Måndag 100301 - Sportlov !!

Jag sa ju det, jag skulle inte ha sagt något om mina vårkänslor som jag hade häromdagen. Jag ska hålla klaffen hädanefter !!! Idag har det nämligen vräkt ner snö heeela dagen, och inte bara lite heller. Stora feta flingor som lagt sig som ett täcke över marken igen. Tur att det är några plusgrader (nu i alla fall) så snön smälter bort lika fort, men nödvändigt. Snart får man ta fram årorna också, det är enorma vattenpölar utomhus. Men nu ska vi vara glada, måndagen är i alla fall avklarad. Jag fick gå hem tidigare idag också, och det säger man ju aldrig nej till. Barnen har sportlov så det är lugnt på fritids, eller ja, det är väl cirka 45 barn ändå. Men lugnare än i vanliga fall, då det är 80 barn. pust.!! Vi har varit ute och byggt snögubbar och massa snölyktor idag, så nu var man en mästare på det också. I morgon är det en heldag på Skansen som gäller, jag gillar verkligen mitt jobb måste jag säga :). Jag har haft en bra dag i alla fall......

När jag kom hem stod Märtha utanför och väntade, vi delar på en optusbricka nämligen (en sådan bricka som används för att komma in i porten där nere) så just nu är det lite jobbigt, eftersom vi oftast kommer/går olika tider. Men aja, det får lösa sig. En till bricka behöver vi i alla fall, men det skulle tydligen ta 2 veckor att fixa en sådan. Kul !!!!!

Nu ska jag dra en vända med dammsugaren, speciellt i hallen, oj vad man drar in grus den här årstiden. Uscha !!! Sedan blir det en dusch innan det är dags att fixa maten, idag blir det lax och potatis. Mums !



Oj vilken risig dag jag hade idag ser jag, håret är på trekvart och så fick det även bli en mysig hoodtröja. Men en sådan dag måste man ha ibland :). Eller hur ??




Kommentarer
Postat av: Matte Nilsson

Fin var du mari, riktigt fin:)

Puss

2010-03-05 @ 22:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0