Ge mig massage !!

Nyss hemkommen från träningen, vilket gick oförskämt bra idag. Jäklar vilken känsla hörrni :). Imorgon lägger jag i en högre växel, hänger ni med ??

Annars började min dag KAOTISK !!!!! Båda mina närmaste kollegor, som jag jobbar med i årskurs 1 var borta idag. Eller ja, Carolina kom lagom till lunchen. Men ensam med 30 ungar en måndag förmiddag är det INGEN som vill. Nu i efterhand kan jag skryta litegrann och säga att det gick riktigt bra faktiskt, förutom en sak. Men det kan jag inte lämna ut här. Tur att jag har pli på dom :). Men imorgon blir det som vanligt igen och det är då vi alla mår som bäst..

En sak till, innan jag ger upp för dagen. Om någon snäll själ har lust så får ni gärna skänka mig en massage, jäklar vad jag har ont i ryggen. Carolina masserade mig idag, eller rättare sagt....- Hon torterade mig !!!!! Men knutarna jag har dragit på mig är inte nådiga...och eftersom jag höll på att spy ett tag efteråt så inser jag att dom alla borde knådas/tryckas ut..Så ja, om ni inte vill att jag ska grina illa på grund utav ryggen så tycker jag att ni skänker mig en massage...Deal ??? :)





/ M A R I



Slut som pedagog !!



Känner mig såhär just nu !! Nej, jag har inte kört ett hårt träningspass, det väntar ikväll men det har varit en hektisk dag. Jag berättar mer senare, jag har inte tid nu. Hej !!

/ M A R I


Dagen efter !!

Jag får nästan skämmas, men nu är det fjärde dagen i rad jag äter sushi. Cravings på hög nivå eller ? Om jag fick skulle jag leva på det varje dag =). Går det ?? Gott var det i alla fall !!! En kokhet och lång dusch har jag hunnit med också, det behöver man dagen efter. Så nu är jag fräsch och redo för en ny vecka igen :). Vad gör ni ikväll?

Solsidan missar ni väl inte ? :)

Veckan som kommer bjuder på sjuuuukt bra saker ska ni veta :)




Såhär känner jag mig..


/ M A R I


Vill ha hem min fina vän !!

Hon har varit på andra sidan jordklotet (Nya Zeeland) sedan i augusti och nu börjar jag sakna henne något enormt. Nästan ett halvår utan sin bästa vän funkar inte hur länge som helst !! Att jag sedan får se sådana här bilder (nedan) får mig att vilja att åka och hämta henne, jäkla unge som gör sådana där galna saker..




Ve och fasa, innan jag skulle tänka tanken..

Min fina Pärla(n), kom hem nu ♥

/ M A R I


Sommarfest !!

Det är inte illa då man får sommarkänslor i smällkalla vintern, men just precis sommarkänslor fick jag igår. Bålerna som Märtha gjort smakade sommar, och det ogillas inte kan jag säga. Mer sådant på nästa fest :) Men i alla fall, här kommer några få bilder från vår tidiga "sommarfest" :)




Kvällen ska alltid börjas med en Frozen margarita, för att sedan gå över till..





...andra goda drycker och diverse tilltugg..Men vad vore inte en fest utan trevligt sällskap, ta er en titt vetja..





..tvillingarna Anne och Sandra samt Amalia. Vilka goa tjejer :)..men för att kunna ha en fest bör det finnas någonstans att vara, så varför inte hemma hos...




..Märtha och Mari !! Andra M:et vägrade vara med på bild, så henne får ni tänka er. Den "Hemlige bartendern" kan vi kalla henne för, perfekt :)


Nu ska här drickas kaffe och vaknas till liv, sedan in på stan och träffa en kompis.

/ M A R I


Fest igår !

Förfest här med tre otroligt goda båler, samt en god drink som Märtha mixat ihop. Det kallar jag förfest =). Tre vänner till Märtha kom förbi och gjorde oss sällskap också, så det blev ett väldans kacklande ett par timmar innan vi drog vidare. Debaser var målet, men när vi kom upp till dörren kom det fram att det var Tema
"Rockabilly" där, så vi vände snällt på klacken och gick. Kvarnen hamnade vi på tillslut, ett litet hak som jag faktiskt hört dåligt om. Men inte var det så dåligt kan jag tycka, blandade typer av människor och bra musik. Är det inte så det ska vara ?? Där blev vi i alla fall kvar innan vi åkte hem.. En mycket trevlig kväll helt enkelt !!



Hm...???


/ M A R I




Frozen margarita !



Frozen margarita, perfekt början på kvällen. En bra grund helt enkelt :). Nu är vi båda här hemma klara för att börja kvällens fest, så jag passar här och nu på att önska er en trevlig kväll. Det tänkte jag i alla fall ha :)

/ M A R I



Lördag 29/1 !!

Hej på er !! ♥
Här är det full rulle, vilket det har varit sedan vid 09-tiden imorse. Det har handlats, käkats lunch (sushi), förberetts inför festen ikväll samt städats liite. Det måste ju vara fint när det kommer gäster. Eller hur ?? Låter kanske konstigt, men för en gång skull ska det blir riktigt roligt att gå ut. Det var ett tag sedan, så jag är laddad :)

Ska nog ta en nap nu, så jag orkar med kvällen. Bra idé va ??





/ M A R I


Väggdekor !

Men vad fredagskvällen blir kort då jag stänger på jobbet, jag hinner ju knappt komma hem innan jag ska sova. Eller ja, det kanske inte riktigt är så. Men nästan :). Jag hann med sushi och några andra små inköp innan jag kom hem, så nu är jag fit for fight för en utgång imorgon. Annars har jag småstädat, duschat och hängt tvätt efter att jag kommit hem. Hm, nu då??

Vad gör ni ikväll ??




En stor maffig sådan skulle jag vilja ha på en vit vägg..

/ M A R I



Sugen på allt !!






Sushi, vin och mörk choklad. Ja, ibland är man sugen på allt !!
GE MIG !!!

/ M A R I



Yes yes !! Det är fredag :)

Veckan har varit fullspäckad med massa trevligheter, men att man har en helg att se fram emot skadar aldrig. Så, visst ska det bli skönt med helg hörrni?? Kvällen idag erbjuder soffläge faktiskt, gud vad skönt det ska bli att få åka hem direkt efter jobbet. Morgondagen tänkte jag lyxa till med en utgång, det kan ju vara på tiden kan jag tycka. Jag kommer nämligen knappt ihåg när jag var ut sist..men så är det när man har livet planerat med massa annat skoj =).




/ M A R I


Torsdag 27/1 !



Istället för att rusa upp ur sängen, skynda med allt som ska göras och sedan iväg till jobbet har jag idag njutit av varje sekund jag varit vaken här hemma. Jag har suttit ner, ätit frukost i lugn och ro samtidigt som jag njutit av solstrålarna som värmt mig här i köket. Jag älskar min sovmorgon!!

Jag ska snart packa ihop mig och dra vidare dock, för jag ska försöka hinna med massa samtal och lite annat innan jag börjar jobba 11.30. Det gäller att vara effektiv hörrni :).

Ha en bra dag

/ M A R I


Globen är blå !!




Kvällen igår var sååå mysig !! Susanne hämtade upp mig på jobbet med bilen, då hon varit hem en sväng redan eftersom hon slutade tidigare. Vi åkte och köpte vin och lite godis, sedan hem för att laga mat. Susanne stod för kockandet och jag för leken..hon har ju nämligen en söööt Sigrid som är 1 år :). Efter middagen blev det Wii för hela slanten, JÄKLAR vad roligt det var !!!!! Pingis och fäktning får helt klart bli mina favoriter...ett sådant spel vill jag ha :) Paranormal Activity åkte på sedan också, men jag vet inte om jag är så glad över att jag såg den. Jag satt nämligen och höll för öronen i 1,5 timme medan jag tittade fram då och då bakom kudden. Jösses vad läskig den var !! Har ni sett den ?? Sedan blev det godnatt... jag fick sova 1h och 20 min längre imorse också (eftersom jag sov på ön), det är LYX :)

Ikväll har jag också varit ute på galej, Carolina fyller år idag så jag var ditbjuden på både middag och födelsedagsfika :). En trevlig kväll med ännu flera nya ansikten, sådant gillar jag. Nu är jag åter hemma och ska snart stänga mina gröna... God Natt !!

/ M A R I





Tisdag 25/1



Två intensivpass senare är jag sådär lagomt mör i kroppen, men det är en skön känsla. Undra om träningsvärken anländer snart ?! Appropå det, men jäklar vilket drag det var igår på träningen. Fullsatt och massa peppande människor i salen. Det gillas ♥ Men nu är det tisdagmorgon och jag sitter på kontoret med serverat kaffe från en kollega framför mig, vilken service hörrni :). Jag ska snart ta tag i dagen och förbereda lite inför lektion nr 1.

Efter jobbet går jag direkt hem till Susanne, en arbetskamrat. Vi ska laga middag, dricka vin och spela Wii hela kvällen. Då hon bor så nära jobbet sover jag över där inatt...Jag lääängtar :)

Ha en bra dag !!

/ M A R I


Tränar lite !


Tummen upp hörrni, nu drar jag och tränar..

Efter en bra dag på jobbet så kan man inte avsluta den bättre än med ett intensivpass, så ur vägen. Nu ska jag svettas :)

/ M A R I



Måndag 24/1 !!



Måndag och det är en ny vecka, en ny vecka med massa nya möjligheter. NU kör vi !! Jag är laddad som sjutton och jag vet redan nu att veckan kommer bli superbra. Ha, positiva klubben har årsstämma idag tror jag :).

Jag har precis fyllt på min kaffeblåsa, så nu är jag redo för lite planering och fix innan barnen ska ned till idrotten. Annars, förutom jobb så bjuder dagen på träning..ikväll..Någon som vill joina ??

Ha en bra dag !!

/ M A R I


Bli inspirerad från Bikbok !!






En liten titt på Bikbok´s vårkollektion.
Riktigt snygga grejer.

/ M A R I


Designlampor från Ellos !!


Golvlampa



Bordslampa


Snygga designade lampor från ellos, just precis detta skulle jag behöva.

/ M A R I


Färdigtränad !!

Nu är jag nyduschad och fräsch efter ett svettigt intensivpass på Friskis, roligt var ordet !! ♥. Är det fler än jag som älskar känslan man har i kroppen efter ett träningspass?? Jag önskar jag kunde beskriva den, men det går inte. Grymt skönt är det i alla fall :)

Solen strålar så fint ute och tro det eller ej, men den värmer faktiskt.. Är det möjligt?? Hej vårkänslor.... Så ja, jag måste ut och hitta på något..här kan jag inte sitta. Några förslag ??



Längtar efter en kaffe i vårsolen..


/ M A R I


Då drar jag och tränar !!

En stadig och tidig frukost (för att jag inte ska få "håll") är intagen....så nu är jag både ombytt, nyäten och väldigt laddad för ett intensivpass :).. Nu kör vi......!!!!!!

Igår åkte jag ut till Lidingö för att umgås med Carolina och några vänner till henne, det blev middag, efterrätt, vin och massa prat...Mycket trevligt !! Jag kände ju bara Carolina, men jag måste säga att det kändes som att jag känt dom andra i flera år. Underbara människor !!!! Massa skoj började planeras, så ja....2011 blir nog ett kalasår :)

Nu ska jag borsta tänderna och sedan ladda lite mentalt....gör ni det innan träning ?





/ M A R I


JAG !!




Rätt patetiskt att sitta här i min ensamhet med Stockholms bredaste leende fastsmetat i ansiktet, men allt känns så sjukt bra ska ni veta =). Jag får nästan nypa mig själv i armen för att förstå att vissa saker verkligen är sanna... Ni undrar säkert varför jag mår så oförskämt bra, men det ska jag berätta för er här någon dag framöver. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig..Lidingö väntar på mig..På många olika sätt :)

/ M A R I


Judit och Bertil !!

Hej på er !!! ♥

Sicken trevlig kväll jag och Gottfrid hade på Judit och Bertil igår. Goda fruktdrinkar, bra musik och trevligt sällskap. Fredagen kunde inte sluta bättre.....

Idag unnade jag mig en sovmorgon, det händer inte ofta kan jag säga. Men idag var jag värd det =). Sedan blev det frukost med Märtha och nu lite slappande i soffan efter att ha dansat runt med dammsugaren/dammtrasan. Kvällen bjuder på middag hos en vän till Carolina, ute på Lidingö. Tjejkväll och lite vin.....ja, lördagen slutar med all säkerhet också väldigt bra. Jäklar vad jag är nöööööjd :).

Imorgon blir det träning och lite annat fix....vad "fix" innebär kanske jag berättar i ett senare inlägg..Vi får se =).

/ M A R I



Ordspråk för norrlänningar !!

" Det går att ta en norrlänning från norrland, men det går inte att ta norrland från en norrlänning" Dagens citat från min norrländska kollega och jag som också själv är norrlänning kan ju inte annat än att hålla med :). Ett väldigt fyndigt ordspråk måste jag säga...

Ma och Sv har förgyllt våran morgon, vilket vi i och för sig fortsätter med nu efter (frukt)rasten..

Helgen är snaaaart här och det gillas skarpt ska jag meddela er.. ♥
Jag och Gottfrid har lite planer för kvällen, men vi får se vad vi bestämmer oss för att göra. Men det blir med all säkerhet väldigt trevligt :) 

 Nu ska jag återgå till klassrummet..





/ M A R I


Underbara dag !!

Förutom att jag var arg och äcklad på samma gång förut, efter allt jag läst i nyhetstidningarna så sitter ett brett leende fast i mitt ansikte. Jag vet inte vad som händer riktigt, men jag mår förjäkla bra. Saker och ting som kanske varit lite oklara och gjort mig oviss har ramlat på sin plats nu, så ni ska veta att jag nu om dagarna går runt och ser ut som en skinande sol :) ♥

Torsdag idag och det har inneburit sovmorgon och fritidsmöte, allt detta är avklarat så nu sitter jag bara och väntar på att barnen ska sluta skolan. Sedan blir det mellanmål, utelek, innelek och stängning. Härliga dag =)

Vad bjuder helgen på ??? - Jag vet faktiskt inte !! Träning på söndag är inbokat i alla fall, annars är jag öppen för förslag... Så hit med några :)

Nu ska jag kila iväg, ha en fortsatt bra dag hörrni !!


/ M A R I



En solstråle bor här...


Pedofil !!

Jag blir så arg, så arg, så arg !!!!!!!!!!! Varför i hela friden släpper man ut en man som tidigare blivit anhållen för att ha övergripit sig på minderåriga??? Att han bosatte sig i ett område där det fanns barn under permissionen samt att rättpsyk i Sundsvall visste om att han hade lägenhet där är ju ännu vidrigare. "Provisorisk permesion" kallade dom det, men vad tro ni ??? Det är väl klart att han fortsätter med sitt sjukt äckliga beteende även då. Varför i hela friden släpper man ut en sådan person ???? Jag blir så arg, så arg, så arg !!!

Att jag sedan läser att ett gäng 15-åringar gjort en gruppvåldtäkt mot en 14-åring här i Stockholm får mig att bli ännu argare...

Att det finns sådana här sjuka människor skrämmer mig !!!!




/ M A R I


Mari, kolla på mig !!!!!!!!!

Så har eftermiddagen varit !!! Är man på ett badhus och alla barnen vill visa vad dom kan blir det ofta "Mari, kolla på mig !!!! Mari, kolla på mig !!!! Mari, kolla på mig !!!!" tusen gånger....tillslut ekar det i huvudet =). Men vad att göra, dom är bra söta ändå.. Onsdagen är förbi och den har varit fullspäckad, men vi har påbörjat massa nya/roliga saker idag..Så det har gått smärtfritt !!! Imorgon är det sovmorgon, stängning och öppet hus på schemat.. Niiiice =)

Sitter hemma och vilar benen en stund nu för att sedan traska över till grannarna. Det ska bli trevligt :).

Vad gör ni ikväll ??





/ M A R I




Due date !!

"Titeln anspelar på att huvudpersonen har en deadline: han, den välbeställde arkitekten Peter Highman (Downey Jr) måste hinna hem från en affärsresa på USA:s östkust till hustrun på västkusten eftersom deras första barn ska förlösas ­med ett planerat kejsarsnitt.

Hindren hopar sig naturligtvis på hans väg, i detta fall av en medpassagerare på flygplanet, skådiswannaben Ethan (Zach Galifianakis), som i ett melodramatiskt utfall säger ordet bomb en gång för mycket. Med resultat att både han och den olycksalige Peter, som råkar sitta närmast, blir belagda med flygförbud.

Inte nog med det. Peter blir av med sitt id-kort, sin plånbok och tvingas sedan acceptera lift med Ethan. Den ikoniska resan över den amerikanska kontinenten, således, fast här en american nightmare snarare än de öppna viddernas
frihetsdröm: instängd i en bil tillsammans med någon du föraktar."


I lördags var jag och såg Due Date på bio och jag har faktiskt bara gott att säga om den filmen. Kanske inte riiiktigt mitt filmval egentligen, men jag skrattade väldigt gott där emellanåt. Så jag rekommenderar er att se filmen faktiskt :). För vem vet, nästa gång är det kanske din tur att acceptera lift med någon du förakatar (?)

 




Någon fler som sett den ?

/ M A R I


Löparspår !!

Gårdagens träning gick super !! Jag har ju saknat träningen nu ett tag, så det var väldigt skönt att få komma tillbaka :). Angående träningen så måste jag ta mig ut i "mitt" löparspår och kolla om det funkar att springa där, mina springnerver börjar skrika efter att få röra på sig nämligen :) Ni som bor i Stockholm, vart brukar nu springa ??

Idag händer en hel del, onsdagar ni vet. Men terminen har börjat bra så jag hoppas det fortsätter så...Annars brukar jag vilja spy på onsdagarna....... Kvällen får vi se vad den bjuder på, men jag har mina planer :)

Nu måste jag fixa iordning lite innan lektionen börjar, 08.15. Vi hörs !!

/ M A R I




Hoppas solen tittar fram idag ♥









Idag drar jag igång träningen igen =)

Godmorgon tisdag !!

Har precis anlänt till jobbet, men stannade till på kontoret en stund. Börjar inte förrän 08.15 nämligen, så jag kan sitta här med gott samvete faktiskt :). 

Igår blev det en spontan tacoskväll och Idrottsgala till det, myspys hörrni !!! Jag är dock tveksam om jag tycker Therese skulle fått Jerringpriset...kan inte riiiktigt bestämma mig för vad jag tycker.???? Men aja...hon var säkert en värdig vinnare...Vad tycker ni ??

Träningen drar jag igång med idag.....Nu är jag på banan igen och jag har vilat min kropp efter förkylningen. Så nu jäklar :). Det ska bli otroligt skönt, träningen ger så mycket.

4,5,6 och 11:e februari är fyra datum jag längtar till :). 4-6:e kommer delar av familjen ner och hälsar på. 11:e februari kommer jag slänga mig i armarna på min fina vän Marie. Äntligen kommer hon hem !!! ♥ Så liite saker har jag att se fram emot i alla fall....

Nu ska jag ta en kopp kaffe och invänta att skolan ska börja...
Ha en bra dag !!

/ M A R I


Min header !!






Jag har vunnit en ny header hos http://systrarnabackstrom.blogg.se, vilket jag blev väldigt glad över :). Här kommer dom tre bilderna jag vill ha på min header. Bilden på mig ska vara i mitten. Ovanför bilderna vill jag att  mitt namn; Mari Eriksson ska stå, med samma textsnitt som ni hade på erat "header-exempel" på tävlingsinlägget. MEN, texten vill jag ska vara mörklila. Istället för svart. Under bilderna vill jag att samma citat som jag har på min nuvarande header ska vara, då med samma textsnitt men med svart färg. Hm...Hoppas du/ni fattar vad jag menar :). Annars är det bara att fråga :).


/ M A R I


Måndag 17/1 !!

Hej på er !!

Helgen har varit fullspäckad, men ack så bra den har varit. Fredagen innebar vin och middag med två av mina kollegor som sagt....På lördagen blev det lite shopping och sedan handling, långpromenad, tv-spel, bio och middag. Jag lämnade en lång och trevlig lördag med ett brett leende på läpparna....Söndagen blev en slödag, låg bara i soffan och kollade på tv. En sådan dag ska jag införa varje vecka, det behöver jag :)

Idag är det måndag och det startar vi med en stor kopp kaffe, sedan är jag och den nya veckan igång !!! Har inte något riktigt planerat i veckan faktiskt, förutom jobb, träning och lite småsaker som ska fixas.. Hoppas ni alla får en bra måndag ♥



En heldag i skidbacken vore inte så dumt...


/ M A R I





Designhus, vilken är er favorit ??







Jag älskar sådär överdrivet designade hus, vilken är er favorit ??
Jag röstar på bild bild 2 och 4 :)

/ M A R I


Lördag och en rolig fredagskväll i bagaget !!!

Den här veckan har ju slagit rekord måste jag nog påstå !! ALLT har hänt och det är bara positiva saker, jag älskar det här...Men nu över till vad som hände igår...Jag, Carolina och Helena (mina närmaste kollegor) kom på lite spontant att vi skulle laga mat och dricka lite vin ihop...sagt och gjort...Det blev hemmagjorda hamburgare, rött vin, godis och två hyrda filmer. Filmerna hann vi aldrig se då vi satt och pratade/skrattade istället, vilket vi tre är sjuuuukt bra på :). En väldigt trevlig kväll blev det helt enkelt...Mer spontanitet åt folket :).

Idag bjuder också på massa trevligheter, långpromenad, massage, bio och middag ute. Jösses vad jag är på gång, livet leker hörrni :)

Nu ska jag käka upp frukosten..vi hörs senare.. ♥

Förresten, i torsdags under vår middag på Bosön blev jag värvad till ett innebandylag...så nu blir det att lira på söndagar och onsdagar... LOVE IT !!!!!!!!!!



Såhär sjukt glad är jag...


/ M A R I



Hej och hå med farbror frej......

Jag påbörjade ett inlägg igår, men det dök upp något på jobbet så jag var tvungen att stänga ner allt. Så blir det när det är full rulle (kanelbulle). Men nu troooor jag att jag ska hinna med ett kort inlägg, innan barnen stormar in på fritids...

Det har varit full fart nu i några dagar, både på jobbet och efter jobbet. Igår var jag, kollegorna och all annan personal i vårat rektorsområde (cirka 400 personer med andra ord) på Bosön, på massa trevligheter. Mingel, show, trerätters middag, underhållning och massa annat...Det tackar jag och alla andra för :). Så när jag kom hem var det raka vägen i säng, likadant var det i onsdags. Hem och vända i sängen i princip.... men det är skoj när det händer grejer !!!

Hm....aja, jag måste lämna er nu !!!


/ M A R I



Det värker i mina ben !!

Den som yttrar sig om att jag varit lat idag ska få med mig att göra, det lovar jag :). Jösses vad jag och en arbetskamrat har slitit på idag...det räckte tydligen inte med att göra om på kontoret (vilket vi gjorde förra veckan), idag tog vi nämligen en match med alla lokaler på fritids också. Vi har vänt upp och ner på i princip alla sex rum vi har att röra oss i...möblerat om, slängt massa överblivet, sorterat, strukturerat om så att barnen ska få mera ytor att röra sig på och piffat upp enstaka saker med lite färg. Jäklar, vi har ett nytt fritids. Vi började 08.30 imorse och vid 15.30 rasade vi ihop i en soffa.. Det kallar jag hårt arbete :). Men vi har att tacka våra andra underbara kollegor som tog hand om barnen idag, medan vi kunde koncentrera oss till 100% på detta.. Jag är sjukt nöjd efter den här dagen :).

Kvällen har spenderats med andra äventyr...Nu blir det soffläge ett tag innan sängen ropar, vilket den kommer göra tidigt idag känner jag...

SOV GOTT när det är dags !! ♥



Bjuder på en fin bild dagen till ära också =)

/ M A R I



Min kollega gjorde min dag !!

"Vad glad och lycklig du ser ut Mari" sa en arbetskamrat under lunchen idag. Ja, vad annars!! Har man världens bästa jobb, underbara kollegor och just nu ett väldigt bra liv så kan det inte bli så mycket bättre....♥

Ja, jag har faktiskt varit på ett oförskämt bra humör idag. Ett brett leende har dom alla där borta fått se idag, alla dagar borde vara sådana. Jag älskar det !!!!

Ikväll händer nog inte alltför mycket, träningen är utesluten och något annat har jag inte planerat. Men jag försöker få tag i grannarna så jag kan se om dom vill ha besök, det vore på tiden att våldgästa dom lite :).

En stor kram och "Tack för att du finns och att jag får möjligheten att jobba med dig" blev avslutningen på min dag, gissa om jag blev glad över att få höra dom orden. Mitt hjärta fylldes med massa värme...Tack ♥



En glad tjej..


/ M A R I



Måndag hörrni !!!

Träsmak i arslet är vad jag kommer få idag, men en sådan sitta-på-en-stol-dag kanske man behöver ibland..Vad vet jag ??? Jag menar, mitt jobb är väldigt aktivt annars...aja..Möten och planering står på schemat och jag är redo med kalender, papper och penna. Bring it on, nu kör vi =)

Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs senare !


/ M A R I



Året 2011 ska innehålla !!


Jag minns mitt äventyr med skräckblandad förtjusning, men jag ska göra det igen. Friheten på det öppna havet vill jag uppleva igen, så under året ska jag paddla minst en gång.



Jag ska genomföra minst två lopp i vår/sommar/höst, just för att peppa och utmana mig själv lite. Jag längtar redan nu till löparsäsongen börjar.



Jag ska inte glömma att ha roligt, det är en viktig sak här i livet. Spontanitet och saker jag älskar att göra ska förgylla mitt år.



Jag ska lägga ett träningschema och börja föra träningsdagbok, ett grymt bra tips för att få motivation. Minst tre träningspass i veckan ska det bli..



Lika mycket som jag inte ska glömma att ha roligt ska jag inte glömma att njuta. Sätta sig ned och njuta av vad livet har att erbjuda gör man sällan, men det ska jag börja med.



Efter detta inlägg ska jag börja lyssna på vad JAG vill och inte alltid på vad ANDRA vill, jag är den viktigaste personen i MITT liv. Låter hårt kanske, men jag måste bli bättre på det.



Lite fart och fläkt vill jag också ha, så varför inte prova detta igen :).


Nu startar jag mitt 2011, på riktigt ♥



/ M A R I


Söndag och det droppar från taken !!!

Godmorgon gott folk !! ♥

En nyvaken och nyäten tjej sitter här med hopp om livet, ha ha. Nejdå, så illa är det inte men jag börjar bli aningens less på att vara sjuk. Men jag mår bättre idag faktiskt så jag ska försöka komma ut på en promenad, som förmodligen kommer kännas som ett marathonlopp. Men vad att göra liksom :).

Förresten, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Brukar inte det tyda på att våren är på väg ??? Men NU, är det ens möjligt...!!!!! Nog för att jag tror att det kommer komma mer snö, men jag tänker njuta av det så länge det varar. Ut och lyssna ni också, det låter underbart ♥



Piip piip.....villken sötnos =)

/ M A R I



Inredning och inspiration !!












Jag älskar vitt ♥

En liten parantes bara, men om man googlar mitt fullständiga namn så kommer det upp sådan här fantastisk inredning. Väldigt lämpligt skulle jag vilja säga :)



/ M A R I




R.I.B-båt någon ??



Detta är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, något ni alla borde testa på faktiskt.. Så, någon som följer med på en tur i sommar ?? =)


/ M A R I


Pappa !!!

Först och främst vill jag GRATULERA min kära far som fyller år idag !! Hoppas du får en fin dag med många fina presenter och massa kramar från dom nära och kära där hemma... Älskar dig pappa ♥

Det är lite surt att veta att hela familjen är samlad i stugan måste jag erkänna, utan mig. Men det är mitt eget val att jag bor här och nej, jag ångrar inte det. Men idag när jag ligger här ynklig och väldigt liten känns det ännu värre...

Statusen på min hälsa är oförändrad, jag snorar och har mig fortfarande. Känner mig dock liiite piggare idag, eller så är det bara för att jag har sovit 14 timmar inatt.. (välbehövligt, ja). Kaffe, yoghurt med banan, torkade aprikoser, juice, blodapelsin och en flaska med vatten hoppas jag ska göra mig ännu piggare...Vi hörs senare !!



En båt skulle jag vilja ha..tänk vilken frihetskänsla..kärlek..



/ M A R I



Men jag orkar inte vara sjuk !!!!!!!

Kommer ni ihåg vad jag skrev häromdagen ??? Just det, att jag INTE ville ligga nedbäddad och vara sjuk, alldeles riktigt !!! Ni kan nu gissa vem som ligger i soffan och snorar och hostar, - JAG !! Mycket riktigt... KUL säger jag och lämnar detta ämne....

Jag och en kollega jobbade halva dagen var idag, eftersom vi hade så lite barn. Jag tog den första halvan och tur var väl det, för vid 12-tiden gav min kropp upp och SKREK rent ut sagt efter att få vila... En timme som det tar att komma hem kändes förövrigt som ett halvt sekel, jag ville bara HEM. Men nu har soffan varit min sedan 14-tiden och det kommer den förbli resten av kvällen... Jag kunde uppenbarligen inte lämna ämnet heller, så ja, tyck lite synd om mig i alla fall. Det är väl det jag ber om egentligen...ha ha...


Jag är inte bitter !!!





/ M A R I



Önskelista över året !!

En önskelista över året är väl något man kan införa, varför inte liksom ??? :).










Så om någon någon dag vill överraska mig med något fint så är det bara att välja ut något trevligt här ovan, jag skulle bli sååå glad ;).

/ M A R I



Fy sjutton vad vidrigt !!!!

Nacka Forum en sväng och sedan hem igen, det blev mitt och Mahsas uppdrag idag. Mycket trevligt måste jag säga :). Liite shopping och en shai latte på Espresso House blev det, åh så god den var.. En väska och tops fick jag med mig hem, så Märtha nu kan din tiger få lägga sig och sova igen. Det var väl på tiden, he he :).

När jag kom hem tog jag tag i det jag fruktat för hela veckan, nämligen att rensa avloppen i duschen och i handfatet i badrummet. FY FAN säger jag såhär efteråt !!! Jag grät, jag spydde (nästan), jag svor, jag höll andan och jag bad till dom högre makterna att jag aldrig mer behöver göra något dyligt. Ja jag är sjuuukt känslig för sådant där.. Inge vidare skoj för er att höra på, men jag var bara tvungen att ta en konstpaus i städningen. Det värsta är över, så nu fortsätter jag :).



Är inte så jättenöjd med situationen för tillfället....BLÄ !!!!


/ M A R I



Jag och snoret !!

Men kul jul hurrni !!! Jag har gått och blivit förkyld.....IGEN....!! Nu får det banne mig räcka.....Men ni ska veta att det inte är någon förkylning som kommer få förstöra början på det nya året, så nu blir det vatten, c-vitaminer, vatten, c-vitaminer...and so one... Jag tänker inte lägga mig i första taget ;). Ha, låter som jag håller på att dö eller något liknande...så är det inte riktigt, men jag vill inte bli liggandes.

Idag blir det ett besök på stan och en fika med grannen Mahsa, det var ett tag sedan. Så nu är det dags :). Får se när vi ger oss iväg, båda har nyligen klivit upp nämligen (hoppas ni inte läste det där). Men aja, frukost och en snabbfix får det bli nu....Vi hörs sen..



Hejdå säger jag och Edvin...*vink vink*


/ M A R I





Vår 2011 !!

Fast snön vräker ner sitter jag här och drömmer mig bort till våren, i alla fall till allt som gäller kläder, smycken osv. Är sjukt sugen på att shoppa massa fräscha vårgrejer nu. Är inte ni det ?!







/ M A R I





Skum känsla ??

Min arbetsdag började med lunch, sådant kan man inte klaga på :). Sedan har det varit utelek och massa bus. Älskar mitt jobb verkligen !!! Stängde bygget idag så jag har nyss kommit hem.. Vad som händer ikväll låter jag vara osagt, för jag vet inte alls vad jag ska hitta på faktiskt...

Men något säger att jag ska vara hemma och lägga mig i tid, något konstigt har spökat runt i min kropp idag nämligen. Antingen är musklerna/kroppen utpumpad(e) av tre intensivpass så all energi och värme går åt till att förbränna, eller så är jag på väg att bli sjuk. Något skumt är det i alla fall, så det får nog bli en tidig kväll i alla fall..Tänkte inte ligga nedbäddad på min lediga dag imorgon..

Vad gör ni imorgon ??



Vemdalen..


/ M A R I



Vilken dag hurrni !!

Men den har varit väldig bra, så jag är verkligen välförtjänt av en sovmorgon imorgon :). JIPPI !!!!!!!! Jag har svurit över vårat kontor på jobbet en längre tid, för att det har varit oordning och massa SKRÄP överallt som någon av dom äldre kollegorna tydligen vill spara :P. Men idag tog jag och en kollega tag i det, vi vände upp och ner på hela kontoret. Från golv till tak !! Penslarna, skruvmejslarna och en sjukt kreativ sida kom fram. Nu är allt SKRÄP slängt och allt är i sin ordning plus att kontoret fick sig ett "lyft" med lite färg. Kontoret blev toppen, så nu VILL man gå in där :). Jag är rätt slut i huvudet av allt detta med andra ord...

Inte nog med det, jag tog och tränade ikväll också. Jösses vad roligt det är :). MEN, imorgon är det vila som gäller. Musklerna behöver vila efter tre dagars slalomåkning och tre intensivpass... Vilken start på det nya året, eller hur ? :).



Knasfian har talat..

Sov gott !!


/ M A R I




Träningen är igång !!


Innan träningen idag..

Men förbaskat vad bra det känns, jag är riktigt på hugget :). Träningen har kommit igång och så ska det fortlöpa i år hade jag tänkt... Ett av mina få nyårslöften faktiskt !! Men det ska jag klara, eller vad tror ni ?? :)

Nu har kroppen fått i sig lite energi, så nu kan lägga mig och sova. Natti !

/ M A R I



Arbetsdag nr.1 är avklarad !!

Ha, vilken enkel match!!! (ska komma ihåg den meningen när jag om några veckor pustar och stönar efter en arbetsdag). Men idag har det varit en liten barnaskara, pigg och utvilad personal och det vill jag kalla en riktigt bra kombination :).. Jag får också samtidigt vara glad att jag lever efter denna arbetsdag, vi hade tänkt åka skridskor med barnen på förmiddagen, i den närliggande skridskohallen. Men det var en jäkla tur att vi inte gjorde det, taket rasade nämligen in på hallen idag. Jag skattade mig, kollegorna och barnen lyckliga när jag senare gick in i hallen och kollade, hallen hade förvandlats till en stor snöhög..Ibland är det meningen att planerade saker ska ställas in..

Nu är jag hemma i alla fall !!

Ikväll blir det träning, jag går nämligen runt och bär på massa energi så den tänkte jag förbruka på ett jympapass faktiskt. Det kan inte bli bättre :). Om jag ska ta och byta om och slänga i mig något att äta kanske, vad sägs som det ???.. Vi hörs senare !





/ M A R I




Tillbaka i stockholm !!

Så då var jag tillbaka i Stockholm, vilket jag har varit sedan 11.30 i och för sig. Men det är först nu jag har tid att skriva några rader :). Resan gick bra och jag måste säga att jag haft tur som inte drabbats av SJ´s alla förseningar...

Sedan jag kom hem har jag packat upp, handlat, städat, ätit och nu bytt om inför ett intensivpass på Hornstull. Det blir en bra avslutning på kvällen måste jag säga :)...

Imorgon är det jobb igen och jag erkänner här och nu att jag längtar faktiskt, det är alltid lika roligt att komma tillbaka dit. Så mitt år på jobbet börjar med all säkerhet väldigt bra !!

Jag återkommer senare, jag måste iväg och fixa ett SL-kort innan jag drar till Hornstull..HEJ !!


/ M A R I



Bilder från Vemdalen !


Vår mysiga stuga.



Pust och stön...



Efter 7 timmars skidåkning blir man såhär glad :)




Mattias och Carolina uppe på Vemdalsskalet..



Vemdalen





Och sedan när var det okej att sitta som en redig karl, Mari???



Carolina kunde ju spexa till det lite i alla fall..



Blåser det upp till storm måste man gömma sig..


/ M A R I




Fantastiskt men ovanligt nyår !!

Jag har pratat med Carolina tre gånger sedan jag kom hem vid 19-tiden, vi båda är alldeles tom på ord. Inte bara av vår resa till fjällen utan också att vi kommer så bra överrens, okej att vi jobbar tillsammans men vi har inte umgåtts speciellt mycket privat. Men efter dessa dagar tillsammans är vi båda övertygad om att vi kommer umgås mer privat framöver, inte bara på jobbet alltså. Det ser jag fram emot...Hon är en vän för livet helt klart!
 
Över till vår lilla trip, den blev riktigt BRA !!!!! Mattias (en vän till Carolina) och Carolina kom och hämtade upp mig vid 06.30 och sedan gav vi oss iväg..När vi kom upp till Vemdalen vid 09-tiden kastade vi på oss pjäxorna och drog upp i backarna. 7 timmar, renkött och massa underbara åk senare handlade vi och begav oss till stugan. Där dök vi pladask ner i soffan och pustade ut.....VILKEN dag :). Vi hade tänkt göra oss iordning och gå ner till Högfjällshotellet och fira in det nya året med 2000 andra personer, men vi ändrade oss. Vi stannade i stugan !! Underställ, mössa, tjocksockar, vin, mousserande vin, yatzy, bezzerwizzer och massa skratt gjorde vår kväll istället.. Helt klart ett ovanligt nyårsfirande, men jäklar vad vi hade roligt. Jag skulle inte tveka en sekund på att fira nästa nyår på samma sätt.....och med samma underbara människor. 

Imorse stod vi i pjäxorna vid 09-tiden och sedan var dagen igång :). Helt underbar åkning....När liftarna stängde packade vi ihop skidorna och gasade hem till Sundsvall. Carolina och Mattias, tack för två oförglömliga dagar !!

Nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna..Men jag ska försöka vara lite social med föräldrarna innan jag lägger mig. Jag måste passa på, tåget går 08 imorgon. 

GOTT NYTT ÅR på er kära läsare !!!


En härlig bild jag fångade ute på altanen...


/ M A R I



RSS 2.0