Älskade morgonträning !!

Först och främst, innan jag delger er hur gårdagens intervallpass såg ut, måste jag lägga all uppmärksamhet åt den underbara och älskade morgonträningen. Att byta om och springa iväg strax efter uppvaknande kanske för vissa inte alls plingar så skönt i öronen, rätt jobbig tanke ja, men så jäkla värt det. Ju mer tiden går desto mer uppskattar jag den, den förbaskat härliga morgonträningen. Ja, jag måste upprepa för att ni ska förstå. Jag älskar den !! Den ger mig så otroligt mycket. Framförallt tid ger den mig. Att kunna checka av träningen redan innan jobb eller andra sysslor och sedan nyttja eftermiddagen och kvällen åt annat, är för mig så jäkla uppskattat. Uppskattat från andras håll också. Den ger mig massa energi, att träning i ren allmänhet ger energi vet vi alla, men denna träning innan alla dagens bestyr ger ännu mer. En jäkla överdos blir de, men vem klagar? - Jag älskar det !! Så kort och gott, mer morgonträning åt folket säger jag....
 
När, var och hur tränar ni helst på dagen?
 
Igår vaknade jag upp samtidigt som David, innan han skulle åka till jobbet. Strax efter han gett sig iväg gav jag mig också iväg, ut på en runda som skulle bli en intervallrunda. Temat på denna runda blev tabataintervaller, svett och backintervaller.. Såhär såg det ut:
 
 
 
Innan klockan slagit 08.30 var detta avklarat.
 
 
Annars spenderades dagen på terrassen.
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

INSPIRATION! du är! :)

..jag tränar helst...alltid? haha ;D den senaste tiden har jag börjat träna vissa mornar,(då alltid lördag) så det är då jag anser att jag har tid. men jag tränar nog helst på dagen, för då är det lugnast på gymmet. eller på kvällen, men då blir det oftast combat eller liknande :)

Svar: Sv. Söta du =) Tack !! Du är en sann inspiration du med, riktigt bra.
Haha, ja alltid vore något. :) lördagar är alltid morgonträning stående, så skönt och på lördagar har man ofta annat planerat senare på dagen. På vardagarna hinner jag tyvärr inte med morgonträning, men nu när jag har varit ledig har jag passat på =) kramar fina du
Mari

2013-06-08 @ 09:47:39
URL: http://veronicas.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Gryyymt med morgonträning, säger jag också! Alltså, hur trött man än är så är det skönt, både under och efter. Mer sådant åt folket, säger jag också! :D
Sv: Ahaha, ja, jag trodde verkligen att jag skulle ramla ned! Måste nog be någon duktig lirare om hjälp med den där maggrejen, den är ju säkert sjukt bra bara man inte tror att man skall ramla ned... ;)
Hoppas att du har en bra helg, kram kram!

Svar: Ja, eller hur. Älskar den :). haha förstår det, någon måste nog hjälpa mig. Blev livrädd när jag försökte komma upp på den ;)
Mari

2013-06-08 @ 10:51:26
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Sanna Andersson

hej !
jag vill bara tipsa dig om årets bästa tävling för alla oss som älskar skor ;)!
Passa på att vinna dina drömskor, välj helt själv bland tusentals. Det finns verkligen skor för ALLA !

Skynda att delta då tävlingen slutar imorgon söndag !!

http://moonzanna.se/2013/may/vinn-dina-dromskor-2.html#comment

kram

2013-06-08 @ 19:49:25
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Lisa

Jag älskar också morgonträning! :-) Löööv löv löv it! ;-)
Jag har mest energi till träning på morgonen och det är skönt att ha det bortgjort redan innan dagen börjat typ ;-)
kram

Svar: =) Som här då. Jag hinner tyvärr inte morgonträningen på veckodagarna, men nu när jag varit ledig i flera dagar har jag passat på. Så skönt =) kramar
Mari

2013-06-09 @ 11:40:08
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Låter som ett perfekt pass! Jag älskar också morgonträning, med anledning av att man har gjort den och att man oftast har en härlig känsla hela dagen. Men det är inte heller fel att köra efter jobbet, då har man något att se fram emot hela jobbdagen och man avslutar dagen med den där härliga känslan. :)

Svar: Håller helt med dig. Jag hinner inte med morgonträning innan jobbet på vardagarna, men nu när jag varit ledig har jag passat på. Så skönt =) Men annars, så är träning efter jobbet mkt bra också. Riktigt bra !! =)
Mari

2013-06-09 @ 12:45:12
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad kul att du fick till ett morgonpass! Snyggt jobbat :) Jag har vilat i helgen men hann med ett cykel nu när jag kom hem. Alltid bra att gå på andras klasser för inspiration.
Är du fortfarande sugen på att träna på lördag?

Svar: :) Ja, så himla skönt. Ser fram emot semestern så morgonträningen kan få fortsätta, lööööv it. :). Mm kan tänka mig det, sådant måste ju ge massa inspo?. Jaaa, jag vill gärna träna på lördag =)
Mari

2013-06-09 @ 20:09:27
URL: http://engnuttasocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0