En vilodag, en lördag och två filmtips !!

En fredag i soffan, med vila som tema övergick till tvättning, vilket jag för stunden tyckte var jätteklokt eftersom jag då skulle slippa göra det idag eller på söndag. Varför inte liksom, jag hade ändå inget planerat ?!. Men, efter första omgången nere i tvättstugan gick ena maskinen sönder vilket då först innebar att jag var tvungen att tvätta om en maskin, samt invänta varje omgång i den fungerande maskinen för att slå på en ny. Hm, jaha....detta blev till ett evighetsjobb.. Inte direkt vad jag hade tänkt mig från början. Men efter många om och men så var tvätten ren, plus att ett nystädat golv här i lägenheten fick sig en omgång av massa tvättmedel som jag så förbannat opassande skulle spilla ut... Jag var inte alls bitter när jag gick och lade mig !!
 
Idag är det lördag och den innebär inte massa tvätt och tvättmedel på golvet, den har istället påbörjats med en löprunda på 6 km och nu en god frukost med Nyhetsmorgon som sällskap. Senare blir det en långpromenad med Carolina och lite planerande för vår kommande resa till Riksgränsen. Hur skoj kommer inte det bli ?? :). Jag ska försöka hinna med ett pass på gymmet också hade jag tänkt...är sugen på att lyfta tungt idag...
 
Hur spenderar ni er lördag?
 
 
Film är det många som passar på att se när helgen tar vid, och vad passar då bättre än två bra filmtips. Två helt fantastiskt filmer, på olika sätt, som jag varmt rekommenderar er att se. Sett?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh jag hade tänkt ta vilodag idag men ditt inlägg gjorde mig sugen på träning ;-)
Och först läste jag fel och trodde du hunnit med både löpning och promenad redan....höll på sätta frukosten i halsen ;-)
Jag har sett FLight och den va ganska bra....den va lite seg i mitten och jag blev lite arg på hans drickande men den va helt klart värd att se hela! Den blev mkt bättre när man sett slutet! :-D

Sv: Tack! Ja jag känner jag behöver en liten push när det gäller löpningen just nu! Och detta va ju perfekt! :-)

Hoppas du får en fin dag!! Kram

Svar: :) Ja, tänkt vad sådant kan ändra tankar och planer. Jag vet precis hur det är :). Kul att du blev peppad. Alltid kul att peppa andra :). Ha ha, nej allt det har jag inte hunnit. Nog för att jag är morgonpigg, men inte så :).

Mm, att den var seg i mitten kan jag hålla med om, samt att han kunde ha fixat hjälp med sitt drickande, men jag gillade budskapet och han som skådespelare =).

:) Men härligt. Vi kan peppa varandra !! Händer annars i helgen?
Kramar
Mari

2013-03-16 @ 09:16:05
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Sanna

Det låter som en toppenlördag! Kul med filmtips ocså, ska definitivt se den där andra :)
Idag har jag tränar yoga och lunchat med en kompis och shoppat lite. Nu väntar slöarkväll hemma hem film och fruktsallad.
Ha en fortsatt bra helg!

Svar: Ja, lördagen var riktigt bra. Så himla skönt att solen är här :) Ja, gör det...men var beredd på många tårar... oj oj så jag grät !!! Låter onekligen som du också haft en bra helg :) Härligt !! Ha en fortsatt bra söndag fina du. kram
Mari

2013-03-16 @ 19:02:28
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Emma

Härligt när allt är tvättat rent iallafall. Lite som när man precis har storhandlat och kylen är full. :)

Mysigt o planera resan också! Var det i början av april ni skulle åka eller när är det dags?

Daegn har bjudit på slapp, träning (med en massa filmer och bilder, kul :)) och ikväll fuskade vi med GI-kosten och käpte hem sushi, öppnade en flaksa vin o äter ost o kex. Perfekt lördag! :)

Kram

Svar: ja, eller hur. Håller faktiskt med om den jämförelsen =)
=) Alltid kul att planera, då inser man att det är nära. Vi åker på påskafton och blir därifrån borta i en vecka. Så skönt ska det bli !! Har ni något planerat framöver?!

Härlig lördag låter det som ni haft :). Haft en lika bra söndag?! Kraam
Mari

2013-03-16 @ 22:01:54
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Lisa

Frukost är ju det nästa målet på hela dagen!! :-) Ja celsius är ju verkligen ett måste! :-) en life-saver! :-)
Jag hade en riktigt bra dag!! Detsamma! :-)

Förutom jobb igår så blir det nog till att vara ute i det fina vädret idag! Äta lunch ute och njuta sv solen!! :-)

Svar: =) Ja, det måste man ha i sig. Annars skulle jag definitivt ha ihjäl någon i närheten hehe....kanske inte så illa, men nästan =). Jaa, den är perfekt.. använder du någon annan pwo??
=)Härligt. Haft en bra söndag ?!
Mari

2013-03-17 @ 06:49:48
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Flight var ju en annorlunda men bra film, den andra har jag hört talas om men jag vågar inte se den... Är så känslig och hade gråtit mig igenom hela filmen, vilket kan vara skönt ibland men inte just nu när jag har så mycket annat att tänka på :P
Sv: Va? Inte kan man väl överdosera massage? ;) Skämt å sido, men jag är ju ganska beroende av massage med tanke på min smärtproblematik. Finns inget bättre än att sambon knådar lite där det gör so mest ont innan jag skall gå och lägga mig på kvällarna :) Underbar start på natten!

Svar: Jo, den var lite annorlunda men väldigt bra =) Jo, den andra får man vara redo på att gråta till. Jag började efter 5 min in i filmen, sedan rann tårarna nästan konstant... Jätteskönt ibland, men nej, inte när man har massor att tänka på kanske. Man ska nog vara mottaglig när det gäller den filmen, eftersom den verkligen har en tragisk olycka i bakgrunden...uscha !!!
Hehe, har man problem är det som du säger säkert superskönt =) bara man inte knådar alltför ofta på ett och samma ställe, men man kan använda sig av hårdare och lösare tag. Men självklart ska man lyssna på vad som passar en bäst... =) Kraam
Mari

2013-03-17 @ 08:32:39
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Lisa

haha ja jag behöver också ha min frukost! Utan frukost blir jag galet hungrig och då blir jag på fruktansvärt humör! grrr...
Just nu brukar jag använda Raw Rampage som Pwo ibland! har även testat Berzerk!
Annars har jag haft en underbar söndag! Synd bara att dom bästa dagarna alltid går såååå fort! :-)
Kramis

Svar: Hehe. Tur att det finns fler som är lika :). Ah okej, är du nöjd med den? Jag skulle vilja testa en, men är så osäker på vilken jag ska välja...finns ju en uppsjö av allt...
Jo, tyvärr är det ju så...men man får passa på att njuta som mest då =) Kram fina du
Mari

2013-03-17 @ 19:42:33
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Lisa

Raw Rampage har en ganska mild effekt på mig men så innehåller den typ bara "naturliga" saker...som magnesium och koffein med mera! :-) Berzerk gav en helt annan effekt men så är den en mer påfrestning på kropp och hjärta! Både funkar bra men jag gillar Raw Rampage mer då den är skonsammare mot kroppen! :-)
kramis

Svar: =) Åh tack. Det kan vara bra att veta !! Har sett att fler använder den Raw Rampage, så jag kanske ska testa den då...Kraam
Mari

2013-03-17 @ 20:17:25
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Lisa

Ja det tycker jag att du ska göra! Testa Raw Rampage! :-) kram

Svar: Då ska jag göra det =) Kram
Mari

2013-03-17 @ 23:00:52
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Maria

Såg The Impossible i lördags.. fy vad jag grät!!
Ändå var det ett lyckligt slut för dem..
Var sen på bio i söndags och såg Kodnamn Lisa! Jättebra den med ..
:)

Svar: Mm, jag började efter 5 min och grät sedan resten av filmen. Hua !!! Men ja, visst slutade det lyckligt men jag tänker så otroligt mkt på alla drabbade... uscha !!! Ja, kodnamn Lisa är bra =)
Mari

2013-03-19 @ 10:33:07
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0