Utmaningens sista dag !!

Kallt, kallt och åter kallt. Den kallaste dagen på väldigt länge, helt klart. -12 grader känns som ungefär - 20 i denna staden. Rent ut sagt svinkallt har det varit. Men överlevt har jag gjort. Solen strålade på eftermiddagen också, så vi klarade av en timme utomhus med barnen. Sedan blev det in till värmen. En bra dag ändå, fast jag blev utan min sovmorgon imorse (pga planering/utvärdering med kollegorna).


Dagens träning. En kall promenad till jobbet blev det imorse, snabbare har promenaden dit aldrig någonsin gått tror jag. Jag vaknade till liv och kände mig nöjd att jag pallrade mig iväg. Pulkåkning och bus i en snöhög fick upp flåset en aning på eftermiddagen. Sedan bar det av hemåt igen, även denna gången till fots. Skönt. Styrkerträning hemma och en varm (läs:kokhet) dusch räddade mina kalla kropp.

Måste bara poängtera. Idag är det sista dagen på Utmaningen för min del, gissa om jag känner mig stolt?. Träning varje dag i 31 dagar. Det är inte alla som har den möjligheten eller ens orkar att följa ett sådant schema. Jag gjorde det och jag är imponerad av mig själv. Denna Utmaning har inneburit en hel del, ett humör som varit på topp hela tiden, en pigg kropp som bara skrikit efter mer att göra samt 4 kilo minus. Grattis och en klapp på axeln till mig själv ♥  Tro inte att jag kommer lägga ned allt som har med tränig att göra nu, tvärtom. Jag kommer köra vidare, och faktiskt försöka få till någon aktivitet varje dag. Har nämligen svårt att tro att jag kommer kunna låta bli.







/ M A R I





Kommentarer
Postat av: sanna -saos.blogg.se

Grymt jobbat! :)

2012-02-02 @ 19:57:36
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Haha, jag har mer och mer fått upp ögonen för just skor, men favoriten är endå jackor! Vet inte HUR MÅNGA jackor jag har. Haha! :D

2012-02-02 @ 20:07:53
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

Svar:

det är bara bra med mig också :)



träna är verkligen skönt, emn tänk på att musklerna behöver vila också, men du kanske kör övre-/underkroppen varannan gång?

2012-02-02 @ 20:23:01
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Maria

Jättebra jobbat!! Fördelen med en sådan utmaning är ju också att man fått en "vana" och en god sådan !! Sen är nog inte idealet att träna hårt varje dag egentligen. Kroppen behöver ju vila också. =)

2012-02-02 @ 20:41:08
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

Svar:

skönt de :) vet allt för många som kör på varje dag och slutar med att de har helt utslitna muskler :/

2012-02-02 @ 20:42:00
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Elena

Nu är det riktigt kallt ute!

2012-02-02 @ 21:00:28
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

Svar:

skönt att höra :) att lyssna på kroppen är ju den bästa och billigaste försäkringen som finns :)

2012-02-02 @ 21:09:17
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja, gaaalet kallt!

2012-02-02 @ 21:51:50
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Karin

Beror på vad man menar med tillbaka, är här i en vecka nu innan jag åker till Kina, men det gör jag tidig söndagmorgon så:)

Ha en fin kväll!

2012-02-03 @ 21:58:15
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0