Rygg med inslag av tabata-intervaller !!

Faktiskt så har nästintill all träningstid den senaste tiden förlagts utomhus. Jag känner liksom nästan lite skam över att gå in och gömma mig på ett gym när solen strålar. Men jag har trots det fått till väldigt många bra pass, med väldigt mycket styrkerelaterade övningar ändå, trots att merparten av passen i och för sig har inneburit löpning. Vilket jag måste säga när jag ändå håller på, går så sjukt bra. Älskar detta ju ♥ Tränar ni mer utomhus den här tiden på året?
 
Men det jag ville komma fram till var, att i torsdags kände jag att benen behövde vila så jag traskade faktiskt ner till SATS efter jobbet (trots att solen strålande). För att ta en match med min rygg och lite tabata-intervaller. Såhär lade jag upp det:
 
 
Uppvärmning: Löpning på bandet 5 min, plus rörlighetsövningar med pinne.
 
Tabataintervall 1.
- Armhävningar
- Inhopp (plankan på raka armar och hoppa in och ut med benen)
Detta x2 (med 1 min vila mellan)
 
Breda latsdrag / Smal rodd med stång x4
Enarmsrodd med hantel / Breda roddrag i TRX x3
Sittande smal rodd / Rygglyft med viktplatta x4
Benlyft liggandes på marken / Sneda situps x3
 
Tabataintervall 2.
- Upphopp (kunde inte låta benen vila helt)
- Russian twist med vikt
Detta x2 (med 1 min vila mellan)
 
 
 
Traskade sedan hem med mina superbyxor och kände mig väldigt nöjd :)
 
 
Idag lördag gör jag och David Sundsvall, för att sedan fira mig (fyller år på måndag) hemma hos min ena syster, med grillning och massa annat gott. Vad gör ni?
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofhie

Älskar dina skor! :)

Sv; Body Science kaseinet, Vanilla ica cream. Finns på MM Sports. Det brukar framgå vilket jag använder men eftersom detta är min absoluta favorit så ingår det i väldigt många saker jag lagar och bakar ;D

Svar: Sv =) tack. Dom är riktigt sköna !!
Perfekt. Ska testa det =) mums !! Har samma märke, men vassle, i blåbär-smak. Kraaam
Mari

2013-05-18 @ 09:27:04
URL: http://sofhie.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

GRYMT snygga byxor! :D Och bra jobbat med passet. Jag tränar eg inte mer utomhus utöver promenaderna som jag älskar, men tyvärr inte kommit igång med ännu... Skall väl bara ta mig i kragen så att jag pallrar mig iväg till skogen någon gång... ;-)
Kram och ha en bra lördag nu!

Svar: =) Tack. Älskar dom !! Sååå jäkla sköna. Ja, uuuut med dig...så himla skönt. Massa frisk luft, äääälskar det !!!
Kraaaam och ha en fin dag !
Mari

2013-05-18 @ 10:02:15
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Elena

Bra jobbat! :)

Svar: tack snälla =)
Mari

2013-05-18 @ 18:33:26
URL: http://ellisono.blogg.se
Postat av: Sanna

Snyggt jobbat! Tack för lite bra inspiration på övningar. Kände idag att jag tappat lite i variationen och kör samma grej hela tiden. Super!

Svar: Alltid kul att sprida massa inspiration =) Så det är bara att ta för dig. Tabata-appen kan jag rekommendera när du gör detta, den är grym. kram fina
Mari

2013-05-18 @ 21:22:03
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv: Åh, måste säga att SATS Kista är underbart. Älskar den lokalen! Tyvärr är SATS så grymt dyrt... :( 500 kr i månaden för att få träna på ett ställe och jag behöver minst två! Hua! Men på Friskis, även om de inte är lika moderna och flashiga så är alla så snälla och trevliga och många normala människor jämfört med på SATS där alla snyggingar häckar. Haha.

Svar: Sv.. Jo, inte är det billigt direkt. Jag hade Friskis innan, men jobbar så nära SATS just nu så jag kunde inte låta bli att byta, trots att det kostar. Som tur är så får vi som jobbar i Lidingö Kommun rabatt, så det tackar jag och tar emot :). Gillar SATS. Men jag vet exakt vad du menar med det du skriver angående Friskis, det är skillnad..kraam
Mari

2013-05-19 @ 08:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0