Syjunta på den röda linjen !!

Usch vílken kall och blåsig dag det har varit, nästintill storm banne mig. Dagen har till största del spenderats inomhus, inte ens barnen ville vara ute. Vi trotsade dock vädret på eftermmidagen, då vi hade planerat några aktiviteter. Exempelvis curling och ett besök i Lidingö Ridhus !! Men vi blev inte långvariga, 1,5 timme max sedan sprang vi in i värmen. Men dagen har varit bra ändå, nästan för lugn faktiskt.

Angående rubriken så hamnade jag mitt i en syverkstad på tunnelbanan. Eller rättare sagt, dom satt sig bredvid mig. Jag blev omringad av 5 damer som allihop plockade fram deras virkningar/stickningar, och där satt jag och tjuvtittade lite i hopp om att se vad dom skulle virka/sticka. Jag blev dock inge klokare eftersom jag tillslut bara fick koncentrera mig på att inte börja skratta. Visst, det är inget konstigt med att virka/sticka, jag vet inte ens hur man gör men jag kände mig lite malplacerad måste jag erkänna. Brukar man inte sitta uppkrupen i soffan när man pysslar med sådant där?! Aja, jag hoppas att ni har noterat detta nu :)

När jag var framme i Liljeholmen fick jag för mig att kolla lite kläder, så sagt och gjort. Ett linne och en halsduk kom jag hem med :). Nu sitter jag i soffan och myser, visas det något bra på tv ikväll??



En halsduk utan ände, denna kommer bli bra till ett snyggt lite rockigare linne och några snygga leggings. Och för att inte glömma till mina blivande Converse.  




Linne. Typiskt att lila alltid ska bli blått på foton, vad gör jag för galet ? Som sagt, linnet är mörklila och inte blått.


Nu blir det tv-mys. Hej på er / M




Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Hoppas du har en fin fredag!

2010-03-05 @ 14:10:59
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0