Krom - Vad tyckte jag?

Här kan du läsa ett inlägg jag skrivet, om just Krom. Förra veckan gick jag med en helt ovetande inställning in på Life för att köpa Kromtabletter. Jag hade hört talas om dom, att dom skulle dämpa sötsuget, lägga blodsockret på en jämn nivå osv osv (läs mer i det länkade inlägget). Detta skulle kunna passa fint som en kickstart för min sockerfria månad tänkte jag. Saker och ting är alltid värt att testa, och så i detta fallet också. Nå, efter att ha ätit tabletterna en vecka, vad tyckte jag?
 
- Efter bara två dagar kan jag säga såhär, sötsuget var som bortblåst. Det sötsug som på eftermiddagarna (pga trötthet) kommer som ett brev på posten fanns inte där längre. Jag trodde från början inte att det var tabletternas förtjänst, för min karaktär när jag väl bestämt mig vara utan saker brukar vara riktigt bra. Men när helgen kom och godishyllorna passerade mig en efter en på stan och när killen mumsade på för glatta livet insåg jag, tabletterna gjorde nog sitt. För inte ens frestelsen fanns, med ett glatt leende skar jag upp melon och mumsade fint på det istället (detta skulle aldrig ha hänt i vanliga fall, om någon i min närhet satt och mumsade lösgodis, som typ är det godaste som finns). Så ja, jag är sjukt överraskad, på ett väldigt positivt sätt. Detta är absolut inget jag kommer käka varje dag, hela året om, men när just sådana här sockerfria perioder startas är Krom ett perfekt hjälpmedel.
 
Har ni testat?
 
En tablett om dagen, vid måltid. Har man krombrist så kan två tabletter rekommenderas dem första dagarna.
 
Testar ni, kommentera gärna och berätta vad ni tyckte!!
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Det kanske jag skulle testa för både jag och maken är sockermonster.

Svar: :) ja, testa kan man alltid göra.... Hojta till om ni gör det :)
Mari

2013-07-04 @ 09:34:30
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad bra att det funkar! Jag har inte testat, brukar för det mesta vara ganska bra att motstå (såvida jag har bestämt mig), fast visst under helgerna är det alltid lite svårare. ; )
Kram

Svar: =) Jo jag brukar också känna så, jag har karaktär, bra sådan när jag bestämt mig. Men kul att testa, eftersom det var något helt nytt i min värld. Kul att det funkar också =)
Mari

2013-07-04 @ 09:57:01
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Crazylicious

FANTASTISKT att det hjälpte så fort på dig! :D Underbart! :D Hoppas att det håller i sig nu, men det är ju verkligen så med krom, suget blir som bortblåst! Kram till dig!
Sv: Ahaha, ja, man måste ju väga eller mäta maten också :) :)

Svar: =) Ja, helt galet. Sjukt överraskad. En väldigt bra grej, speciellt om man är en sådan som har svårt att motstå.... Kraaaaam
Mari

2013-07-04 @ 10:21:11
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: fight4fit

Helt sjukt om det fungerar så bra! Får helt enkelt testa! :)

Svar: =) Ja testa. Jag blev riktigt överraskad !!
Mari

2013-07-04 @ 16:46:58
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Emma

Åh, härligt att det funkar. Spännande! Kanske man ska testa nån gång. Tack för recensionen :)
Kram

Svar: Ja, gör det. Helt klart värt att testa, om man vill ha lite "hjälp" :)
Mari

2013-07-04 @ 20:56:43
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0