Mina hår och kroppsprodukter !!

Så, nu är jag hundra procent säker på att jag inte luktar brandrök längre. Efter en hel dag vid en öppen eld luktar man inte så gott kan jag säga, usch. Stackars dom som satt bredvid mig på bussen/tunnelbanan. Men nu är jag skrubbad och ren. Därför tänkte jag passa på att visa vilka produkter jag använder, det är ett helt hav med grejer. Men ska man vara fin får (plånboken) man lida pin :).






Hårinpackning, shampoo och balsam från L´oreal. Underbara produkter som passar perfekt för mig som har färgat/mörkt hår. Visste ni att man ska shampoonera håret två gånger, för att få håret riktigt rent. Det visste jag inte för några veckor sedan, men nu vet jag och efter att ha börjat med det knepet så måste jag erkänna att det har blivit en markant skillnad.



Strawberry Body Polish från Body Shop. Luktar mumma och lämnar huden babylen. Denna produkt använder jag inte dagligen dock, vilket man heller inte ska göra. Men idag blev det en helkroppspeeling.




Ansiktspeeling från Cliniderm (Dual Action). Denna produkt använder jag inte heller varje dag, utan 3 gånger i veckan ungefär. Skrubba försiktigt på dina t-zoner. (panna, näsa och haka). Jag lovar att du kommer känna dig fantastiskt fräsch efteråt.




Nivea Body Milk. Efter en helkroppspeeling, eller rättare sagt efter varje dusch behövs en fet och återfuktande lotion och då rekommenderar jag verkligen denna. Den kan tyckas vara lite för fet, men den är utmärkt nu på vintern då jag lätt får torr hud.




Ansiktskräm från Olay. Måste erkänna att jag inte är helt nöjd med denna kräm, men just nu är det bara den jag har hemma så den får duga tills flaskan är tom. Jag smörjer in ansiktet två gånger om dagen, morgon och kväll vilket jag tycker alla borde göra.  




Värmeskydd (hårlotion) från Kérastase. Eftersom jag torkar håret med hårfön och plattar håret rätt ofta så behöver jag ett bra skydd för håret, och bättre värmeskydd än detta finns det nog inte. Håret blir silkeslent och krämen luktar sagolikt gott.


Efter denna procedur känner jag mig som en ny människa :).

Jag har inte alltid varit så noga med vilka produkter jag använder, förut kunde jag köpa billiga produkter från något okänt märke. Men när jag började använda dyrare och mer omtalade produkter så har både mitt hår och min kropp börjat må bättre. Så i just detta fall rekommenderar jag dyrare produkter. Kom ihåg att din kropp har många år till att leva, så ta hand om den.

Vilken/vilka är dina favoritprodukter ??





Kommentarer
Postat av: fredde

Dyra saker = unna sig något speciellt vilket alla gillar? :)

2010-03-03 @ 20:55:40
URL: http://www.molleopen.se
Postat av: Sandra

Den från Body Shop är helt underbar :)

2010-03-03 @ 21:29:04
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: juliaofsweden

Hejj , sötis ♥

Söt blogg !

Kika gärna in på´min :D

Läs/Kommentera/StannaSåLängeDuOrkar.

Om du vill kan vi så klart följa varan via bloglovin om du har bloglovin ;)

Kram www.JuliaOfSweden.blogg.se

2010-03-03 @ 21:59:00
URL: http://juliaofsweden.blogg.se/
Postat av: Märtha

Det var väl för väl att jag tipsade dig om att shampoonera håret 2 ggr :) Glöm inte inpackning/balsamtricket.

2010-03-03 @ 23:40:11
URL: http://marthagafvert.blogspot.com
Postat av: linn

va söt header du har! hihi ^.^

kram

2010-03-04 @ 11:26:52
URL: http://wordsofmylife.blogg.se/
Postat av: Denise

Tack för tipsen! :)

2010-03-04 @ 19:57:08
URL: http://denns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0