Måndag 8:e november....

Och det luktade lussebullar vid tunnelbanestationen i Ropsten imorse. Såå mysigt :). Liiite tidigt enligt mig dock, men jag fick en liten längtan efter julen.. När får man börja julpynta ???

Igår var jag på Teater som sagt och det gör jag snart om igen, jag var alldeles varm i själen när jag kom hem. Det nöjet ska jag göra till en tradition :). Fadern som jag och Gottfrid var och såg kan jag varmt rekommendera också... Så mer teater åt folket ;).

Idag är det jobb och träning som står på schemat, en vanlig måndag med andra ord. Jag borde egentligen sitta här och ha måndagsångest (som jag brukar ha), men jag känner mig lugn faktiskt. Jag jobbar ju bara måndag, tisdag och onsdag denna vecka så jag känner mig sjukt motiverad....GÖTT :)


Nu måste jag kasta fram lite saker inför lektionen, men vi hörs senare hurrni :)


/ M A R I



Kommentarer
Postat av: anapanda

har lagt ut en ny videotävling på bloggen som går ut på att du ska - som i förra videotävlingen - lista ut vilken låt det är som jag spelar på piano. så kika in om du har lust och se om du vet vilken låt det är :)

2010-11-08 @ 13:22:33
URL: http://anapanda.webblogg.se/
Postat av: Fotograf Jenny Eriksson

Åh jullängtan har jag också :) , man skulle vilja börja pynta och greja nu alldeles på en gång!



SVAR: tack =)

2010-11-08 @ 13:44:31
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Postat av: ebba

Ååh så härligt med lussebullar!!! jag tycker också dock det är lite väl tidigt med julfixandet!! dom borde börja i december tycker jag annar blir det inte den riktiga julkänslan :) om du förstår vad jag medar ;)

2010-11-08 @ 16:54:33
URL: http://ebbzzs.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0