Filmer: Avatar och August Rush !!

Som jag berättade igår skulle jag ju recensera två filmer jag såg i helgen. Filmerna var Avatar och August Rush. Två filmer som man inte kan jämföra med varandra, men det var två väldigt bra filmer. Helt fantastiska, enligt mig !!!




Den här filmen kan jag inte berätta så mycket om faktiskt, då skulle jag nog vara tvungen att berätta hela historien. Men jag ska försöka fatta mig kort.....Filmen handlar om en pojke vars mor tror att hennes son avlidit i magen på henne efter en bilolycka. I sjävla verket har pojkens farfar ordnat med en adoption, för att få pojken ur världen.  Det pojkens mor inte vet är att hon en dag ska få reda på att han lever och är en av landets mest musikaliska pojkar........DEN MÅSTE SES !!!!!!!!!!!!!






Avatar har nog alla sett vid det här laget, men jag är sen som vanligt med att se populära filmer. Men NU har jag sett den :). Jag skulle kunna tänka mig att se den varje dag resten av mitt liv faktiskt, så bra var den. Väldigt olik filmen August Rush men också denna film var fantastisk bra och vacker. Jag lämnar historien om filmen till er fantasi, ni får helt enkelt se den själva. Om ni nu inte redan har gjort det :). SE DEN !!!!!!!!!!!



/ M A R I








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0