4 "lätta" tips för att trolla bort några extrakilon (forts) !

Det är med en klump i halsen (haha) jag här och nu meddelar att detta är slutet på dem smaskiga tipsen, på hur man enkelt trollar bort några extrakilon. Det känns sorgligt att lämna denna intressanta lista bakom sig, men gör som jag - sätt upp listan på kylskåpet !! Då kommer du aldrig glömma dessa 39 enormt bra tipsen jag bjudit på dem senaste veckorna....


36. Gör den perfekta salladen på svarta bönor, paprika, tomater, purjolök och majs, med dressing på citron, olivolja och cayennepeppar. Innehållet av fibrer, hungerdämpande och fettförbrännande ämnen är en perfekt kombination för viktminskning.

37. Att äta ett äpple 15 minuter före ett huvudmål visade sig i en studie minska det totala kaloriintaget med i genomsnitt 180 kalorier om dagen.

38. Ät kolhydrater. Att i huvusak utesluta kolhydrater leder till att du lagrar mer fett i långa loppet. Minska istället på kolhydraterna med 200 gram i veckan för att stimulera det aptithämmande hormonet leptin som håller igång din metabolism. Välj fiberrika och stärkelsefattiga kolhydrater som till exempel fullkornsprodukter, havre, kål, bönor och quinoa.

39. Välj spenat framför andra bladgrönsaker. Spenat innehåller dubbelt så mycket fibrer som andra bladgrönsaker, och fibrer hjälper kroppen att omvandla fett till energi. (glöm inte att man blir Starke Adolf med spenat :)

GLÖM EJ att motionsträna också !!

Information från Runners World

Har ni något önskemål på vad som komma skall härefter ??

/ M A R I


Kommentarer
Postat av: MYMiC

asbra tips :D perfekt för mig !kramar <3

2011-05-16 @ 19:22:27
URL: http://mymic.blogg.se/
Postat av: Karin

den är precis där körsbärsträden står. hmm hur ska jag förklara? byggnaden som senare går över och blir gallerian. vid en glasskiosk typ ;)

2011-05-16 @ 19:38:09
URL: http://bykarin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mums med spenat! Och salladen lät inte fy skam den heller. Gottigt :)SVAR: Tack! Ja jag testade att springa i dem idag och det är riktigt bra skor. Det kändes redan vid de första stegen. Så de kan rekommenderas!

2011-05-16 @ 19:40:41
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: matilda

Gott med massa frukt!

2011-05-16 @ 20:40:50
URL: http://blogg.veckorevyn.com/prinsessan/
Postat av: SIEL

bra tips! :Dsv. jag vet jag vet, mycket som ska göras nu :)

2011-05-16 @ 20:45:50
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: MYMiC

Hm jag vet inte, tyckte att dom där var asbra :D

kram !

2011-05-17 @ 13:10:16
URL: http://mymic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0