Vilken underbar soluppgång !!!!

Hej på er ♥ !!

Som ni märker är inte blogglusten så stor för tillfället, jag har inte fantasi nog för att hitta på något roligt att skriva om. Men jag hoppas lusten kommer tillbaka snart. Dagarna den här veckan har bara handlat om massa jobb och möten, full fart framåt med andra ord. Att jag skulle gå och bli sjuk var inget jag hade hoppats på heller, har inte riktigt tid med det nu. Men vem har tid med det ??  Är hemma från jobbet idag alltså, med feber och värk i kroppen. Känner mig som ett litet barn, som ligger och gnyr i sängen mellan svettattackerna. Så ja, det får bli en lugn dag hemma idag. Jag ska försöka summera mina dagar som varit, har ju gjort lite annat än att bara jobbat också.


Söndag !!! Mötte upp en gammal bekant på Söder för en fika och en bio. Mycket trevligt, ett kärt återseende helt enkelt :). Vi såg Shutter Island, oj vilken bra film. Den var lite rörig ibland, men jag älskar sådana där typiska mentalsjukhusfilmer. Så jag rekommenderar den helt klart.. Se den !!!!
 




Måndag !!! Då blev jag bjuden på middag hemma hos Jens, och där serverades det god mat kan jag lova. Fick strax efter middagen bege mig hemåt, eftersom det fanns en tjej som behövde mitt sällskap här hemma.


Annars har det inte hänt så mycket, mer än jobb som sagt. Eller jo en sak, igår när jag vaknade och höll på att göra mig i ordning möttes jag av något helt underbart...:






Inte illa att sitta vid köksbordet och se något liknande.. ♥






Kommentarer
Postat av: Amis

Vill du vara med och tävla om ett halsband från MissDee?

Ta i sådana fall en koll på min sida.

Tävlingen hittar du i vänsterspalten under rubriken med namnet "Veckans Tävling"



Ha det gott!

2010-03-17 @ 14:20:01
URL: http://www.metrobloggen.se/amis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0