Endast tre övningar, men så grymt bra ändå !!

Status för nuläget följer: Jag spyr på allt pysslande i lägenheten snart, skruvar hit och skruvar dit, pyssel hit och pyssel dit. Men mitt i allt så gillar jag det, för det kommer bli jättefint när det blir klart..... Annars äter jag gott, myser hemma på kvällarna, solar när solen tittar fram, svettas på gymmet och planerar inredning med David..... Hur ser det ut hos er, full fart? Eller är det lugna gatan?.
 
I tisdags var jag på gymmet senast, därefter har jag haft två vilodagar. Så skönt ♥  Men passet på tisdagen lades upp som så, att jag la fokus på tre övningar, som jag ville köra riktigt tunga. 100 reps av varje ville jag uppnå också. Det blev svettigt och benen skakade som asplöv när jag traskade hemåt. Riktigt impad över att tre övningar kan få till det så förbaskat bra...
 
Benböj i smith x5
Utfall med stång x5
Benpress x5
 
Jag delade upp seten om fem på varje övning (20 reps i varje set alltså), med en mikrovila efter tio reps. Sjukt jobbigt !! Men just detta passade mig enormt bra... Kör någon av er någon liknande? Lite kul att experimentera.
 
 
 
 
Bilden är tagen för någon vecka sedan, men outfiten var densamma i tisdags :)
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grymt pass! :)

Svar: =)
Mari

2013-08-02 @ 19:27:29
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: fight4fit

Precis, mitt i allt jobbigt pysslande och skruvande får man försöka ha eyes on the price :)

Låter som ett roligt och tungt pass! själv är jag ju helt tvärt om och kör få reps, just nu ligger jag på 5*5 men riktigt tungt istället. Alla är vi olika och olika varianter passar oss :)

Svar: Precis :)
Himla skoj, älskar variation. Men tungt och färre reps är helt klart favoriten, men körde detta relativt tungt också så träningsvärk är ett faktum... kram
Mari

2013-08-03 @ 07:48:29
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Emma

De där övningarna. Så himla bra! Man behöver ofta inte köra så många övningar för att det ska ta. Det kan faktiskt räcka med en eller två. Jag kör vanligtvis 3 benövningar på mina benpass och är nöjd sen. Funkar för mig (och träningsvärken brukar vara brutal.. :P)

Precis sådär man får göra när det känns lite mycket. Fokusera på hur bra och fint det kommer att bli sen.

Hoppas du har en bra helg!
Kram

Svar: Sv. Nej, håller med. När man köra så få övningar hinner man verkligen med tekniken till 100%, en jäkla bra kontakt får man. Så skönt =).
Hoppas du mår bra?! kramar
Mari

2013-08-04 @ 00:14:01
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Jaa, grymt ju! :D

2013-08-04 @ 09:38:13
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0