Summering av en vecka som varit !!

Första veckan på jobbet efter semestern, check. En vecka fokuserad på styrketräning, check. Shopping, fix, montering, planering till nya lägenheten, check. Endast sju dagar, men ändå har så mycket hunnits med. Jag är grymt imponerad, men ligger det planering bakom så brukar det mesta funka. Eller vad säger ni?. Veckan har varit bra, dagarna på jobbet gick lättare än vad jag trodde, träningen gick super, trots att den knappt innehöll någon löpning alls ;) och helgen har inneburit massa fix. Så här och nu för jag in i kalendern, att första veckan i augusti var riktigt bra. Hur var er vecka? Bra? Dålig?
 
Träningsmässigt så har passen fokuserats på styrketräning, av den anledningen att jag ville vila benen från löpningen några dagar. Kan tänka mig att det behövs ibland!?. Trots det så har träningen varit lika fantastisk ändå, kroppen och alla dess muskler har fått jobba, riktigt hårt och tro mig, det känns. Dålig känsla?? Nej nej, tvärtom. Jag älskar den :). Så hädanefter kommer jag fortsätta lägga fokus på styrkan, just för att vila benen lite (kommer absolut inte sluta springa), samt för att få in styrkepassen som rutin i schemat. Jag har nämligen haft en tendens att skippa styrkan för löpningen istället, bara för att jag tycker löpningen är mycket "enklare" och mer "tillgänglig", om ni förstår vad jag menar (?). Men nu är det ändring på det :).
 
Såhär har veckan sett ut:
Måndag - Axlar/mage
Tisdag - Rygg/biceps
Onsdag - Ben, se passet här
Torsdag - Bröst/triceps
Fredag - Vila
Lördag - Löpning 7,5 km.
Söndag - Olika löpintervaller under en sträcka på cirka 7 km.
 
Riktigt nöjd, och jag är mer än taggad för att greppa en ny vecka på gymmet =)
 
 
 
 
 
 
Spenderat tid i gymmet, pausat i soffan i nya lägenheten och ätit massa god mat.. ja det är saker som hunnits med under dom närmaste dagarna :)
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Suuuper fin blogg! :D

Svar: Tack snälla =)
Mari

2013-08-12 @ 11:25:28
URL: http://riddez.blogg.se
Postat av: Sofhie

Håller helt med dig, planering är A och O när det är mycket saker man vill få in på en kortare tid :) En riktigt bra vecka verkar du haft och hoppas det känns relativt okej att vara tillbaka på jobbet igen. Ja maten på bilden - så jäkla gott det är uuut!! Mums

Svar: Sv. Ja, helt klart. Man får mycket gjort bara med lite planering, märkligt det där, men såå bra... och så fort det inte är planering bakom så blir det ofta kaos. Detkänns helt okej, denna veckan börjar med två planeringsdagar, så det är lugna gatan =)
Hur går allt för dig?!
Kramar
Mari

2013-08-12 @ 17:12:41
URL: http://sofhie.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Riktigt bra vecka. :) Ska bli kul att se hur ni får det i lägenheten. :)

Svar: Sv. Ja, det blir spännande. Har tagit lite för och efter-bilder, så jag kommer lägga upp framöver här =)
Mari

2013-08-12 @ 17:58:07
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har hänt en hel del muskelmässigt på dig va? Riktigt snygga armar, bra där!

Svar: Sv. Ja, det stämmer. Enormt mycket !! av lite förändring händer mkt, jag är ett levande bevis på det :)
Mari

2013-08-12 @ 21:37:44
URL: http://www.springamera.blogspot.com
Postat av: fight4fit

Riktigt produktiv och grym vecka! Älskar när man får till det så. Men klart att planering hjälper och det är nått som i alla fall jag borde bli bättre på! Och förresten, vilka grymma armar!! :)

Svar: Sv. Ja, jag älskar också sådana veckor. När man hinner med allt man vill hinna med, och ja, för att göra det krävs det planering. Men visst, varje dag är inte planerade från morgon till kväll... men ja, du fattar =) kram
Mari

2013-08-12 @ 23:53:19
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

maten ser god ut

Svar: =) Mycket gott !!
Mari

2013-08-13 @ 22:17:09
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0