Thank god it´s friday och Inception !!!

Känner mig som ett riktigt mähä idag, kollade mig i spegeln i morse och kände varken för att sminka mig eller göra något alls....Mascara och en knut på huvudet fick bli lösningen. Vackert värre :).


Har ni tänkt på en sak, när man känner sig ful, äcklig, nere och som jag nu känner mig idag, som ett mähä då får man ofta komplimangar från andra. "Vad fin du är" osv.......... Men när man känner sig fin och strålar av glädje är folk för det mesta tysta....... Som idag till exempel, på en halvtimme hade jag fått fyra komplimanger för hur fin jag var/är. Ha ha.. Jag känner mig ju som ett mähä...Aja, tacka och ta emot får man nog göra. Men ja, det är lustigt det där.....Känner ni igen detta ????


Varför jag sitter vid datorn nu är på grund utav att jag skulle reservera biobiljetter, tre biljetter till filmen Inception är nu bokade. Ska bli skoj att se om den filmen nu är så bra som alla säger :). Jag återkommer med en recension i kväll eller i morgon....


Nu måste jag jobba vidare....

/ M A R I


Kommentarer
Postat av: Paula

sv: vi kanske lyckas ta en sista minuten till nåt varmt i vinter. vore underbart. ska fan verkligen försöka spara pengar sen när de dubbla hyrorna är över. kommer behöva åka nånstans i vinter känner jag. vi har bytt lägenhet bara, närmre skolan, mer privat (läs: ingen galen hyresvärd) och fint fint. kom och hälsa på nån helg vettja! hur går det för dig nere i huvudstaden då? puss finaste!

ps. du skulle va snygg inkletad i bajs och sopsäck oxå.. vissa människor är alltid snygga, det är orättvist mot oss andra men det är bara så ni rockar.

2010-08-20 @ 12:18:23
URL: http://paulagoesapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0