Axlarna värker !!

Skulle ni fråga så skulle jag svara att axlar är en av mina favoritmuskler, en muskel som faktiskt gett mest (synliga) resultat (på kortast tid) men trots det så glöms axlarna liksom av lite, jag lägger in några övningar då och då. Men aldrig tror jag det blivit ett "rent" axelpass någon gång. Inte vad jag kan minnas i alla fall. Men någon gång ska väl vara den första tänkte jag i onsdags, och himmel så bra det gick, en jäkla bra kontakt hela passet igenom och koncentrationen var på topp. Sjukt bra !!!
 
- Musklerna var riktigt slut när passet var över, men lite värk och ömmande muskler gör ingenting när passet var ett höjdarpass. Känner att jag har axlar idag med andra ord.
 
Vilken är er favoritmuskel?
 
Passet såg ut såhär, och jag snodde det rakt av från Johanna faktiskt (inne hos henne blir vi i #TeamStockholm presenterade lite närmare denna veckan också, kolla in det vettja)
 
- Uppvärmning 10 min löpning på bandet, samt rörlighetsövningar med pinne.
 
Stående axelpressar x 4set
Frontraise x 4set
Böjda axellyft åt sidan x 4set
Axelpressar / Böjda axellyft x 4set
Raka axellyft åt sidan x 4set
Kombination av rak axellyft och frontraise x 4 set
 
Avslutade med 3 magövningar:
Liggande benlyft x 3set
Russian twist med viktplatta x 3set
Plankan 4 min, utan vila. (blä så den kändes)
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Sitter just nu och äter frukost efter ett... axelpass! Sved grymt på slutet! Håller med dig om att det är lätt att få synliga resultat med just axlarna. Kul! Och dessutom de muskler jag har lättast att få kontakt med. Ditt pass bokmärks och sparas till nästa axelpass, alltid bra med inspiration. :)

Svar: Se där =) Härligt. Hur la du upp passet? Alltid roligt som du säger, att inspirera varandra =). Hoppas du får en fin dag ?! kram
Mari

2013-05-24 @ 09:30:28
URL: http://hejklassiker.blogg.se
Postat av: Crazylicious

Jaaa, värsta axelbyggaren! :D Ser grymt bra ut.
Min favoritmuskel att träna, just nu iaf, är nog... Ah, axlarna! Haha, har blivit massor med sådana pass på sistone och vem vill inte ha lite mer axelmuskler? ;-)
Sv: De flesta gym har någon form av mätning, dock inte Friskis vad jag vet... Men SATS brukar köra med både kaliper och Tanitavåg samt även Actic. Man behöver inte vara medlem, men det kan ju kosta beroende på var man är och hur charmig man är mot den som mäter ;)
Stor kram till dig!

Svar: haha tackar snälla du :). Kul att axlar också är din favoritmuskel, nu i alla fall :). Och det är som du säger, vem vill inte ha framhävande axelmuskler. grymt snyggt :).
Ah okej...!! Tack =) Ska fråga dom på SATS här nedanför, vore kul att testa, men jag har hört att man ska ta resultatet med en nypa salt haha :P
Mari

2013-05-24 @ 10:41:58
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Sanna

Vilket skojigt sätt att se på det! Jag har lite problem med spända kontorsaxlar så ogillar att lyfta vikter. Blir i och för sig en ond cirkel då det är bra att träna upp dem. Tack för bra övningsinspiration!
Skulle jag välja säger jag nog ben eller mage :)

Svar: Tur att vi alla är olika, men kul att kunna inspirerar =) kanske just axelövningar du behöver, om du sitter mkt vid datorn :). Men det är ju som oftast, väldigt lätt att säga.. :) Ben är också bra, älskar att köra ben =)
Mari

2013-05-24 @ 11:23:16
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Emma

Jag tycker också det är svårt att få till rena axelpass. Tror det är för att jag känner mig svag o då blir det liksom bortprioriterat ;)

Härligt att du fick till att bra pass, och som jag sa tidigare, fin du är! Älskar träningstightsen och skorna :D

Ha en fin fredag!
Kram

Svar: Jo, många gånger faller sådana muskler bort, dom man inte riktigt får kontakt med, eller som man känner sig svag i. Men jag har ett litet mål med detta, tänkte försöka få in just sådana muskler mer i schemat. För dom behöver ju också tränas :).
Men fina du, vad glad jag blir. Tack !! Jag älskar tightsen, som mysbyxor ungefär =) får du chansen borde du köpa ett par...

=) Ha en bra fredag nu ! kraaaaaam
Mari

2013-05-24 @ 11:25:13
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Alexandra

Körde en "femtiopass" idag också, med hantellyft åt sidan, frivändningar, dra-upp-skivstång-mot-bröstet, och så lade jag till två övriga övningar; bänkpress och stående rodd. Fixade inte fler axelövningar efter 50 reps på de första!

Svar: Men shit, hur bra som helst ju. Undra om jag ska köra en sådan med ryggen idag, är sugen på att ta i ordenligt =) hur lägger du upp det, hur många set brukar det bli?.kramarr
Mari

2013-05-24 @ 11:29:00
URL: http://hejklassiker.blogg.se
Postat av: Marie

Snygging! : )
Axlar och rygg är mina favoriter där det också visar sig synligast, tänk om det var lika lätt att få synliga reslutat på armar och rumpa, hihi. Aja, man får vara glad för sina "braiga" delar.
Ha en fin helg!
Kram

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir :) Haha, ja tänk om det vore så enkelt....men jag har tanken att försöka in de muskler jag tränar så sällan, mer i passen här framöver. För dom musklerna behöver ju också tränas...mer koncenterat.

Hur ser helgen ut då?!. kramar
Mari

2013-05-24 @ 11:54:23
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Crazylicious

Sv: Haha, tack! :D Nej, det är ju vilodag på fredagar :D Blir tacos ikväll och massa mys, hihi. I morgon bränner jag dock av ett benpass som heter duga!

Svar: =) Härligt. Fredagar brukar vara min vilodag, men det blev ofrivillig vila igår, så idag tränar jag ändå =) kraaaaaam
Mari

2013-05-24 @ 12:34:45
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Marie

I morgon ska jag hem till en kompis och käka middag, söndag fm har vi massa lägenhetsvisningar och på söndag kväll blir det att se Pink i globen. : ) Själv?

Svar: =) Vad trevligt. Är det ni som ska sälja, eller ska ni köpa?!. Wow, pink.. vad skoj =) Såg henne där för några år sedan. Grymt !!! Imorgon blir det träning och sedan en liten tjejkväll med några vänner. Annars inget planerat faktiskt..kram
Mari

2013-05-24 @ 13:14:48
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: felicia

bra jobbat. axlar är riktigt skönt att träna.. man blir lixom så hääärligt slut i dom.. man orkar inte alls lyfta armarna efteråt =D

Svar: =) ja, jag håller med. Hade himla svårt med att få mig ryggsäcken när jag skulle hem, men det är trots att väldigt skönt =)
Mari

2013-05-25 @ 11:49:00
URL: http://www.tkhl.shapemeup.se
Postat av: Sanna

SV: Jag försöker tänka så att det är extra viktigt. Yogan är kanon för dem!

Kram

2013-05-27 @ 20:45:11
URL: http://engnuttasocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0