#TeamStockholm - Sista träningen, innan tävling !!

Hade det inte varit för att jag visste att jag skulle få träffa ett gäng glada och inspirerande tjejer så hade jag bangat, jag hade helt klart vänt hem och lagt mig i soffan och sovit. Så pass trött var jag, det ska liksom mycket till innan jag ens tänker den tanken. Men igår var jag obeskrivligt trött, och ja, vi i teamet kom faktiskt överrens om att det är helt okej att skylla på pollenchocken (ja jag är allergisk) och det är förmodligen anledningen till att jag är trött. Så denna gången skyller jag på det. Okej?
 
Men hörrni, slutsnackat om trötthet,  igår gick sista träningen med #TeamStockholm (innan tävlingsdag) av stapeln, och trots det trista vädret så var vi fulltaliga + 1. Riktigt kul att träna tillsammans med hela det "riktiga" teamet, vi har innan inte riktigt lyckats vara på plats alla samtidigt. Men igår så, och såhär hade Johanna lagt upp det:
 
Uppvärmning: Jogg fram och tillbaka cirka fem gånger på en 50 metersträcka, därefter höga knän, kick i rumpan och sidohopp samma sträcka, två vändor på vardera övning.
 
Teknik: Låg skipp, hög skipp, hälkickar och sprättsteg (osäker på vad detta är? - googla, det är så svårt att förklara med ord) i intervaller om 20m x4.
 
Tusingar: Förra veckan var det supertusingar på schemat, men denna gången körde vi "enkla" tusingar som går till på följande sätt; - Efter avslutat pass ska du i ett tempo som är högre än det behagliga ha sprungit 1500m x3 (egentligen bara 1000 m, men vår sträcka var tydligen längre). Vi delade upp oss i två grupper, när den första gruppen sprang det första 1500 metrarna körde andra gruppen 15 squats, 10 armhävningar eller plankan (med valfri vila när det behövdes) tills det att guppen som sprang kom tillbaka. Sedan bytte vi, detta upprepade vi 3 gånger. Riktigt svettigt !! Men sjukt roligt.......
 
Efter detta, svettiga och skönt trötta traskade vi upp till Mix n Go i Hornstulls galleria och åt middag tillsammans. Det blev en "Stockholm" för mig. Otroligt gott.
 
 
På tal om trötthet, tror ni jag ångrade mig efteråt?
 
 
P.S Idag presenterar Johanna oss i teamet lite närmare, inne på hennes blogg. Ni kollar in oss va?? :)
 
 
 
GLÖM ej att komma och heja på oss nästa tisdag, Vårruset den 28:e Maj ute på Norra Djurgården.
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

jag tror INTE du ångrade dig efteråt! :-)
Jag är också allergisk mot pollen och är sjukt trött! Önskar faktiskt lite regn just nu så man får lite lättare luft att andas! :-) *Snörvel*

Svar: Nix, ångrade mig inte ett dugg. Så jäkla härligt =) Jo, regnet hjälper till...så det är bra.. Men sol är ju mkt skönare haha =)
Mari

2013-05-22 @ 09:22:12
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Emma

Låter kul och galet jobbigt. Kul att ha ett team o träna med, hoppas att det super för er på tisdag :D

Salladen såg jättegod ut... Mm, jag blir ju hungrig :P Haha.

Tråkigt med pollenallergin... Men regnet borde väl hjälpa till o göra det lite bättre iallafall.

Ha en fin dag!
Kram

Svar: :) ja, riktigt jobbigt. Men KUL !!!
Mm, den borde du testa. Eller ja, gå till Mix n go och testa. Så himla gott. Alltid lika svårt att välja där =)

Hoppas du mår bra?! krama
Mari

2013-05-22 @ 10:11:39
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Marie

Det är ju det; man ångrar sig ALDRIG efteråt. : )
Vad god salladen ser ut!
Kram

Svar: =) Nej, faktiskt inte. Hur jäkla trött man än varit. Salladen var riktigt god, du borde testa. kram
Mari

2013-05-22 @ 11:27:07
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Sofia

Det har garanterat med allergin att göra. Jag känner av det utan att ens vara allergisk. Framförallt förra året var jag helt däckad. Men det är tur att man aldrig ångrar ett pass. :) Heja dig!

Svar: Sv, Mm, med all säkerhet är det så, för idag när det regnat har jag varit jättepigg och mått prima. Märkligt det där !! haha =)
Mari

2013-05-22 @ 19:52:28
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0