Fortsättningen på 9 kosttips för perfekt form !!

Här kommer fortsättningen på totalt 9 kosttips för den perfekta formen och hälsan. Fram med pennan!!


3. Krydda generöst.
Kryddor som kanel, bockhornsklöver, chilipeppar, senap, pepparrot, svartpeppar, ingefära och vitlök - för att nämna några - bidrar till bättre kroppssammansättning med ett antal olika mekanismer. Det kan handla om en högre energiförbrukning - vilket leder till mindre kroppsfett, eller bättre insulinkänslighet vilket kan öka muskelmassan. Krydda friskt och sätt smak på maten utan smaförstärkare, socker, aromer eller andra tillsatser.

4. Drick vatten.
Att dricka 1,5-2.0 liter vatten per dag är ett bra recept för att öka i muskelmassa och minska i kroppsfett. Att dricka mindre så gör att du riskerar uttorkning och det leder till muskelnedbrytning och hämmad fettförbränning. Att vara väl hydrerad, det vill säga att dricka tillräckligt, gör att blodet flyter bättre och då fungerar även din fettförbränning bättre. Dessutom kommer ett glas vatten före maten att både ge bättre mättnad och minskat blodsockersvar efter maten. Båda dessa faktorer bidrar till mindre kroppsfett - och skulle det inte vara nog vet vi idag att vattnet också ökar energiförbrukningen något.





/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Linn

love your blogg! allt bra idag? :)

2012-01-17 @ 08:09:33
URL: http://linnfotografering.blogg.se/
Postat av: Carro

Bra tips :)



hehe, nje, åre är lite långt :P

2012-01-17 @ 08:26:23
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Jag är alldeles för dålig på att dricka bra! Men försöker så gott jag kan :D Härligt att vi får såna här tips hela veckan!

2012-01-17 @ 10:42:25
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: ELIN

jag dricker alltid vatten hehe :)

2012-01-17 @ 10:52:37
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Tilda Larsson

S: tusen tack snälla du!

kram

2012-01-17 @ 12:35:01
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0