Laktosintolerant !

Vet inte om dagen har varit bra eller om den har varit dålig, jag är rätt likgiltig när det kommer till den frågan. Vädret har ju varit underbart i alla fall, plusgrader och massa sol. Struntade till och med i täckjackan utomhus idag, en fleece räckte. ♥ Annars har det bara gått åt pipan med saker och ting, fick beskedet att jag med 99% säkerhet är laktosintolerant. Jag var nämligen upp till skolläkaren och bombade henne med lite frågor angående detta, hon tyckte jag skulle göra ett test men uppmanade mig också att sluta med allt som innhåller laktos för ett tag. Bara för att se hur det känns... Så jaha, då var det bara att tänka om då. Jobbigt !!!! Sedan har en faktura krånglat, som jag trodde jag hade betalat (i december) men internetbanken hade tydligen inte skickat iväg pengarna, så den fakturan fick jag en bakläxa på. Tur i oturen att det inte var något jätteviktigt. Men nu är den förhoppningsvis betald. (hatar extra utgifter såhär mitt i månaden). Sedan på det sprang jag nyss in i tröskeln in till sovrummet, min lilltå fick sig ett rejält slag.  Sicken tur ni har som slapp höra min långa ramsa utav svordommar nyss.. =). Jag överlevde duschen i alla fall så nu tänkte jag sitta still i soffan ett par timmar....


Hej så länge / M






Kommentarer
Postat av: cicci

Hehe jepps en liten Lillsvedsbebis ligger på jäsning i ugnen :) Myyys.

Jag har gråtit typ varje gång jag berättat för någon :)

2010-03-08 @ 20:51:38
URL: http://howdowegetsomean.blogg.se/
Postat av: JuliaOfSweden

Hejj :)

Nu så har jag en tävling på bloggen .

Där man kan vinna en valfri t-shirt från http://www.phoenixtshirt.com

Det är bara och gå in på http://juliaofsweden.blogg.se/2010/march/tavling.html#comment och följa reglerna ! Kram !

2010-03-08 @ 21:39:00
URL: http://juliaofsweden.blogg.se/
Postat av: Christine

Åhh, är det inte helt underbart att världen snart får en Lillsvedsbebis a´la 07/08?! Jag ler stort varje gång jag tänker på det! :D



Men tänkte egentligen bara säga att det inte alls är jobbigt med laktosintolerans.. Har vart det i tre år nu, och går hur bra som helst. Finns ersättning för allt om man vill.



Funderat nåt mer på tjejklassikern? :)

Puss och kram

Postat av: Linns beautybox - skönhet, fashion, glamour i vardagen

hej! missa inte tävlingen i min blogg där du kan vinna produkter som ger maximal vaardagsglamour!! Tävlingen håller på hela marsmånad!



ha en jättebra kväll

kram

linn

2010-03-09 @ 17:49:17
URL: http://beautyboxen.blogg.se/
Postat av: cicci

Jag är också laktosontolerant. det finns så många bra alternativ, lite dyrare, men de smakar precis som vanligt tycker jag. det kommer gå finfint :)

2010-03-10 @ 08:32:36
URL: http://howdowegetsomean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0