Skorna är hittade men en cykel får det bli en annan gång !!!

Skorna är hittade, jag visste ju i och för sig vart dom fanns (tack Fredde) så det var ingen match men jag köpte dom inte. Jag lade undan dom till i morgon i stället, jag blev nämligen sjukt velig när jag stod och provade dom. Men ja, jag vet inte, dom var sjukt snygga, både foten och på hyllan. Jag får sova på saken helt enkelt :)
Cykeljakten gick sådär faktiskt, jag hittade en jag blev sugen att köpa. Men när dom anställda i butiken vägrar hjälpa till blir jag tjurig och vägrar sponsra dom med pengar. Så jag sa HEJDÅ med en bestämd ton och traskade ut därifrån. Så nej, en cykel blev det inte idag. Kanske en annan dag.......men från en annan butik...!!!!

Ett träningslinne och ett par löparstrumpor blev det dock, från Intersport. Så i morgon kommer jag vara fräsigaste på Friskis & Svettis :P

Josefine och Rikard fick sig ett besök av mig och Jenny också, det får inte glömmas :). Där blev det kaffe i massor, jag och Rikard fick i oss lite käk också. När vi surrat och druckit kaffe i några timmar begav jag mig hem och nu sitter jag här svettig och fräschare än någonsin :). Det blev en löprunda när jag kom hem nämligen....hade det inte varit för att jag blev akut kissnödig så hade jag kunnat sprungit hur länge som helst idag.. Älskar den känslan :)


Nu blir det en dusch.






Jag behöver aldrig vara rädd att jag sätter strumporna på fel fot i alla fall, det står nämligen R och L på dom. Nööödvändigt !!! I morgon inviger jag linnet och strumporna...




/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Cicci

Tjejmilen brukar gå i slutet av augusti så det är visserligen ett tag kvar men då hinner man bygga upp lite flås :)



Självklart får du komma o hälsa på. Har du ngn dag över eller kanske ngn helgdag så är det bara att slå en pling. Vi är hemma för det mesta.

Puss

2010-09-12 @ 11:56:56
URL: http://howdowegetsomean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0