Uppsala !!

Då hade man landat hemma, efter en mycket trevlig helg i Uppsala med Marie. Fredagen spenderade vi hemma hos henne, med sushi och goda tilltugg..Mycket mysigt !!! På lördag tog vi en rejäl sovmorgon innan vi gjorde oss i ordning för en dag på stan. Det blev shopping och en god lunch...Jag inhandlade ett jättefint datafodral, från Telia samt en tröja. Men den gav jag till Märtha, ja jag ångrade köpet med andra ord. Men Märtha blev glad i alla fall :). Kvällen började lugnt, för att sedan sluta i en helkväll på en krog i närheten. Vi kom hem vid 05-tiden, då vi båda stupade i säng. Och i morse vaknade vi upp vid 12-tiden, pigga och glada. (nu ljög jag). Dagen har inte bjudit på mycket, den har varit tröttsam. Men det har jag mig själv att skylla =). Nu sitter jag uppkrupen i soffan och tänker nog sitta här till det är dags att sova...


Ska försöka se om det går att ladda över lite bilder, det kronglade alldeles nyss nämligen. Så ja, dom får komma upp i ett annat inlägg.. Hej på er / M


Ny Dator :)

Hola bandola på er !!! Fredag och hej vad veckorna går....  och det innebär också en trip till Uppsala, en mysig helg med Marie väntar nämligen. Veckan har annars löpt på i sin vanliga ordning, jobb och åter jobb. Hunnit med lite annat också, möte, ett besök hos frisören (Jenny), shopping..osv.. Har äntligen köpt en dator också, det var på tiden kan vissa tycka ;). Så ja, jag sitter faktiskt på tåget nu, mot Uppsala. Weeeei :). Vad vi ska hitta på i helgen vet jag inte, men vad vi än gör så kommer helgen bli underbar. I promise !!!





Min nya vän, en minilaptop från Asus.

En fallande ängel !!

Förlåt mina kära, jag är verkligen sämst på att uppdatera. Förhoppningsvis ska jag inhandla mig en dator den här månaden, vet bara inte vilken !!!!!! Någon som är haj på datorer som kan hjälpa mig ???? Dom senaste veckorna har inte ens lusten till att blogga funnits, jag har helt enkelt haft mycket annat att tänka på. Men nu när tiden finns så passar jag på, det är rätt skönt att skriva av sig lite då och då. Tycker inte ni det ?!

Helgen som var blev lugn, men den också mycket trevlig. Som dom senaste helgerna med andra ord :). På lördag bestämde jag och Märtha oss för att åka till Södertälje, vi ville se något annat helt enkelt. Inte för att Södertälje har så jättemycket att erbjuda kanske, men för att fördriva lite tid helt enkelt. Helt klart en jättetrevlig dag ! På söndag hade jag bokat in en fika med Jenny och Josefine, och det var som alltid annars - Mycket trevligt !!! Det var helgen det, nu är det tisdag och en ny vecka har anlänt. Veckans planer ser ut som följer

Måndag. Jobb
Tisdag. Jobb + Öppet hus på skolan. Det blir en lång dag idag med andra ord.
Onsdag. Jobb, sedan hem till Jens.
Torsdag. Jobb och sedan i raketfart till frisören. Det är kris nu :).
Fredag. Jobb, sedan bär det iväg till Uppsala. Ska hälsa på Marie i helgen, vilket jag verkligen ser fram emot.


Annars händer det ena och det andra här, inget jag för tillfället orkar prata om. Men att jag är sysselsatt dom närmaste dagarna/helgerna känns riktigt skönt, sådant behövs just nu. Mamma och pappa kommer ner om två veckor, så ännu nästa helg är också fullbokad. Trevligt !! Nu ska jag fortsätta jobba, ville bara skriva lite..







Favoritrummet :)

 


Måndag 18 Januari !!

Shit, har saknat att skriva faktiskt. Så jag ska hädanefter försöka skärpa till mig (som att jag inte har sagt det ett par gånger nu), men utan egen dator kan det ibland bli lite problem. Men jag lovar att jag ska passa på så fort jag sitter vid en dator, som nu till exempel :). Tjuvlånar Märthas medan hon jobbar...hihi... :P.

Veckorna bara rusar förbi här nere kan jag säga, knappt så jag hinner med. Men jag mår toppen ska ni veta !! Jobbet funkar (fortfarande) utmärkt och jag stormtrivs.. Det är så det ska vara, eller hur ?! :). Sedan sist jag skrev har inte så jättemycket hänt, det har mest varit jobb, i alla fall på veckodagarna. Helgen som var blev lugn, men väldigt trevlig. Lördagen spenderade jag och Märtha i Sickla Köpkvarter, där det blev lite shopping, middag och slutligen bio. Vi såg " Luftslottet Som Sprängdes", tredje och sista filmen i Stig Larssons trilogi. Grymma filmer enligt mig, har ni sett dom ?! På söndagen var det IKEA på schemat... Efter en lång dag låg vi som två utslagna hjältar i varsitt hörn i soffan. En dag på IKEA tar på krafterna :).

Måndag idag och snön vräker ner, bläää.. Tycker faktiskt att det räcker med snö nu !!!! Men annars har dagen varit bra, en lugn och harmonisk start på veckan helt enkelt. Skönt !! Kvällen fortsätter i soffan, där jag tänkte se Idrottsgalan. Ett måste enligt mig...:).


Vi hörs / M


100109

Mari är i Stockholm och det betyder färre inlägg, sorry..Men det får ni leva med :). En vecka har gått i alla fall, och jag är tillbaka på jobbet i vanlig ordning. Skolan har i och för sig inte börjat, så det har varit fritids på dagarna. I onsdags var jag ju såklart ledig, så den dagen spenderade jag och Jens i soffan. Skönt att göra ingenting ibland..Det var jag värd :). På torsdag var fritids också stängt, men jag var på jobbet ändå. Det var föreläsning och planering på schemat för oss personal, en mycket lärorik och trevlig dag måste jag säga. Veckan har annars varit lugn, vet inte vad det är men jag har varit sjukt trött hela veckan. Jag tror min semester tog knäcken på mig..haha.. Är det inte då man ska vila upp sig ????  Nu är jag i full färd med att göra mig i ordning, jag och Jens är bjuden på 40-årsfest ikväll nämligen. Vilket ska bli trevligt !! Så jag ska återgå till det jag höll på med, men vi hörs en annan dag.... Hej svejs / M


Hejdå Sundsvall, Hej Stockholm !!

Då hade jag avverkat mina två lediga veckor här hemma i Sundsvall, så idag är det dags att bege sig till Stockholm igen. Känns helt klart lite vemodigt att lämna familjen/vännerna, men när jag börjat jobba och kommit in i vardagen där nere igen så kommer allt kännas bra. I promise :). Mina lediga veckor här upp har i alla fall varit fullspäckade, men jag har haft såå roligt.♥  Nu är det nytt år, och då laddar vi om batterierna och ser fram emot massa trevligheter. Förhoppningsvis :). 


Nu landade systrarna med familjer här, så nu blir det lunch och lite kramkalas innan jag åker =). 


Vi hörs i Stockholm !!!


Musik !!

Det har varit mycket julmusik för Mari nu ett tag, men idag blev det ändring på det. Drog igång några sköna låtar nyss och banne mig vad skönt det var att höra någon annan musik, julmusiken tröttas lätt ut. Men nu lämnar vi julen bakom oss, och likaså musiken :). Bjuder därför på två låtar som gått varm idag...







Nästan så man blir sugen på att dansa lite :)





Massvis med snö !!!!


Vart tog den lilla, lilla, lilla stugan vägen ?! Ingen som vet, ingen som vet..








Jusses vad snö det har kommit det senaste dygnet !!!!!!!


God morgon på er, hur mås det ?!. Idag är jag piggare i alla fall :). Har sovit som en stock inatt och det var skönt kan jag säga er.....Idag händer följande: Lunch och lite mys i stugan, innan det är dags att åka hem. Hemma måste jag packa och fixa lite, åker ju tillbaka till sthlm i morgon som sagt. Kvällen kommer jag spendera med Josefine, Rikard, Gabriella och Martin. Vad vi hittar på vet jag inte, men det blir säkert bra :). Nu ska här ätas lite, hörs senare gott folk....

Lista !!!

Eftersom det inte har hänt så mycket i år, så svarar jag som om det vore 2009 fortf. :)



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Var till Paris.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Brukar aldrig lämna några nyårslöften, om jag vill ändra något så gör jag det utan löften..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Elin och Maria.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.
5. Vilka länder besökte du? Frankrike.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Vore underbart att resa mer, så ett antal fler restimmar skulle jag vilja ha.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Dagen då min nuvarande chef ringde och meddelade att jag hade fått jobb på Högsätra Skola i Sthlm. Självklart dagen då jag träffade J också :)
8. Vad var din största framgång 2009? Fast anställning.
9. Största misstaget? Vet inte faktiskt....
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkylning är väl det ända..Tack och lov !!
11. Bästa köpet? Har inget bästa köp, ska vara min pälsmössa då :).
12. Vad spenderade du mest pengar på? Parisresan.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Flytten till Sthlm och glädjen av att veta att Elin och Maria fick varsin frisk son. Oliver och Elias.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Allt med Melissa Horn.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2009 har varit ett riktigt bra år, så det blir nog "gladare" på den frågan.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag ångrar ingenting.
18. Hur tillbringade du julen? Hos min äldsta syster, med familj och släkt.
19. Blev du kär i år? Jajjamensan =)
20. Favoritprogram på TV? CSI, Idol och Äntligen Hemma.
21. Bästa boken du läste i år? Läsa tankar...
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ipod..
25. Något du önskade dig men inte fick? En resa.
26. Vad gjorde du på din födelsedag? Jadu, jobbade till klockan 18.00 tror jag..Sedan fika med familjen, inget märkvärdigt alls.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Några resor..det var ett evigt tjat om dessa resor hurrni :) .
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ingen aning hurru.
29. Vad fick dig att må bra? En flytt.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Öhh..???. 
31. Vem saknade du? Ska vara människorna från Lillsved, det är några jag aldrig kommer glömma.
32. De bästa nya människorna du träffade? J och mina nya kollegor.

1:a Januari 2010 !!!

Hua, vad man ställer till det för sig själv. Usch !!!!! Första dagen på det nya året och man ligger helt utslagen i soffan. Rolig början, eller hur ?! :). Men min kväll igår var riktigt rolig, så jag står nog ut att må lite dåligt faktiskt =) Har inte ork att skriva något egentligen, men jag ska försöka slutföra ett inlägg i alla fall. Vad gjorde ni igår? Själv var jag på middag hos en bekant i stan, vilket såhär i efterhand var mycket trevligt. Tapas, massa god dryck, suuupergod cheesecake till efterrätt, sång/lekar och ännu mer goda drycker förgyllde vår kväll där hemma. Vid 21-tiden bar det av ner till Casinot, där vi spenderade dom sista timmarna på året. Gott Nytt År !!!!! Skulle bege mig hemåt vid 02-tiden, men klockan blev nog över 03.00 innan jag ens var på väg hem. Det var rent omöjligt att få tag i en taxi, men jag lyckades tillslut. Genomfrusen och trött dök jag ner i sängen.....


Nu har jag landat i soffan, i stugan. Jag åker ju tillbaka till Sthlm på söndag, så jag måste passa på att umgås med mor och far lite. Dessvärre är jag nog inte så social, men det får dom leva med ;). Nu ska jag lägga upp lite bilder, innan jag somnar.. Hörs later.../ M


















Gott Nytt År på er i alla fall !!
Jag hoppas ni alla får en bra start på året..
/ M






RSS 2.0