Supertusingar på löparbana !!

Igår var det återigen dags att mötta upp Johanna för ett träningspass tillsammans. Lika trevligt varje gång :). Det var lite ont om tid, så ett effektivt intervallpass blev planen. Supertusingar närmare bestämt.
 
Uppvärmningen som blev cirka 1 km tog vi under en transportsträcka till en närliggande idrottsplats. Löparbanor är perfekta underlag för intervaller. Har ni testat? Supertusingar som intervallerna vi körde heter, går till som följande; Du springer 100 meter, vilar 30 sek, springer 200 meter, vilar 30 sek, springer 300 meter, vilar 30 sekunder, springer 400 meter och därefter vilar du 2 minuter innan du gör om allt igen. Intervallerna ska du försöka springa i så högt tempo som möjligt, men inte på max då du måste kunna orka hela vägen.
 
100 m - vila - 200 m - vila - 300 m - vila - 400 meter - vila 2 min x 3 blev det för oss. Alltså 3 km, och i mångas öron är inte 3 km så himla mycket, jag och Johanna konstaterade att det är i vanliga fall typ uppvärmningen. Men lägger man upp det som ovan, så kan 3 km vara jäkligt jobbiga...
 
Svettig, trött och hungrig tackade jag för mig och åkte hem till Lidingö igen. Hoppas vi ses snart igen kära "granne" :)
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Grymt bra jobbat, tjejer! :D
-tack för fina ord inne hos mig <3

Svar: Sv. Du är värd alla fina ord =)
Mari

2013-08-22 @ 08:46:27
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Lisa

Lovely! Måste leta upp en löparbana och testa detta! :-) Kanske ska testa det på tjejerna i löpargruppen sen :-)
Kram på dig fina du!

Sv: Nu har jag skrivit ett inlägg om detoxen :-)

Svar: Sv. Ja, men gör det. Sjukt jobbigt när man väl är där, men hej så underbart efteråt. Och det som är det bästa, den "vanliga" löpningen känns underbar efter ett sådant här pass =)
Åh, ska genast in och läsa =)
Mari

2013-08-22 @ 20:51:39
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: ADARAS.se - Your blogazine

Grymt bra jobbat :)

Svar:
Mari

2013-08-23 @ 21:26:39
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0