31 Mars 2010 !!

Oj, tiden bara flyger förbi. I morgon börjar April månad och snart är sommaren slut. haha, förlåt !!! Så ska jag inte säga....Jag har ju massa roliga saker att se fram emot så nu ska jag bara njuta av den härliga årstiden och tiden som jag har framför mig. För våren och sommaren är helt klart dom bästa årstiderna !!! Idag spatserade timmarna förbi på jobbet i vanlig takt, det har varit liiite segt idag dock. Jag lyckas alltid vara så trött på onsdagar, anledningen till det vet jag inte. Men kanske är det för att det är mitt i veckan och kroppen börjar känna sig trött. Men just nu känns det bra, jag jobbar bara i morgon ju och sedan åker jag upp till Sundsvall.  Det ska bli härligt med lite ledighet. Långfredagen ska få bjuda mig på en låååång sovmorgon har jag bestämt, jag längtar faktiskt. 

Efter jobbet idag stannade jag till på Östermalm och tog en kaffe med Märtha och en bekant till henne, trevligt trevligt. Men nu är jag hemma !!! Har precis packat klart, nästan allt i alla fall. En maskin med tvätt är igång också, så jag ska hänga den först sedan blir det godnatt. Så hej svejs / M





30 Mars 2010 och en epok har gått i graven !!

Just precis, en epok har gått i graven. Ni kommer väl ihåg mitt rock´n roll inlägg igår(?). Märtha är fortfarande i gasen, så ja, det är jag som har gått i graven. Jag är helt slut.!!! Tror ansiktsbehandlingen tog musten ur mig, slappnade av så underbart härligt att jag blev helt slut efteråt. Skönt var det kan jag säga, så nu är porerna tömda och ansiktet är babylent. En härlig belöning till mig själv med andra ord, bokade en ny tid om sex veckor. Så nu har jag något mer att se fram emot :).

I morgon är det jobb och packning som står på schemat, åker ju som sagt till Sundsvall på torsdag (efter jobbet). För att fira Påsk med familjen, i stugan. Åh vad mysigt det ska bli !! Var inte länge sedan jag var hemma men jag längtar redan efter alla där hemma. ♥ Får se om jag bokar in något med tjejerna där hemma också, det vore väldigt trevligt. Elin och Maria, har ni tid ??? :).

Nu ska jag torka håret och hänga tvätt, sedan får det bli godnatt för min del. Hörs / M





Rock´n Roll !!

Ibland undrar man om man behöver proffessionell hjälp eller kanske till och med ta in på en psykavdelning, eller något liknande. Här hemma består kvällarna nuför tiden av massa flams, eller massa rock´n roll moves. Vi är coola!!! Vi är störda !!! Men det är förbannat roligt. Som exempelvis i kväll, efter middagen blev vi båda helt galna. Antingen hade Märtha bakat in massa tabletter i maten eller så är vi bara allmänt störda. Men vi skrattade åt varandra förut så mycket att vi båda tillslut fick huvudvärk. Lira luftgitarr på knäna, headbanga och göra häftiga rock´n roll moves är ett måste. Detta är sjukt svårt att beskriva med ord, detta måste nog upplevas för att förstå hur roligt det egentligen är. Men jag befarar att ni aldrig kommer få se våra moves, ni skulle nog bryta bekantskapen med oss direkt. Eller i alla fall bli väldigt rädda !!!  Mamma och pappa har nog varit med om något liknande i och för sig, ni glömmer väl aldrig när jag drog mina shower på vardagsrumsgolvet(?). Men jaja, förbannat roligt är det i alla fall. YEAH !!!!!







Nu ska jag lägga mig, så sov gott !!!



29 Mars 2010 och massa annat !!!!

Måndag var det ja, och hej vad det har gått. Bara att veta att jag slutar tidigt på måndagar får mig att må toppen :). 15.30 kanske inte är så tidigt egentligen, men det är skönt att komma hem i tid. Idag åkte jag och Märtha till Forum Nacka efter jobbet i och för sig, men det var banne mig lika trevligt som att åka raka vägen hem måste jag säga. Jag har bojkottat vintern som vissa av er redan vet, så nu har vinterjackan och stövlarna åkt puts väck. Röda Converse är inhandlade idag, så nu är det VÅR. Det har jag bestämt..Punkt slut.!!!! Men dagen var det ja, timmarna har sprungit förbi men allt har gått i slowmotion.(hur nu detta är möjligt??) Jag är nog fortfarande lite sliten sedan i lördags måste jag erkänna, usch. Men i morgon är jag tillbaka på banan igen. Jag lovar !!

Min shopping i Forum Nacka idag gjordes på grund utav vårkänslor och nödvändiga ont. Converse som sagt, sedan köpte jag en svart skinnväska och lite produkter från Body Shop. (bilder kommer). Efter shoppingen åkte vi hem och serverade oss lite käk, och det var fan i mig det godaste jag ätit på evigheter. Potatisgratäng, oxrullader och sallad. En jäkla fin måndagsmiddag !! Nu sitter jag och slappar i soffan efter en härlig dusch, Body Shop prylarna är invigda så det luktar mumma här kan jag säga er. ♥ 

I morgon vankas det jobb igen och sedan raka vägen till ansiktsbehandlingen som väntar mig, det ska bli otroligt skönt. Perfekt nu innan solen börjar värma och ge färg. 

Angående middagen, den kommer jag aldrig glömma. Förbannat gott helt enkelt!! Märtha var kocken, och hon får av mig sex förkläden.ha ha ha..Humorn är på topp här hemma :).


 



Shopping:


Body Gel - Jasmin Neroli. Body Lotion - Jasmine Neroli. Läppglans - i en aprikos färg.

 

Äntligen är dom mina !!!!



Ny väska var det också på tiden att köpa, så jag är nöjd :).


En sak till, när jag placerade flaskorna i badrummet började jag skratta för mig själv. Ja ni får själva se:


Är detta normalt ??? Använder man allt detta egentligen, - Ja tydligen !!!!!





Besök i Västerås !!

Här kommer bilderna jag lovade igår, från mitt besök hos Carro :).



Maria, Carro och Annika.



Carro, såå fin så. ♥




Hm, bra fråga ????? Jag i ett nötskal i och för sig..



Kvällen bjöd på mycket skratt..



Jag kvällen (lördags) till ära...

Carro, detta måste vi snart göra om igen :).



28 Mars. Nu var det ett tag sedan igen !!!

En helg med ett fullspäckat schema har varit anledningen till att jag inte har bloggat i helgen, men nu är jag hemma och tänkte passa på att berätta vad helgen har bjudit på. I fredags blev det fredagsmys med Lets Dance, god mat och mycket trevligt sällskap. På lördag packade jag ihop lite saker och begav mig till Västerås, dit jag skulle åka och hälsa på Carro och Mattias. Vilken kväll säger jag !!! Blev bjuden på middag när jag kom fram, sedan var det dags att byta om och ta tag i flaskan. Det var alltså fest på schemat ! Carro hade bjudit över några vänner också, vilket jag tycker var mycket trevligt. Alltid roligt att träffa nytt folk. Efter många glas vin, trevligt sällskap, skratt och massa musik tog vi en taxi ner till stan. Vi klev in på Blue Moon Bar och dansade av oss massa energi. Klockan tickade iväg och vi var nöjda efter en mycket rolig kväll. En kebab fick följa med oss hem också, grymt gott !!! Klockan 04 däckade jag och vaknade upp med världens huvudvärk vid 11.30, men det var det värt =). Tack Carro, det var otroligt roligt att komma och hälsa på !! ♥

Nu är jag åter hemma och jag har hunnit dammtorkat lite och gjort rent badrummet. Nu tänkte jag slappa resten av kvällen, med en fet godispåse och pepsi max. Det är jag värd idag !!!! Usch för att vara bakis...

Veckan blir kort, eftersom jag bara jobbar fram till på torsdag. Sedan blir det en resa upp till Norr igen, annars har jag inget planerat i veckan. Jo, en sak - ansiktsbehandling på tisdag!! Ååh vad skönt det ska bli...


Bilder kommer i nästa inlägg.. !!!


Uppdatering 20:58 !! Bilderna går tyvärr inte att lägga upp, så jag försöker i morgon i stället !!!





Torsdag 25 Mars 2010

Se där, då var torsdagen avverkad också och det blev en dag närmare helg. Skönt !! Dagen har rullat på i sin vanliga ordning, eller egentligen inte. Vi har ju varit till konserthuset idag, vilket resulterade i att vi inte hade någon vanlig skoldag. Härligt med lite variation måste jag säga. Barnen var nöjda likaså vi vuxna när vi begav oss hemåt från konserthuset. Dom bjöd på lite skådespeleri och massa musik. Oväntat va ?? ;). Det blev översvämmning av våfflor idag också, ni kan inte ana hur många våfflor som gräddades. 80 barn plus 7 vuxna, ja det blev ett par stycken. Men gott tyckte barnen att det var i alla fall, "mina" mellanmålsbarn har nog aldrig varit så tysta.

Efter jobbet tog jag en sväng till Liljeholmen och bytte storlek på ett par leggings jag köpte i veckan. Jag tyckte nämligen att det inte var så charmigt när grenen hängde ner till knäna, dom var en aningens för stora med andra ord. Nästan så att det hade varit värt att tagit en bild, det såg förjävla roligt ut. Men aja. Väl hemma serverades det fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki, sallad och vitlöksbröd. Mystorsdag var det ja =). Ni anar inte hur gott det var !!! Synd för dom som är i min närhet i morgon dock, för jag stinker vitlök. Men det får dom leva med. Efter maten tog vi en promenad, runt Årstafältet. Härligt var ordet !!!

Nu ligger jag däckad i sängen och inväntar att John Blund ska knacka på dörren, förresten, jag måste vänta på att tvättmaskinen blir klar också. Typiskt !!! Jag som vill sova.... Vi hörs i morgon gott folk !

/ M




Jag ser fram emot att få bli så där brun igen.




Jag har hittat mannen i mitt liv !!!



Porsche Cayenne

En vacker dag ska jag gifta mig med denna :)



Markus Krunegård - Hela livet var ett disco !



När jag hörde den här låten för första gången på min Ipod bytte jag låt rätt omgående, men nu har jag lyssnat på den ett par gånger och kan helt klart säga att den bara blir bättre och bättre. Skön röst har han också..:)




24 Mars 2010 !!

Men vilken otroligt bra dag !!! Det har inte hänt något speciellt egentligen, men dagen började så underbart bra. Jag vaknade nämligen utav att solen lyste in genom köksfönsret och speglade sig in i sovrummet, hur underbart är inte det ?! Jag älskar solen !!  Vi har blivit bortskämd med sol hela dagen och jag har varit på strålande humör. Äntligen är våren här.

På jobbet har det varit full fart hela dagen men det klagar jag inte på, dagarna bara springer iväg då. Snart helg igen :). Men först ska jag ta mig igenom torsdagen och fredagen.. I morgon ska vi ta med förskoleklassbarnen till Konserthuset, för att lyssna och lära oss hur en orkester fungerar. Spännande !! Kvällen består av lite torsdagsmys, tacos och film med andra ord. Sedan ska jag ladda för ett besök i Västerås, åker nämligen och hälsar på Carro och Mattias på lördag. Det ska bli riktigt roligt. Tack för inbjudan vännen :).

Nu ska jag fortsätta att kolla på matchen mellan Djurgården - Brynäs.

Vi hörs / M





23 Mars 2010 !!

Oj, här haglar verkligen inläggen in. Men det är bara roligt :). Jag kom hem för inte så länge sedan, var som sagt till Jenny och färgade håret efter jobbet..Nu känner jag mig som en människa igen, usch för utväxt. Fint blev det i alla fall, Tack vännen !! ♥ När jag kom hem var middagen serverad, tackar tackar. Direkt efter middagen blev det en dusch och sedan soffläge. Är helt slut...ja, helt slut.....

Anledningen till att jag är helt slut är på grund utav eftermiddagens äventyr. (på jobbet). Vi delade in alla barn på fritids i små grupper, för att sedan kunna följa en utritad sträcka på kartan vi blev tilldelade. Problemet var bara att kartan blev obrukbar efter sisådär 500 meter. (Massa barn och blöta handskar tog sönder kartan). Jaha, hur gör vi nu?? Jag som knappt känner till området runt skolan tog med mig barnen i alla fall, spatserade iväg och försökte så gott jag kunde minnas den utritade sträckan. Hm, det gick inte så bra. Vi gick, gick och gick lite till.. Helt plötsligt slog det mig att jag var väldigt tacksam över att ha med mig 14 barn som faktiskt hade stenkoll på vart vi var. haha..Bra jobbat Mari :). Men en låååång promenad på sisådär 1,5 timme fick vi i alla fall. Både jag och barnen var nöjda och belåtna när vi anlände till skolan igen. haha, kul var det i alla fall :).

Nu ska jag byta soffan mot sängen, läsa lite tidningar och slappa en stund innan det är dags för John Blund.

/ M




En stolt moster !!










Av någon konstig anledning så var det bara syskonbarnen som fastnade på bild, från familjens myslördag. Som jag berättade blev vi vuxna bjuden på show efter middagen och här ovan får ni några smakprov från det underbara vi fick se.(Detta hade dock behövts upplevas i verkligheten, men ni får nöja er med några bilder).


Jag är världens stoltaste moster.

Älskar er



 


Söndagens Dop i bilder !!


Pappa Kristoffer, Mamma Maria och Gudmor Elin


Sååå himla vacker..

Huvudpersonen Elias

Tårtorna vågade man knappt skära i...

Bästisarna Oliver och Elias.


Tack för att jag fick dela denna dagen med er ♥



Im back =)

Sorry för dålig uppdatering, men jag hinner inte riktigt med mig. Både i söndags och igår kom jag hem så pass sent så blogga var absolut inte det första jag tänkte på att göra. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kommer det upp massa fina bilder senare i eftermiddag :). Sitter på jobbet för tillfället, har NOF-planering (Natur Och Fritid) men slinker in med ett inlägg här först..

I söndags var det dop för Elias och oj vad fint det var, klämde fram några tårar också. Shit vad blödig man är alltså, men det var så vackert. Tänk att två av mina närmaste barndomsvänner fått så otroligt fina barn. ♥ All lycka till er i livet. När dopfikat var över satt jag mig på en buss, som skulle ta mig tillbaka till Stockholm. Med nöd och näppe kom jag fram, 45 minuter sen. Uppsala bjöd på trafikkaos eftersom det hade snöat, och halt var det kan jag säga. Usch, trodde jag inte skulle komma hem levande. Men det gjorde jag, som tur var.

Igår var det jobb som vanligt sedan tog jag och Märtha en sväng till Sickla Köpkvarter för att shoppa lite samt storhandla. Märtha visste vad shopping var i alla fall, hon kom hem med det ena och det andra medan jag bara kom hem med ett par leggings. Snygga sådana också ;). Kvällen spenderade jag raklång i sängen, pust och stön vad trött jag var.

Idag är det ett besök hos Jenny inbokat, jag ska färga håret med andra ord. Men först ska jag avverka mina timmar på jobbet, så det är nog bäst att jag avslutar detta inlägg och går och gör lite nytta.

Ha en fortsatt bra dag, som sagt, ikväll kommer det upp massa bilder =).
/ M



Pasta med laxsås !!!

Då var jag hemma igen och vilken trevlig kväll vi i familjen har haft, som alltid i och för sig. Men nu var det nästan tre månader sedan jag träffade systrarna med familjer, så den här helgen har varit speciell. Shit, tre månader. Vad tiden går snabbt!!!!! Jennie och Markus (Jennie kockade) bjöd på färsk pasta med laxsås (hemmagjord) och till det serverades det sallad och vitlöksbröd samt vin. Huur gott som hellst !!!! Till fikat bjöd jag på bullar, Märtha dom gick hem kan jag säga. Edvin, Ida och Markus ville ha fler :). Efter middagen och kaffet bjöd barnen in oss vuxna till en show, haha. Dom är bra söta dom där, discokulan var igång också. Har massa bilder att visa, men dom laddar jag upp i morgon i stället.. Orkar inte nu !!! Min helg med familjen har varit underbar, för att inte glömma kvällen med tjejerna igår också.

I morgon är det dop för Elias och sedan hemfärd för min del, färdmedlet fick bli buss den här gången.Tyvärr !!!! Men men, tur att jag har datorn med mig. Usch, jag känner alltid sådant vemod för att lämna dom jag älskar mest på denna jord, men jag måste ju. Får tänka på att det bara dröjer 1,5 vecka innan jag får träffa dom igen. ♥

Ett samtal mellan mig och Elsa när jag skulle krama barnen hejdå.
Jag: Nu ska jag åka hem och i morgon åker jag tillbaka till sthlm, så nu måste vi kramas ordentligt.
Elsa: Jag tycker du ska flytta hem till mormor och morfar igen, det här går inte.
Jag: Mm, men Mimmi måste åka tillbaka. Men jag kommer snart hem igen, vi kan ju ringa varandra.
Elsa: Ja, men det är inge roligt. Jag vill att du ska flytta hem !!!
Jag: Men om vi börjar skicka brev till varandra då? (haha, verkligen ett tappert försök)
Elsa: Men hallå, det går ju inte. Jag kan inte stava till alla ord. Det är bättre att du flyttar hem.
Mitt i samtalet slank Alvin in med " Elsa, du förstår. Mimmi har ju ett jobb i sthlm, så hon måste åka tillbaka".

Hur söta får man vara ?! Jag blev "överkörd" av en smart grabb och en envis tjej. Ja, vad säger man. Jag älskar dom alla, det är ett som är säkert i alla fall.


Nu ska jag släcka ner och ladda batterierna inför morgondagen. Sov Gott / M




En dag på stan !

Pust, äntligen hemma. Mina steg har inte varit långa idag kan jag säga, fy vad trött jag är. Men jag orkade i alla fall med en hel dag på stan, (kors i taket) med mamma och Madelene. (Ida och Alvin kom ner lite senare också). Jag styrde min kos mot doppresenten som jag skulle inhandla och den lyckades jag köpa på första bästa ställe faktiskt, bra jobbat Mari :). Sedan blev det ut och in i massa provrum, jag hittade massa kläder nämligen. MEN, jag köpte ingenting. Oj oj oj, ännu bättre jobbat !!!!!! Ett köp blev det tillslut ändå....Har nämligen sagt nu ett par veckor att jag ska köpa mig ett par löparskor, så att jag kan lyckas ta mig ut i löparspåret. Vilken procedur det blev för att köpa ett par löparskor också, killen bad mig följa med bakom kulisserna. "Ta av dig skorna och strumporna" Jaha tänkte jag, sagt och gjort. Sedan stod jag helt plötsligt på ett löparband..Hur han lyckades lura upp mig där vet jag inte... "Spring på du bara". Sedan gick han iväg...haha.. Där sprang jag, tjock i skallen och tveksam om jag ens skulle köpa mig ett par skor. Det han gjorde var att filma mina ben/fötter när jag sprang, för att kunna se vilken typ av skor jag skulle ha. Så när jag hade sprungit klart tog killen fram ett par skor som passade mina fötter, och ja, dom var grymt sköna. Har provsprungit dom också, så nu jäklar kommer jag vara snabbast runt Årstafältet :).








Nu ska jag bege mig, hockey (Timrå-HV71) och middag med familjen hemma hos Jennie och Markus väntar. Ha en fortsatt trevlig kväll, vi hörs senare. / M





Vin/choklad-kvällen i bilder !!!










Tack för en supertrevlig kväll tjejer !! ♥




Lördag 20 Mars 2010 !!

Det är inte av värsta laget men huvudet dunkar i alla fall, rödvin är inte att rekommendera om man heter Mari Eriksson kan jag säga. Något glas går bra men inte rödvin en hel kväll !!! Men jag får leva med det, för en mycket trevlig kväll överväger mitt onda huvud faktiskt. Jag och fem andra tjejer var bjuden till Elin på vin/choklad-kväll, och det kan jag lova er att det blev. Sååå himla trevligt!! Nästan så att jag blir sugen på att festa en kväll till, men så roligt ska vi inte ha det. Nog om det, trevligt hade vi i alla fall. Tack Elin !!! ♥

(bilder från kvällen kommer senare)


Jag vaknade vid 07-tiden och var pigg som en mört, så jag klev upp. Svepte vattenglas efter vattenglas innan jag la mig igen, för att inte glömma jag tog en ipren också. Sedan somnade jag om någon timme innan det vankades frukost med föräldrarna. Nu har jag gjort mig iordning, så nu är jag redo för en dag på stan och en kväll hos syster J. Ska försöka klämma in en powernap också :P...





Fredag i Sundsvall !!

Hjälp, vad ovan jag är att sitta vid en normalstor laptop. Jag har ju en minipc, som jag vant mig vid nu. Här sitter jag som en annan pensionär och letar efter tangenterna, hehe. Känslan är nästan som att sitta framför en storbilds-tv. Men det ska nog gå bra att skriva ett inlägg ändå...

Jag gick och hälsade på på mitt förra jobb förut, och dom blev lika glad som alltid när jag är där och hälsar på. Passade på att gå dit medan dom käkade lunch, för då fick jag också käka..man är ju inte mer än smart ;). När jag suttit där och pratat en stund hämtade syster äldst upp mig, sedan åkte vi och hämtade kidsen på skola/dagis. Gissa om det var tre stycken som blev glad när moster dök upp som gumman i lådan :). ♥ Vi åkte därefter hem till dom och åt lite mellanmål samt spelade lite spel. Ida satt som ett plåster på mig hela eftermiddagen, så det var lite jobbigt att åka därifrån.

Nu sitter jag och inväntar mat, idag serveras det fläskfilé och potatisgratäng. Mums !! Efter middagen ska jag bege mig till Elin, på vin/choklad kväll. Det kan bli spännande, men helt klart väldigt gott :).

Vi hörs senare... / M



Bilder från mobilen !!!


















Oj, det blev ett par bilder. Laddade över massa bilder till datorn som jag tagit med mobilen, jag har dessvärre inte laddat upp alla här, jag orkar helt enkelt inte. Men ett litet hopkok fick ni i alla fall :)




Fredag 19 mars 2010 !!

Godmorgon !! ♥


Nyvaken och nyduschad, bättre kan det inte bli :). Men jag mår röv, kroppen är fortfarande helt utmattad, orkar knappt sitta upprätt. Vad är detta?? Något äckligt gror i min kropp, det är ett som är säkert. Men jag kan tycka att det är dags för det äckliga att bryta ut snart, för orka gå runt och vara matt hela dagarna och inte veta vad det beror på.

Jag ska i alla fall försöka masa mig iväg och hälsa på mina fd. kollegor idag, det var ett tag sedan så det kan vara dags för det nu. Vad som händer sedan får jag se, mamma pratade om en sväng till Birsta. Så ja, varför inte (?). Får se hur det går dock, med tanke på min kropp som säger NEJ och mitt huvud som skriker JAAAA !!!!!! Men efter frukost och lite fix kanske jag är på banan igen, vi får se. Så hej med er, nu blir det frukost.

/ M



Hemma i Sundsvall !!

Så, nu är det fritt fram. Jag tog och åkte hem en dag tidigare i stället, och varför jag inte skrev det förut var för att jag tänkte överraska mamma och pappa. Pappa blev överraskad och väldigt glad, mamma jobbar så hon har ingen aning om att jag sitter här hemma i soffan...hihi..:). Pappa hämtade mig på tågstationen vid 16-tiden och sedan hängde jag på och avverkade några ärenden pappa hade. När vi kom hem ringde syster J och frågade vad jag gjorde, hon visste inte heller att jag var hemma. Så strax efter att vi hade lagt på stod Jennie, Elsa och Edvin utanför dörren. När kidsen hörde att jag var hemma hade dom släppt alla leksaker och tvingat Jennie att skjutsa dom hit.. Och OJ vad roligt det var att träffa dom, det går inte att beskriva hur underbart det var att krama om dom små.. ♥ 

Nu sitter jag och pappa och inväntar nedsläpp mellan Timrå IK - HV71. Första matchen i kvartsfinalen med andra ord så nu är det bäst att vi kämpar på, så vi tar oss till semifinalen. Håller tummarna...












Fortfarande hängig !!

Jag vet inte, men det känns som jag skulle kunna sova i flera dygn. Min kropp är helt slut, huvudet väger bly och kroppen hasar sig fram i slowmotion. Hm, något skumt är det allt !!! Men jag är vaken ändå, måste fixa lite saker och sedan bege mig iväg. Vart får ni veta senare... ♥

Jag får allt hoppas att jag mår bättre i morgon, har massa trevligheter att se fram emot i helgen ju. Exempelvis, Vin/choklad-kväll hemma hos Elin i morgon. Heldag med familjen på lördag, med middag och massa mys. Dop för Elias på söndag. Jag ska till sundsvall i helgen med andra ord, om ni inte redan förstått det :).

Nu ska jag käka lite frukost, vi hörs senare.../M




Huvudet väger bly !!!!

Nu är batteriet urladdat kan jag lova er, oj vad trött jag blev helt plötsligt. Kroppen skriker "GÅ OCH LÄGG DIG MARI", men jag har inte tid med det ännu. Måste fixa några grejer inför morgondagen först, vad det är får ni inte veta. Det vankas en överraskning förstår ni men en viss person läser min blogg nämligen, så ni får veta vad det handlar om i morgon i stället. Men två personer kommer med all säkerhet bli vääääldigt glada :) ♥

Har varit hemma i dag som sagt, men vilat har jag definitivt inte gjort. Dumt kanske, eftersom jag med all säkerhet fortfarande har feber. Jag har tvättat, dammsugit, hjälpt Märtha att baka bullar osv.. Så ja, nu är jag tröttare än någonsin och mitt huvud väger bly. Det är dags att ta tag i det jag ska fixa kanske, så jag kan lägga mig snart. Sagt och gjort, nu blir det annat. Vi hörs sen.. / M







Vilken underbar soluppgång !!!!

Hej på er ♥ !!

Som ni märker är inte blogglusten så stor för tillfället, jag har inte fantasi nog för att hitta på något roligt att skriva om. Men jag hoppas lusten kommer tillbaka snart. Dagarna den här veckan har bara handlat om massa jobb och möten, full fart framåt med andra ord. Att jag skulle gå och bli sjuk var inget jag hade hoppats på heller, har inte riktigt tid med det nu. Men vem har tid med det ??  Är hemma från jobbet idag alltså, med feber och värk i kroppen. Känner mig som ett litet barn, som ligger och gnyr i sängen mellan svettattackerna. Så ja, det får bli en lugn dag hemma idag. Jag ska försöka summera mina dagar som varit, har ju gjort lite annat än att bara jobbat också.


Söndag !!! Mötte upp en gammal bekant på Söder för en fika och en bio. Mycket trevligt, ett kärt återseende helt enkelt :). Vi såg Shutter Island, oj vilken bra film. Den var lite rörig ibland, men jag älskar sådana där typiska mentalsjukhusfilmer. Så jag rekommenderar den helt klart.. Se den !!!!
 




Måndag !!! Då blev jag bjuden på middag hemma hos Jens, och där serverades det god mat kan jag lova. Fick strax efter middagen bege mig hemåt, eftersom det fanns en tjej som behövde mitt sällskap här hemma.


Annars har det inte hänt så mycket, mer än jobb som sagt. Eller jo en sak, igår när jag vaknade och höll på att göra mig i ordning möttes jag av något helt underbart...:






Inte illa att sitta vid köksbordet och se något liknande.. ♥






Söndag och massa sol !!

Nu har jag insett vad det beror på, varför jag vaknar så tidigt !!! Det är ljust ute på mornarna, det är problemet. Eller problem kanske vi inte ska kalla det för, jag hoppar ju av glädje att våren snart är här. Men nu kan jag glömma att sova länge på mornarna. Att jag inte kom på det tidigare, men nu vet jag. I alla fall, jag har varit vaken sedan 07.45 men klev inte upp förrän vid 08.15. Då blev det en lång och härlig dusch, så nu är jag en ny människa också. Inte illa :). Märtha har också hoppat upp nu, så det är snart dags för frukost. Vi får se vad dagen erbjuder, bio är bokat i alla fall. Annars blir det nog slapp hemma bara.... på er / M



Timrå Ik till slutspel och Anna Bergendahl till eurovision

Den här dagen har ju varit för bra för att vara sann, oj oj. Timrå Ik gick till slutspel ikväll, så gissa vem som sitter i soffan med ett brett leende på läpparna just nu... Fan vad härligt !!!!! Hoppas nu att dom håller i detta och går långt, dom får gärna vinna elitserien också. Då lovar jag att jag ska göra något riktigt oväntat, vad vet jag inte just nu. Men jag/ni får klura ut något bra ?! :). 

Samtidigt som jag kollat hur det har gått för Timrå har jag kollat på Melodifestivalen. Och ni vet vilken/vilka jag höll tummarna för (Eric och Peter), men jag måste säga att Anna Bergendahl som precis gick vidare till eurovision var en värdig vinnare. Hon är så oootroligt duktig, vilken röst. Min Idolfavorit också, så ja, Grattis Anna !!! Håller tummarna för henne...

Nu ska jag leka diskmaskin och plocka undan lite här, så man med gott samvete kan lägga sig lite senare.







En underbar dag ute på Värmdö !!

Men åh vilken härlig dag vi har haft det idag, vaknade tidigt i morse och gjorde vad jag skulle göra. Kände mig mer än nöjd när jag spatserade ut till bilen. Det jag då inte visste var att en underbar dag väntade oss, helt klart den trevligaste dagen på väldigt länge. Oj tänker ni, vad har ni nu hittat på??? Inget storslaget kanske, men ack så trevligt. Vi skulle som sagt ut till Värmdö och dit gick bilen, vi stannade först till på Brisak (tack Christine) där vi botaniserade och småhandlade lite. Sedan stannade vi till i Gustavsbergs Hamn, åh så mysigt och fint. Har varit där förut då jag pluggade på Lillsved, men hade nog glömt bort hur mysigt det var där. Vi traskade in på dom små butikerna som fanns där och hittade lite småsaker som vi fick med oss hem. Exempelvis kylskåpsmagneter och söta vykort (ska skicka vykort till mina syskonbarn tänkte jag). När vi hade promenerat runt där var det dags för lunch och håll i er, det var då den godaste lunchen jag någonsin ätit. Jag ville faktiskt inte att det skulle ta slut, tyvärr gjorde den ju det. Men OJ vad gott !!!! Både jag och Märtha åt samma, Senapsmarinerad strömmingsflundra med citron och rödbetssmör samt potatispuré. Vilken smakupplevelse !!!! När vi intagit lunchen och lite kaffe åkte vi ut till Fågelbro och kollade lite, där hade jag inte tackat nej till att bo kan jag säga. Shit vilka hus det finns. Ett hus vid Skurusundet skulle jag inte heller tacka nej till i och för sig, smakar det så kostar det brukar man säga :). Efter allt detta blev det ett kort besök på Forum Nacka också och där blev jag två tröjor rikare. Alltid bra att ha resonerade jag.....

Nu har jag myst ner mig i soffan och ska nog sitta här ikväll, vi inväntar Melodifestivalen nämligen :).



Den otroligt goda lunchen.. oj oj oj..



Innan maten serverade dom nybakat bröd, oj så gott det också var.



Vädret börjar tillåta tunnare kläder, så idag invigde jag min skinnjacka och håret fick vara uppsatt också. Det tillhör inte vanligheten kan jag säga..






Vad har hänt (?!)

Jag har inte lämnat er i sticket, jag har bara inte haft tid eller lust att skriva något dom två senaste dagarna. Så kan det vara ibland, men nu är jag tillbaka. Jag vaknade för en liten stund sedan och självklart är jag klarvaken som alla andra mornar, det finns inte en chans att jag skulle lyckas somna om igen. Men vi får se det som så, jag hinner med massa annat som jag inte annars skulle ha hunnit med.. :).

Lördag är det i alla fall och idag ska jag och Märtha ta en tur till Värmdö. Vi tänkte åka runt och kolla lite hus (bara kolla, vi ska inte köpa), käka lunch och bara njuta av dagen och den härliga solen som nyss kom fram. Det kan bli trevligt :). Tror att vi måste botanisera på, ja vad nu den affären heter (?). Alla från Lillsved, vad heter butiken där vi alltid var och handlade, där det finns allt och lite till att köpa ??? Den butiken som låg bakom Willys??? hm.. Jag får återkomma med namn...... Ikväll är det Melodifestivalen som gäller, så det blir en hemmakväll med andra ord. Eric Saade eller Peter Jöback hoppas jag ska vinna :)

I torsdags efter jobbet var jag på bio, vi såg Farsan. !! Någon som sett den ?? Visst var den rolig, för tydligen hade jag skrattat väldigt öppenhjärtligt :), men det var absolut inte den bästa filmen jag sett. Men om ni vill skratta så ska ni helt klart se den, annars kan ni strunta i det.

Igår fredag var det jobb först och timmarna på jobbet bara flög förbi, likt alla andra dagar. När jag kom hem vid 17-tiden hade Märtha redan varit och storhandlat (vilket vi annars brukar göra tillsammans när jag kommer hem), så vi började med maten direkt. Gissa vad det blev ?? :) (tacos). Till maten drack vi Sangria, oj oj oj vad gott. Skulle lätt få i mig en hel skål Sangria... Efter middagen blev det Lets Dance och för att inte glömma, Solsidan. Sedan blev det godnatt !!!









Juridiskt ansvar !!

Hej hopp ♥ Hur har er dag varit ?! Min har varit väldigt intressant, kanske inte dom senaste timmarna på jobbet för dom har varit som vilken annan eftermiddag som hellst men förmiddagen var dock väldigt intressant. Jag satt på en föreläsning om Juridiskt Ansvar hela förmiddagen nämligen. En föreläsning jag tycker alla som arbetar med barn borde gå på !!! När tar personalens ansvar slut?! När börjar personalens ansvar?! Vilken har ansvar när barnet lämnat skolgården osv..osv...?!?! Massa frågor ställdes, och vi fick väldigt utförliga och intressanta svar som absolut kommer komma till använding. Eller få oss att tänka en extra gång i alla fall !! Men som jag sa till mina kollegor, allt detta handlar om en nypa sunt förnuft..Har man det så kommer allt gå korrekt till. Väldigt intressant som sagt !! Blev nästan sugen på att läsa lite juridik faktiskt....

När jag kom hem blev det middag direkt, kycklingfilé, sallad och klyftpotatis. En riktigt god onsdagsmiddag alltså :). Nu sitter jag som alla andra kvällar i soffan och slökollar på tv, inväntar för tillfället att Fuskbyggarna ska börja. Vad gör ni ?!

I morgon ska jag till en annan skola för att följa upp dagens föreläsning, så det kommer blir en bra förmiddag i morgon också. Annars ser dagen ut som vanligt.

En händelse på tunnelbanan idag: Jag sitter och filurar på något jag just nu inte kommer på, då plötsligt en spelman går förbi, ja ni vet, en sådan som springer runt på tunnelbanerna och spelar massa musik för att tjäna några få kronor. Bredvid mig sitter en sockersöt liten flicka, som kanske är i 8 årsåldern. Hon stoppar ner handen i fickan och gräver fram en tia, som hon sedan sträcker fram till spelmannen samtidigt som hon säger " Du får den här av mig, jag behöver den inte". Gissa om jag blev varm i hjärtat, en otroligt söt gest från en otroligt söt liten flicka. ♥ Helt klart dagens hjälte...

Nu blir det tv. Hej på er / M





Lite av varje !!

Idag blir det ett blogginlägg om lite av varje, känner för att skriva av mig idag..Det blir säkert bara massa goja för er kanske, men det skiter jag fullständigt i :).

I morse fick jag världens nostalgi inkörd i näsan, tänk er ett svettigt, ofräscht men förbannat hett omklädningsrum som ångar ut lukten av tigerbalsam. Oj oj oj, det är hett. Det var nämligen någon som hade använt tigerbalsam som hudlotion i morse tror jag, för bussen luktade likt ett omklädningsrum om vi nu bortser från svettlukten vill säga. Men doften förde mig genast tillbaka till åren då jag spelade fotboll, och ni kan gissa att jag blev sugen på att börja spela igen. Inte på grund utav tigerbalsamet dock, men ja ni förstår. Tänk vad dofter och liknande kan sätta fart på hjärnan....


Broskräck, det kunde ni inte tro men så är det. Jag är som vissa redan vet sjukt höjdrädd och det tror jag spelar in en hel del i denna skräck vi nu ska tala lite om. Jag avskyr broar nämligen !!  Och att jag varje dag måste åka över en bro (Lidingöbron) för att komma till och från jobbet gör saken inte roligare. Usch säger jag !!! Jag väljer alltid en plats som är bakom busschauffören, alltså inte precis bakom men någonstans i bussen. Men det måste vara bakom busschauffören, för då slipper jag nämligen sitta och blicka ut mot vattnet. Då kan jag i stället kolla på vägen och förhoppningsvis känna mig någorlunda lugn. Ja visst, vissa eftermiddagar då jag ska hem är bussen redan fullsatt eller så erbjuds bara platser på motsatt sida. Antingen står jag upp då, eller så sätter jag mig med ryggen mot fönstret så jag kan kolla ut på andra sidan. Hm, det låter som jag skulle vara psykiskt sjuk eller något men jag vet inte vad detta beror på, höjdrädslan har nog som sagt med saken att göra men att jag knappt kan kolla ut eller känna mig lugn för en sekund när jag åker över en bro vet jag dock inte vad det beror på. Jag kommer till och med på mig själv vissa mornar/eftermiddagar då jag sitter och spänner mig och försöker så gott det går att tänka på något annat, än just att tänka på att jag då för tillfället åker över en bro. Hur blir man av med denna rädsla ?!

Min fotfobi blir värre för var dag som går, nästan i alla fall. Men detta är också en fobi/skräck jag har, fötter alltså. Om ni frågar mig så är fötter absolut det vidrigaste som finns. Barnfötter går bra !!!! Att jag skulle ta i någon annans fötter är för mig helt omöjligt, uscha, jag ryser till och med när jag skriver detta. När det kommer till att ta hand om mina egna fötter får jag väl erkänna att det går sådär, det är ju ett måste så jag får bita ihop när det är dags att fila fötterna eller något liknande. Tro nu inte att jag världens sunkigaste människa som inte tar hand om mina fötter, för så är inte fallet. Men som sagt, det tar sin tid. Då kan ni kanske undra, "Men varför går du inte till en fotspecialist som kan fixa dina fötter när det dags?!", men nej hurrni det skulle inte heller komma på fråga. Att någon annan skulle få ta i mina fötter alltså !!! Jag har lyckats med detta en gång, och det var på Lillsved under vår massageutbildning. Men fy vad vidrigt det var !!! Då frågar jag samma fråga som ovan, hur blir man av med denna fobi?? Det är rätt jobbigt måste jag säga...


Världen är bra liten hurrni. När jag började mitt nya jobb var det väldigt många nya ansikten jag såg, men speciellt ett. Ingen person jag direkt jobbar med på dagarna, men som varje dag vistas i matsalen med sina elever. Tiden gick och jag tänkte inte så mycket på det, men jag måste säga att det var några trevliga ögonblick där. Men ja, jag ska komma till saken. När jag för några veckor sedan satt och pratade med en gammal bekant (som kommer från Stockholm), som jag träffade för massa år sedan i Sundsvall och som jag fortfarande har kontakt med visade mig några bilder, från en fest han varit på. Då dök just det där ansiktet upp, ansiktet som jag nästan varje dag ser i matsalen på skolan där jag jobbar. Hm, detta kan inte vara möjligt tänkte jag. Känner ni varandra?! Och ja, så var det. Dom är barndomskompisar och umgås väldigt mycket fortfarande. Men det lustigaste av allt var/är, denna person har tydligen varit i Sundsvall några sommrar, umgåtts med min bekant (som har kompisar där uppe), festat vilt på Gatufesten osv osv..Det vill säga att jag också har varit med, eftersom jag umgicks en hel del med dom när dom var där uppe. Men det jag vill komma fram till är att denna person har varit hemma hos mig i Sundsvall, på förfest. Hur stora är oddsen hurrni, för dom båda kommer från Stockholm och jag från den lilla hålan Sundsvall...Världen är bra liten som sagt !!!


Jag sa ju det, jag ville skriva av mig lite idag så nu har jag gjort det och jag känner mig ner än nöjd :). Nu ska jag hänga tvätt, se på tv och slappa innan det är dags för sängen. I morgon börjar dagen med en föreläsning om Juridiskt Ansvar. Det kan bli mycket intressant !!!!! / M







Laktosintolerant !

Vet inte om dagen har varit bra eller om den har varit dålig, jag är rätt likgiltig när det kommer till den frågan. Vädret har ju varit underbart i alla fall, plusgrader och massa sol. Struntade till och med i täckjackan utomhus idag, en fleece räckte. ♥ Annars har det bara gått åt pipan med saker och ting, fick beskedet att jag med 99% säkerhet är laktosintolerant. Jag var nämligen upp till skolläkaren och bombade henne med lite frågor angående detta, hon tyckte jag skulle göra ett test men uppmanade mig också att sluta med allt som innhåller laktos för ett tag. Bara för att se hur det känns... Så jaha, då var det bara att tänka om då. Jobbigt !!!! Sedan har en faktura krånglat, som jag trodde jag hade betalat (i december) men internetbanken hade tydligen inte skickat iväg pengarna, så den fakturan fick jag en bakläxa på. Tur i oturen att det inte var något jätteviktigt. Men nu är den förhoppningsvis betald. (hatar extra utgifter såhär mitt i månaden). Sedan på det sprang jag nyss in i tröskeln in till sovrummet, min lilltå fick sig ett rejält slag.  Sicken tur ni har som slapp höra min långa ramsa utav svordommar nyss.. =). Jag överlevde duschen i alla fall så nu tänkte jag sitta still i soffan ett par timmar....


Hej så länge / M






Matförgiftad på Mocco????

Skulle som jag berättade förut på bio och därefter ta en fika egentligen, men det blev tyvärr inställt !!! Så jag hängde med Märtha och Amalia till Mocco för en fika i stället, vilket också var mycket trevligt. Jag började med en kaffe men blev hungrig strax därefter, så jag beställde in deras omtalade räksallad som jag tyckte var såå god. Otroligt god faktiskt !! Men, nu såhär i efterhand ångra jag mig, jag tror nämligen att jag har blivit matförgiftad. Jag mår verkligen apa, mår illa, det snurrar i huvudet, jag känner mig spyfärdig och magen den ska vi inte tala om hur den lever om. uscha !!! Jag får se hur det artar sig, det är ju måndag i morgon...

När vi suttit på Mocco i några timmar åkte vi hemåt, men vi stannade en snabbis i Liljeholmen, Märtha skulle köpa lite käk. Men nu är vi hemma, äntligen. Inge roligt att springa runt och känna sig spyfärdig när man är bland massa människor, då är det bättre att vara hemma och ha nära till toaletten..bla..bla..bla.. Förresten, jag fixade min klocka idag, så nu är det bara till att börja använda den :). Jag köpte en skinnjacka också, något jag tänkt köpa väldigt länge men det har inte blivit av. Men nu är våren räddad, eller nästan i alla fall, ett par converse och ett par Ray Ban (pilot) solglasögon måste jag ha först....sedan är våren räddad :). En riktig rocker ska jag bli i vår, det gillar du väl Paula ?? :).








Nu ska jag byta om och mysa ner mig i soffan. Hej på er / M



Cypern !!



Efter önskemål av min kära mor är det bestämt att hela familjen ska åka till denna underbara strand, när hon fyller jämt nästa år. Det är över ett år kvar i och för sig, men jag längtar redan måste jag erkänna :).

Cypern - Fig Tree Bay är destinationen. ♥



Söndag, politiksnack och Peter Jöback !!

Håll i er, men Mari var vaken till efter 01 igår. Det hör inte till vanligheten kan jag säga, men jag var inte ett dugg trött. Vaknade vid 07 igår också, så jag borde ha varit trött. Men icke !! Märtha vaknade strax före 01 och frågade om jag var sjuk eller något liknande, hon kommenterar alltid mina tidiga kvällar annars. Men nu gjorde jag henne riktigt förvånad :).

I morse slog vi nog upp våra ögon samtidigt, därefter blev det snack om politik och trånande blickar på Peter Jöbacks hemsida. Haha, nu får vi ju ge oss. Men den karln, oj oj oj !!!!!!!!! Nu har vi precis käkat frukost och städningen är redan i full gång, jag har diskat, dammtorkat och dammsugit golven. Så nu får Märtha bädda rent och moppa golven. Bra deal va ?! =)

Idag blir det bio (Shutter Island), fika och ett kärt återseende. Ingen tid är bestämd ännu, så vi får se när jag ger mig iväg. Men nu ska jag pyssla med annat, vi hörs !! /M



En dag på Söder !!

Då var man hemma igen, eller ja, jag har varit hemma i någon timme redan men jag har pysslat med lite annat. Jag, Jenny, Josefine och Emma har haft en jättetrevlig dag på Söder i alla fall. Först blev det besök i några butiker, innan vi satt oss ned på Muggen och drack varsinn kaffe. Där blev vi nog kvar i två timmar, sedan begav vi oss hemåt. Tack för en trevlig dag tjejer ♥


Jag fick med mig två par örhängen hem:



När jag kom hem blev det middag, så nu är jag mätt, belåten och redo för en myskväll i soffan med Melodifestivalen och filmen World Trade Center. Hoppas ni har haft en bra dag !!







Lördag och en underbar morgon !

07:02 stod det på klockan när jag kollade, jaha tänkte jag, det var verkligen en lång sovmorgon vi kunde bjuda på idag!! Men tydligen var jag utvilad, för nu sitter jag här klarvaken i soffan och glor på barnprogram :). Men och andra sidan, att vakna upp såhär tidigt till ett underbart väder gör inte så mycket. Det är klarblå himmel, solstrålarna tränger sig in genom köksfönstret och jag hör fåglarna kvittra där utanför. Underbart ♥ Är det våren som är på väg kanske ?! 

Idag ska jag möta upp Jenny och Josefine på stan, det är shopping på schemat tydligen men jag följer nog bara med som moraliskt stöd faktiskt. Har shoppat tillräckligt den här månaden. Men ut och se massa folk ska bli lovely :).  Ikväll vet jag inte hur planerna ser ut, jag vet bara att jag måste sitta bänkad vid tv:n klockan 21.00, för då är det World Trade Center. (filmen alltså). Vad gör ni idag ?!




En underbar morgon utanför köksfönstret..






100305 - Vilken underbar dag !!

Men vilken underbar dag !!! ♥  När jag kom till jobbet i morse gick solen upp mellan träden och den skiner fortfarande så underbart fint, jag ser att den är på väg ner strax dock. Men jag har haft en fantastisk fredag. Vad en dag med massa sol kan göra mycket, håller ni inte med mig ?!. Förmiddagen gick åt till att städa alla fritidslokaler och eftermiddagen spenderade vi utomhus. Varken jag eller någon annan ville gå in när det var dags, men efter många om och men så kom vi in. Nu är jag hemma i alla fall och det ska bli skönt med helg kan jag lova er, men veckan har varit den bästa på väldigt länge faktiskt.

Jag ska nog ta en powernap innan Märtha ringer och meddelar att hon är på väg hem från jobbet, då blir det nämligen storhandling. Kan behöva en lur nu känner jag, så jag orkar att vara vaken längre än till 22 i alla fall. Men vet ni, i morse gjorde jag någonting jag inte gjort på flera flera år. - Jag försov mig !!!! Hade råkat ställa alarmet en timme för sent, 06.40 i stället för 05.40. Jag vaknade vid 06.10 dock och fick panik när jag såg vad klockan var. Jag rent ut sagt sprang upp ur sängen, i kläderna, på med lite mascara och sedan iväg till bussen. Vad som imponerade mig var att jag hann i tid ändå. Duktigt, men att försova sig är inte min grej. Men någongång ska vara den första...

Nej, en powernap var det. / M





Vackert väder, men kallt. Påpälsad och massa tok..





Syjunta på den röda linjen !!

Usch vílken kall och blåsig dag det har varit, nästintill storm banne mig. Dagen har till största del spenderats inomhus, inte ens barnen ville vara ute. Vi trotsade dock vädret på eftermmidagen, då vi hade planerat några aktiviteter. Exempelvis curling och ett besök i Lidingö Ridhus !! Men vi blev inte långvariga, 1,5 timme max sedan sprang vi in i värmen. Men dagen har varit bra ändå, nästan för lugn faktiskt.

Angående rubriken så hamnade jag mitt i en syverkstad på tunnelbanan. Eller rättare sagt, dom satt sig bredvid mig. Jag blev omringad av 5 damer som allihop plockade fram deras virkningar/stickningar, och där satt jag och tjuvtittade lite i hopp om att se vad dom skulle virka/sticka. Jag blev dock inge klokare eftersom jag tillslut bara fick koncentrera mig på att inte börja skratta. Visst, det är inget konstigt med att virka/sticka, jag vet inte ens hur man gör men jag kände mig lite malplacerad måste jag erkänna. Brukar man inte sitta uppkrupen i soffan när man pysslar med sådant där?! Aja, jag hoppas att ni har noterat detta nu :)

När jag var framme i Liljeholmen fick jag för mig att kolla lite kläder, så sagt och gjort. Ett linne och en halsduk kom jag hem med :). Nu sitter jag i soffan och myser, visas det något bra på tv ikväll??



En halsduk utan ände, denna kommer bli bra till ett snyggt lite rockigare linne och några snygga leggings. Och för att inte glömma till mina blivande Converse.  




Linne. Typiskt att lila alltid ska bli blått på foton, vad gör jag för galet ? Som sagt, linnet är mörklila och inte blått.


Nu blir det tv-mys. Hej på er / M




Mina hår och kroppsprodukter !!

Så, nu är jag hundra procent säker på att jag inte luktar brandrök längre. Efter en hel dag vid en öppen eld luktar man inte så gott kan jag säga, usch. Stackars dom som satt bredvid mig på bussen/tunnelbanan. Men nu är jag skrubbad och ren. Därför tänkte jag passa på att visa vilka produkter jag använder, det är ett helt hav med grejer. Men ska man vara fin får (plånboken) man lida pin :).






Hårinpackning, shampoo och balsam från L´oreal. Underbara produkter som passar perfekt för mig som har färgat/mörkt hår. Visste ni att man ska shampoonera håret två gånger, för att få håret riktigt rent. Det visste jag inte för några veckor sedan, men nu vet jag och efter att ha börjat med det knepet så måste jag erkänna att det har blivit en markant skillnad.



Strawberry Body Polish från Body Shop. Luktar mumma och lämnar huden babylen. Denna produkt använder jag inte dagligen dock, vilket man heller inte ska göra. Men idag blev det en helkroppspeeling.




Ansiktspeeling från Cliniderm (Dual Action). Denna produkt använder jag inte heller varje dag, utan 3 gånger i veckan ungefär. Skrubba försiktigt på dina t-zoner. (panna, näsa och haka). Jag lovar att du kommer känna dig fantastiskt fräsch efteråt.




Nivea Body Milk. Efter en helkroppspeeling, eller rättare sagt efter varje dusch behövs en fet och återfuktande lotion och då rekommenderar jag verkligen denna. Den kan tyckas vara lite för fet, men den är utmärkt nu på vintern då jag lätt får torr hud.




Ansiktskräm från Olay. Måste erkänna att jag inte är helt nöjd med denna kräm, men just nu är det bara den jag har hemma så den får duga tills flaskan är tom. Jag smörjer in ansiktet två gånger om dagen, morgon och kväll vilket jag tycker alla borde göra.  




Värmeskydd (hårlotion) från Kérastase. Eftersom jag torkar håret med hårfön och plattar håret rätt ofta så behöver jag ett bra skydd för håret, och bättre värmeskydd än detta finns det nog inte. Håret blir silkeslent och krämen luktar sagolikt gott.


Efter denna procedur känner jag mig som en ny människa :).

Jag har inte alltid varit så noga med vilka produkter jag använder, förut kunde jag köpa billiga produkter från något okänt märke. Men när jag började använda dyrare och mer omtalade produkter så har både mitt hår och min kropp börjat må bättre. Så i just detta fall rekommenderar jag dyrare produkter. Kom ihåg att din kropp har många år till att leva, så ta hand om den.

Vilken/vilka är dina favoritprodukter ??





100303 - Utflykt med jobbet !

Är man trött om ögonen nästan går i kors??

Det tar verkligen på krafterna att vara ute hela dagarna, jag känner mig som en riktig friluftsfantast. Men jag älskar det :). Vi tog en utflykt till Stockby idag, där vi byggde en stooor borg, grillade korv, åkte stjärtlapp och vissa som hade med sig åkte skidor. Solen sken på oss hela dagen och jag har gått runt och mått som en prinsessa ! Men när vi kom tillbaka till skolan igen, vid 15-tiden gick luften ur mig. jusses vad trött jag blev. Men det var 2,5 timme kvar på arbetsdagen så det var bara till att bita ihop. Men oj vilken dag jag har haft :).

När jag kom hem satt jag direkt igång med städningen som jag hade planerat och nu är det snart färdigt, dammsugningen och golvmoppningen tar jag i morgon dock. Nu orkar jag ingenting mer idag, en dusch och lite tv hinner jag nog med innan sängen ropar. Ska upp 05 i morgon också och det läääängtar jag så efter, eller inte. blä. Men jag har en trevlig helg att se fram emot så jag ska nog överleva !

Angående att se fram emot saker och ting, här kommer lite annat jag har framför mig.
- Åker hem till Sundsvall om två veckor, är bjuden på dop.
- Ett till besök i Sundsvall blir det också, över Påsk.
- Ansiktsbehandling, ååh så jag längtar.
- Åre över sista April med familjen och jag lovar att jag kommer vara i backen från öppning till stängning :).

Jag älskar att ha massa saker inplanerade :). Men nu ska jag ta den efterlängtade duschen, vi hörs senare.

/ M





Helt plötsligt vaknade jag upp från en underbar dröm !!

Ibland vill man bara drömma vidare och fortsätta den underbara resan, men när man då en dag vaknar upp och inser att allt bara var en dröm krossas allt i små bitar. Hur gör man för att drömmen ska fortsätta?!


Då var tisdagen förbi och jag har precis lagt mig i sängen, som sagt, det blir en tidig kväll. Jag är helt slut !! I morgon börjar jag inte förrän 09.30, så en lite längre sovmorgon än i morse får jag. Jag stänger dock, så det blir en lång dag i stället. Men men. Morgondagens planer är att vi ska gå till en sjö och åka skridskor/skidor, men vi får se om vädret tillåter det. Det har nämligen snöat en hel del idag, så ja, vi får se. Men någon slags utflykt blir det i alla fall. Efter alla dessa sportlovsaktiviteter blir jag bara mer och mer sugen på att dra till fjällen och åka slalom, det rycker i skidbenen =). Men jag får bita ihop och hålla mig ett tag till, en Åre-resa är ju redan inplanerad. ♥ Nej, nu ska jag sluta babbla och sova några timmar i stället. Ha en bra dag i morgon !!!

/ M








En dag på Skansen !

Hej hopp ♥

Hur har er dag varit ?! Min har varit helt underbar faktiskt, jag måste ha världens bästa jobb. (ibland). Barnen har sportlov som sagt, så vi passar på att göra massa utflykter då vi både har tid och mindre barn. Idag var det Skansen som stod på schemat, och oj vilken toppenmysig dag vi har haft. Vi gav oss iväg vid 09.30-tiden och kom hem vid 15-tiden, det blev en heldag med andra ord. Vi började med lunch när vi anlände, grillade hamburgare med tillbehör. Sedan bar det iväg ut igen, för att kolla på djuren, testa på massa cirkuskonster och få lite smakprov på hur det var att gå i skolan för 100 år sedan. Både barnen och vi personal var nöjda och belåtna när vi gav oss av hemåt. Jag har känt mig som ett litet barn hela dagen :). Men nu är jag tröttare än tröttast, det tar på krafterna att vara ute en hel dag plus ansvara för massa barn samtidigt. Jag fotade några fina bilder på djuren vi såg plus lite andra naturbilder, men det går tyvärr inte att ladda över dom från mobilen så jag får fixa och trixa med det lite. Så ni får hålla tummarna medan, och hoppas på att dom kommer upp snart :)

Nu blir det middag och sedan mys i soffan en stund, känner att det blir en tidig kväll. Hej så slänge !! / M


Grannarna spelar för hela Stockholm !!




Grannarna poppar musik för mig. Jag hör exakt vad dom spelar, så jag sitter här och sjunger med :). Både väggar och fönster skallrar..hm.. Bra att dom valde en bra låt i alla fall (ovan). Jag håller dock tummarna för att dom har slutat innan det är dags att sova, annars får jag lov att gå upp och knacka på.


Valentines Day !!

Av rubriken kan ni tycka att jag är lite sent ute kanske, men nu är det så att jag såg den filmen igår. Det är söndagstradition att gå på bio förstår ni, så igår var det Valentines Day vi såg. En riktig tjejfilm !!! Det var absolut inte den bästa filmen jag sett, den hade ingen tydlig handling tyckte jag. Eller jo visst, Kärlek !!! Men det var lite fram och tillbaka med allt, lite snurrigt helt enkelt. Att det var så många bra skådespelare med gjorde nog så att filmen var helt okej att se på ändå. Har ni sett den ? På något vis var filmen väldigt "fin", kanske för att huvudordet var Kärlek men det är ingen film jag skulle sätta mig och kolla på igen. Så, nu vet ni det :).






Måndag 100301 - Sportlov !!

Jag sa ju det, jag skulle inte ha sagt något om mina vårkänslor som jag hade häromdagen. Jag ska hålla klaffen hädanefter !!! Idag har det nämligen vräkt ner snö heeela dagen, och inte bara lite heller. Stora feta flingor som lagt sig som ett täcke över marken igen. Tur att det är några plusgrader (nu i alla fall) så snön smälter bort lika fort, men nödvändigt. Snart får man ta fram årorna också, det är enorma vattenpölar utomhus. Men nu ska vi vara glada, måndagen är i alla fall avklarad. Jag fick gå hem tidigare idag också, och det säger man ju aldrig nej till. Barnen har sportlov så det är lugnt på fritids, eller ja, det är väl cirka 45 barn ändå. Men lugnare än i vanliga fall, då det är 80 barn. pust.!! Vi har varit ute och byggt snögubbar och massa snölyktor idag, så nu var man en mästare på det också. I morgon är det en heldag på Skansen som gäller, jag gillar verkligen mitt jobb måste jag säga :). Jag har haft en bra dag i alla fall......

När jag kom hem stod Märtha utanför och väntade, vi delar på en optusbricka nämligen (en sådan bricka som används för att komma in i porten där nere) så just nu är det lite jobbigt, eftersom vi oftast kommer/går olika tider. Men aja, det får lösa sig. En till bricka behöver vi i alla fall, men det skulle tydligen ta 2 veckor att fixa en sådan. Kul !!!!!

Nu ska jag dra en vända med dammsugaren, speciellt i hallen, oj vad man drar in grus den här årstiden. Uscha !!! Sedan blir det en dusch innan det är dags att fixa maten, idag blir det lax och potatis. Mums !



Oj vilken risig dag jag hade idag ser jag, håret är på trekvart och så fick det även bli en mysig hoodtröja. Men en sådan dag måste man ha ibland :). Eller hur ??




RSS 2.0