden som lade sig i personalrummet går inte med ord att beskriva, men efter en stund utbrast vi alla i kör "neeej". Maria, som min chef heter är en fantastisk människa som har/gör ett fantastiskt jobb. Hon är som en chef ska vara !!! När det hade framförts gick vi ut i olika grupper och fortsatte planeringen, men det gick på halvfart kan jag säga. Alla blev nedstämda på eftermiddagen. Det ska bli spännande att se vem som efterträder Maria, jag tror eller jag vet att det knappast kan bli någon som är så fantastisk som henne. Men ja, vi får se !!!!!!


Nu är jag hemma i alla fall, efter en lång och tråkig/bra dag. Har dansat runt med dammsugaren några varv, diskat och kört igång en tvättmaskin. Ungefär det vanliga :). Josefine och Caroline ville att jag skulle komma över, men jag känner att jag inte orkar. Måste ta igen mig lite, annars är det någon som kommer stupa i morgonkväll och det vill vi inte :). Nu ska jag blanda ihop en dipp och skära upp lite grönsaker, veckan har varit allt annat än nyttig. Så nu får det f*n vara nog !!!!!!!!!!!


/ M   A   R   I




Åh vad jag älskar den här bilden...



Snälla människor !!

Måste bara få berätta, jag blir så glad varje gång. Varje morgon måste jag poängtera också !!!!! Jag har ju en förmåga att komma först till busshållplatsen varje morgon, varför behöver vi inte prata om :). Där står jag och poppar musik och inväntar bussen som ska komma, några minuter innan avgång har busshållplatsen fyllts på med några fler människor än bara jag. Bussen stannar och det är dags att kliva på, jag har då som oftast hamnat längst bort från dörren eftersom dom andra fint placerat sig där man ska kliva på. Nu kommer vi till det jag blir så otroligt glad över, i stället för att dom andra trängs och skyndar sig för att få kliva in på bussen först låter dom mig stiga på först. (eftersom jag stod först på busshållplatsen). Vet inte om detta är en vanlig förekommande händelse, men jag har aldrig varit med om det förr. Inte innan jag flyttade ner hit i alla fall !!!!!



Händer detta er ??


En sådan liten sak kan göra en sååå glad...!!!!!!


/ M   A   R   I



En propp i proppskåpet ?????????

Sådär, då var sista dagen innan sommarlovet avklarad. Känns skönt !!! Morgondagen är dock fullspäckad och det finns alltför mycket som ska göras, men sedan (på torsdag) kan vi alla slappna av och känna att sommaren är här. (hoppas vädret säger detsamma)...


När jag kom hem idag hade Märtha skrivit en liten lapp, där det stod att en propp hade gått. Hur fan byter man en sådan frågade vi oss själva ??????? - Ingen jävla aning skulle jag säga !!!!! Tyvärr var det badrummets elektricitet som hade gått, ja det mest användbara rummet. Jag ringde pappa i ren desperation, trodde helt klart att han kunde lösa vårat problem 40 mil bort. Hans direktiv var att inte röra något förrän vi visste vilken propp i proppskåpet som hade gått. Hur sjutton ser man det, blev nästa fråga ???? Ingen lösning där inte, men jag greppade mobilen igen och ringde Jens. Han försökte återigen förklara samma sak som pappa hade förklarat för någon minut sedan, dessvärre utan lösning på problemet. Jag fattade ingenting med andra ord !!!! Han fick helt enkelt komma hit och hjälpa mig/oss.. Här kommer det roligaste, det var inte ens en propp som hade gått. Utan det var jordfelsbrytaren som hade slagit ifrån. Dumförklarad, JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är badrummet tillbaka i alla fall, tur är väl det :). Tack Jens för hjälpen, det var guld värt !!!!!!


Snart blir det middag för att sedan ta en lång dusch och fräscha till mig lite, håret ska tvättas (äntligen) och kroppen ska peelas. Måste vara fin på skolavslutningen i morgon ju :). Återkommer.....


/ M   A   R   I








Blå porten !!

Hej och hå vad det går !!!! Bara en dag kvar nu, sedan är det sommarlov för barnen. Vilket även jag tycker ska bli skönt, om man nu får säga så :). Dagen har gått i raketfart, vet inte riktigt hur jag hinner med allt som ska göras men det gäller att ligga i. Ingen rast och vila här inte, speciellt inte dom senaste dagarna då jag har varit ensam med barngruppen. Aja, nogbabblat om det. Jag ska strax hoppa iväg och byta om lite, jag och kollegorna i arbetslaget ska ut och käka. (på Blå Porten, restaurangen ligger på Djurgården). Det kan bli riktigt trevligt :).

Kanske hinner uppdatera lite senare när jag kommer hem, får se.


/ M   A   R   I


Fantastisk helg i goda vänners lag !!

Det är ju såhär helger ska spenderas banne mig, åh vad jag njuter. Vad jag gjorde i fredags vet ni ju redan (läs inlägget nedan), men igårkväll mötte jag upp Josefine vid Årstaberg för att sedan bege oss ut till Haninge. Där vi skulle bli bjuden på middag, hos en klasskompis till Josefine. Det blev några nya ansikten men också några jag redan träffat..Riktigt trevligt !!! När vi anlände satt vi oss ned och pratade lite innan Fanny bjöd in oss i köket för att ta för oss utav den goda maten hon hade gjort. En genomtänkt och riktigt fin måltid, åh så gott det var !! Senare när middagen var intagen serverade Fanny en otroligt god äppelkaka, till det blev det kaffe. Kvällen fortsatte framåt midnatt och sedan tackade vi för oss och begav oss hemåt. Tack för en väldigt trevlig kväll tjejer !!! ♥ 


Idag vaknade jag hemma hos Jens vid 09-tiden, fick en smärre panikattack då jag trodde klockan var över 14.00. Men så fel jag hade :). Jag och Märtha hann med en god lunch i Grisslinge idag, också den måltiden var otroligt god. Måste erkänna att helgen bara har bestått utav massa god mat. Men så får det vara ibland. :). (tråkigt att veckan kommer innebära detsamma, eftersom ett restaurangbesök och en grillfest står på agendan.).


Här kommer bilder från helgen:












Detta var bilderna från fredagen.







Söndagens lunch.











Lördagens trevligheter.


Nu tackar jag för mig !!!


/ M   A   R   I







Ett besök i Hammarby Sjöstad !!

Usch vad jag är dålig på att uppdatera, men det är så mycket roligt som händer nu så jag orkar knappt starta igång datorn numer. Bra det kanske, men nu har jag några minuter över så jag tänkte passa på. Veckan susade förbi i raketfart, som alltid annars. Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Josefine och Rikard (därav rubriken). Jag och Josefine surrade en stund innan vi begav oss iväg till Sickla, för att inhandla lite småsaker. Därefter gick vi ner till en liten restaurang för att få i oss en bit mat, vilket var riktigt behövligt och gott. Rikard mötte upp oss lite senare, eftersom vi hade bestämt att vi skulle sätta oss vid en brygga i närheten tillsammans. Huur mysigt det var kan jag nog inte få fram i ord. Men ja, det var underbart. Solnedgång och trevligt sällskap !!! ♥ När solen hade gått ned gick vi upp till lägenheten igen, där vi fortsatte vår trevliga kväll. Rikard gav sig iväg med grabbarna lite senare dock. Men jag och Josefine satt kvar och pratade. Kvalitetstid med en god vän är aldrig fel !!! Klockan tickade på och helt plötsligt var den över 02, så det slutade med att jag lånade deras soffa över natten. En helkväll med Josefine med andra ord :). ♥ I morse blev det frukost och lite umgänge innan jag begav mig hemåt, så nu är jag hemma och har samtalat lite med Märtha över en kopp kaffe. Nu däremot har jag slagit mig ned på balkongen i solen, för att förhoppningsvis få lite färg. Jag tror minnsann att jag ska luta bak ryggstödet och drömma mig bort en stund, ta två flugor i en smäll är inte dåligt :).


Senare blir det middag hemma hos en klasskamrat till Josefine, ute i Haninge. En liten get together liksom, som Josefine så fint kallade det för :). ha ha... Bara tjejer, god mat och massa sol. Bättre kan det nog inte bli :).

I morgon om solen skiner blir det att ligga på en brygga nedanför Josefine och sola, så håll nu tummarna för att solen skiner i morgon :).

Jag har massa fina bilder från gårdagen, men jag orkar faktiskt inte ladda upp dom nu. Ni får se dom senare.!!!


/ M   A   R   I



Helt fantastiskt !!

Det är just precis det jag tycker om vädret, - Helt fantastiskt !!!! När jag gav mig i väg till jobbet i morse, vid 06-tiden var det redan 20 grader varmt. Gött :) ...Veckan har bjudit på massa sol.....Nu var det några dagar sedan jag bloggade, men jag är tillbaka. Jag har varit hos Jens i två dagar, hjälpt honom med packningen inför flytten m.m. Har hunnit med ett besök hos frisören i veckan också, vilket alltid är lika skönt. Jag måste ju vara fin på skolavslutningen nästa vecka :). (det var inte igår man medverkade på en skolavslutning direkt). Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna, mer än jobbet som nästan tar upp all tid på veckorna. Men snart kan jag gotta mig i fyra (mycket välförtjänta) semesterveckor. Jag längtar !!!!!!!  I morgon är det sista "riktiga" skoldagen och den får jag ensam sköta, men det ska nog inte vara några problem. Nästa vecka blir till att leka sig igenom, det blir bara massa avslut och festligheter. Utöver tiden med barnen så blir det middag ute med kollegorna i arbetslaget samt en grillfest hemma hos rektorn med alla anställda på Högsätra. Det kan bli riktigt skoj :). 


Har nog inte så mycket mer vettigt att uppdatera er om, men jag mår bra och lever livet :). Tur är väl det !! Nu ska jag hänga tvätt och göra mig klar för sängen, tänker faktiskt redan nu lägga mig. Inte sova kanske, men läsa en tidning och varva ner känns som en bra idé. Vi hörs !!


/ M   A   R   I



RSS 2.0