Intervaller medan alla andra sov !!

Att stiga upp tidigt är absolut inget jag har svårt med, tvärtom. Sovmorgon är däremot något jag anser att jag har fått när jag vaknar 08.00. (knäpp?? nej, jag är född sådan). Kan värka jobbigt ibland, då jag ofta vaknar långt före alla andra och är dötrött vid 22-tiden, men ska man se det från den ljusa sidan (som man alltid ska göra) så hinner jag med rätt mycket, dagen tas verkligen till vara på.... Någon som känner igen sig?
 
Ordbajseri är något jag också tydligen är bra på haha :)
 
Häromdagen vaknade jag till liv vid 06-tiden, och klarvaken som jag var så var det omöjligt att somna om för en stund. Jag smög upp, bytte om, bläddrade igenom en tidning medan jag klunkade i mig en Celsius. Solen hade inte gått upp ännu, allt var tyst. Jag hade bestämt mig för intervaller, har gett mig fan på att minst ett sådant pass ska göras i veckan, och så blev det. Jag tog första löpsteget, och där var jag iväg. Det var jag och Lidingö, inget annat. Jag värmde upp på en runda på cirka 2 km, stannade sedan till och pustade ut en stund. Ni anar inte hur skönt det är att vara helt ensam ute på gatorna. Backintervaller, det blev ruscher upp för en brant backe x8. Solen hade nu snart traskat ovan trädtopparna och den träffade min panna, som snabbt blev blöt av svett. Jag tog en transportsträcka på cirka 1,5 km. Stannade ännu en gång till, torkade svetten och andades någon minut. På min vänstra sida låg nu vattnet spegelblankt och doften av hav fick mig att rysa. Intervaller mellan lyktstolpar, snabba ruscher från en lyktstolpe till en annan, lugn jogg mellan nästa x8. Klockan hade kanske slagit 07.00, då mötte jag första motionären som hejade så glatt. Intervaller mellan lyktstolpe, snabba ruscher från en lyktstolpe till den tredje efter, lugn jogg till nästa stolpe x5. Här hade ett svalkande dopp varit behövligt. Jag var inte klar, jag ville ha mer. Steg ner på en brygga precis intill vattnet, satte igång tabataappen och körde igång. Tabataintervall, dips på bänk - armhävning mot bänk - höga knän. Andades i 2 minuter och njöt av utsikten (se nedan). Jag tog en till. Tabataintervall, plankan - plankan med benindrag - plankan med rotation.
 
Sittandes på bryggan njöt jag sedan av en lugn stund och den härliga känslan som sprider sig i kroppen efter ett mycket lyckat träningspass. Dagen var igång och den började på bästa tänkbara sätt. Har ni aldrig varit ute innan allt vaknar till liv, då uppmanar jag er att göra det. Det går inte med ord att beskriva hur underbart det är ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Åh, vad mysigt! Och jag håller med, att vara ute och knalla (haha, kan ju inte jogga ;) ) innan alla har vaknat är underbart! :D
Sv: Jaa, det är verkligen ett toppenställe, Ursvik! :D Det hör till både Solna och Kista, typ, för att området är så stort. Start och mål ligger i närheten av Rinkebykorset/Stora SEB-huset där de bygger om vägarna så mycket nu och bygger nya lägenheter. Men kommer man från stan är det lättast att köra ut på E4:an och sedan svänga av direkt efter Solna och köra en liten knasväg några minuter. Sååå värt det! Det finns ju massor med spår och alla är fina och välskötta, ljusslingor överallt när mörkret faller :)

Svar: Eller hur, så härligt är det... :)
Ah okej, då har jag koll, tror jag !!! Det låter underbart, måste kika på det stället. Kram
Mari

2013-08-04 @ 09:36:43
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Sofhie

Det var precis likadant för mig igår. Vaknade som ett pistolskott strax innan 06 och vad bättre än att gå o träna då? :D
Samtidigt som (iallafall jag) vill sova ut ordentligt när möjliheten finns är det riktigt skönt när kroppen är överpigg så pass tidigt på morgonen :)

Sv; Ja eller hur, lite chockad kan jag lugnt säga men bara tlll att fortsätta nöta så sitter de där 10st snart, haha ;)

Hoppas du haft en kanonfin helg!
Kram

Svar: Sv. Pistolskott, det var en bra förklaring. Den ska jag börja med, för det är typ samma här =). Och nej, inget bättre än att träna finns det att göra då. Bor du nära gymmet?!.
=) Hoppas du har det fint. kram
Mari

2013-08-04 @ 16:10:29
URL: http://sofhie.shapemeup.se
Postat av: Emma

Åh, jag älskar också den där känslan. När allt är så tyst. Söndagar eller röda dagar är de absolut bästa dagarna för sådant, då kan man ändå få sova ett tag men samtidigt få uppleva den där stillheten.
Det var inget dåligt pass du fick till heller. Superbra jobbat! :D

Svar: Sv. Mm, den är oslagbar. Så svår att beskriva med ord också, önskar jag kunde så alla som inte tar chansen att uppleva en sådan härlig stund förstod hur härligt det är :)
=) fick till det riktigt bra, jag och morgonträningen går riktigt bra ihop. kramar
Mari

2013-08-04 @ 16:49:55
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: fight4fit

Va härligt det ser ut. Och visst är det underbart att vara ute när det är sådär tyst innan staden och alla andra vaknar helt!

Svar: Mm, håller med. Underbart är det :)
Mari

2013-08-04 @ 18:17:56
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0